Máš osobní zkušenost? On zvuk v dB(A) je jedna věc, ale jeho subjektivní vnímání je věc druhá.Woyta píše: ↑pon 9. zář 2024, 23:06 Netřeba jít do extrému.
Co třeba NH-U14S vs Freezer III 360 za stejnou cenu?
https://pcanalytics.com/product/coolers ... r-iii-360/
Já bych řekl, že je to celkem vyrovnané. Obzlášť když se zaměřím na stejnou hladinu hluku.
Co se týče prodeje PC včetně chladiče, tak záleží o jaké se bavíme skupině.
U majitelů chladičů Noctua bych spíše čekal, že prodají PC s box chladičem, napíšou si o adaptér zdarma pro nový socket a chladič použijí v novém stroji.
Pár AIO s možností připojit další blok se najde. Myslím že EK je mělo v nabídce? Jinak je to docela stary koncept. Zalman Reserator se prodával jako kit na CPU a GPU bylo možné doplnit.
Takhle to doopravdy nefunguje... Já mám doma teda asi 3 Noctuy, které tak nějak točím na test benchy a tak a to z jediného důvodu, nezavazí mi radiátor a montáž je na okamžik.
Jojo EK dělalo "polo"AIO nebo spíš takovej basic set na vodu, proč ne.
Alphacool taky něco takového dělal, to mám snad ještě na skříni někde zaházený. Byl u toho stojan kde byl radiátor a měli k tomu i uni blok na GPU, ale zřejme se to hodně chytlo.
Já Noctuu nedám dopustit, ale aktuálně je mi sympatičtější Freezer, ale ano jsou aplikace kam prostě AiO nepřijde a tam je pak prostor pro Noctuu.