Zaklínač 3
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zaklínač 3
Dojmy ze Srdce z Kamene jsem rozepsal tady:
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/paul/komentare/
Samozřejmě úžasnost, nemůžu se dočkat Krve a Vína.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/paul/komentare/
Samozřejmě úžasnost, nemůžu se dočkat Krve a Vína.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Tak jsem si to přečetl a zjistil jsem že jsem měl konec kdy jsem s ním nebojoval Musím si to někdy dát znova, ale spíš až po Krvi a vínu. A taky mám pocit že jsem nebyl na té chlastačce, na svatbě ano... A konec jsem měl neutrální, ne ten dobrej.
Moc velké pauzy mezi herními seancemi udělaly své, i tak jsem si to ale užil. V CDProjekt RED umí.
A příště si vypnu všechny ty pomocné systémy abych se lépe ponořil. Díky za tipy a recenze, počtu si jich ještě pár.
Moc velké pauzy mezi herními seancemi udělaly své, i tak jsem si to ale užil. V CDProjekt RED umí.
A příště si vypnu všechny ty pomocné systémy abych se lépe ponořil. Díky za tipy a recenze, počtu si jich ještě pár.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- ArgCZ
- Začátečník
Rozehrál jsem to před týdnem znovu, poprvé jsem to dohrál za nějakých 189 hodin času, teď po všech updatech to chci dohrát protože jak jedničku tak dvojku jsem si užil lépe napodruhý a zatím to funguje , zase u toho kisnu do jedný v noci každej den
fakt neuvěřitelná hra a řekl bych že na tom CDP dost zamakali a spostu věcí vylepšili včetně ekonomiky a itemizace, koupil jsem i Srdce z Kamene tak ho po dohrání zrovna slupnu taky
Mimochodem jak se těšíte na "o krvi a vínu"? Prý má jít o toussaint což teda bude absolutní změna u zaklínače, přesunout se do malebný země a ještě provincie Nilfgardu, nemůžu se dočkat
fakt neuvěřitelná hra a řekl bych že na tom CDP dost zamakali a spostu věcí vylepšili včetně ekonomiky a itemizace, koupil jsem i Srdce z Kamene tak ho po dohrání zrovna slupnu taky
Mimochodem jak se těšíte na "o krvi a vínu"? Prý má jít o toussaint což teda bude absolutní změna u zaklínače, přesunout se do malebný země a ještě provincie Nilfgardu, nemůžu se dočkat
PS5, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nepochybuju že Toussaint bude mindblowing. Je to jejich poslední Zaklínač na hodně dlouho, takže si daj záležet.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Bhall1
- Začátečník
-
Blood and Wine novinky. Jedná se o informace uniklé na fóru CDPR. Byly obratem smazány. Neberte to tedy na 100%:
BaW Level Req: BaW minimum level will be 40 and you can start it before or after the main story.
Expansion “VIBE”: huge “Brotherhood of the Wolf” Vibe- no idea what he meant here. i don’t know this Brotherhood thingy.
Endings: BaW will offer 2 Standard endings and 1 secret ending that will be available only if you did something specific in the main story.
New Sword: a new “Bone” Sword that probably connected to the Brotherhood of the Wolf.
New NPC Type: New npc’s that will offer to change Armors Colors and we will 1 in each of the major areas-Novigrad/Skellige/Toussaint.
New Skills: 4 new Skills for Combat/Alchemy/Signs and 12 New General Skills also 3 new Skills slots and 1 mutagen Slot
Trophies Rework: Something about Trophys no longer useless but gives good buffs that effects your whole gameplay.
New Armors: Something about Witcher gear will have alternate Upgrades for each set.
Map Size: Devs said that the map grows bigger over time and right now its around 75% of Novigrad/Velen and by the end of development it will be even bigger.
New Animations: New combat Animations and New Combat MOVES< maybe the new skills ? New Fist Fights Animations New Drinking Decoctions Animations – something like the CGI Trailers
Rebalance Changes: Huge Combat Balance-a new balance for the Difficulty levels which will be harder to play in the later acts.
New Sign: Helitrop Sign is coming back from W2 and will be a bit different and also offer an alternate mode.
Boss Fights: we gonna see some awesome boss fights like HOS but we will also have 1 HUGE boss fight that will be the hardest ever made – something like the Kraken from W2
Graphics: something about Toussaint gonna have the most complex lighting system. Bigger visible Distance, reduced FOG, better LOD and basically Toussaint gonna be the most amazing Graphic area ever made – the tech changes will be applied to Toussaint ONLY! other areas remain the same.
Camera: New Camera Settings and FOV Settings will be available- Also CDPR working on new First Person mode.
Iorveth\Saskia- Not gonna be in the new Expansion.
Gwent: New Skills??,New Cards,New Leader Cards and something about you gonna have Double the things to do in Gwent now ? probably a blessed rework for gwent?
Story: He did not ask for any story information because of spoilers.
Release Date: Early June , Devs said they dont want to push things sooner because they want the Fans to miss The Witcher more and more. Development will be over around the End of April and Early May, but might pushed later for release. We gonna see new gameplay movies around End of May.
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem že ten kdo to napsal pak přiznal že si to vymyslel.
- GROO
- Začátečník
-
Přesně tak, už minulý týden bylo oznámeno, že se jednalo o fake...
- Bhall1
- Začátečník
-
Opravdu? Máš někde odkaz prosím?
- GROO
- Začátečník
-
Z hlavy to nevím, prolézám velkou spoustu stránek s kde čím, ale kouknu doma do historie (na mobilu mám pomalý net) a kdyžtak sem dám odkaz. Někde jsem to viděl, tuším o víkendu, že to CDPR dementoval.
Edit: Tak jsem si vzpomněl, bylo to už ve středu 17.2., na sector.sk ale zlobí mi vložení odkazu z mobilu...
Edit: Tak jsem si vzpomněl, bylo to už ve středu 17.2., na sector.sk ale zlobí mi vložení odkazu z mobilu...
- GROO
- Začátečník
-
Tady je ta zpráva, s odkazem na zdroj...
- Xele
- Začátečník
Zdravím Vás. Chtěl bych se zeptat jaká je Vaše nejlepší a ověřená taktika na pěstní souboje.
Ptám se proto, že jsem se nyní zasekl v úkolu „Pěsti Novigradu“, kdy se mi absolutně nedaří porazit toho posledního vyzyvatele – Elfa. Vždy mu uberu sotva půlku života a to i přesto, že od Geralta „schytá“ dost ran a on mě pak dá dvě tři rány a je po mě. Jenom doplním, že teď jsem na levelu 52, úkol je na lev 53 (tuším). Hraju new game + a na nejtěžší obtížnost. Předtím jsem hrál Zaklínače na předposlední nejtěžší obtížnost a nikdy jsem neměl s ručním soubojem problém. Hrál jsem stylem 2x pěsti, pak úskok, 2x pěsti pak opět úskok a takhle dokola než byl soupeř poražen. Vykrývání nebylo tímto mým stylem bojování nutné používat.
Ptám se proto, že jsem se nyní zasekl v úkolu „Pěsti Novigradu“, kdy se mi absolutně nedaří porazit toho posledního vyzyvatele – Elfa. Vždy mu uberu sotva půlku života a to i přesto, že od Geralta „schytá“ dost ran a on mě pak dá dvě tři rány a je po mě. Jenom doplním, že teď jsem na levelu 52, úkol je na lev 53 (tuším). Hraju new game + a na nejtěžší obtížnost. Předtím jsem hrál Zaklínače na předposlední nejtěžší obtížnost a nikdy jsem neměl s ručním soubojem problém. Hrál jsem stylem 2x pěsti, pak úskok, 2x pěsti pak opět úskok a takhle dokola než byl soupeř poražen. Vykrývání nebylo tímto mým stylem bojování nutné používat.
Naposledy upravil(a) Xele dne čtv 25. úno 2016, 15:23, celkem upraveno 1 x.
CPU: Intel Core i9 9900K + Noctua NH-D15 chromax.black ; MB: ASUS Z390 MAXIMUS XI HERO ; RAM: Corsair 32 GB (2x16Gb) RAM DDR4 3200Mhz CL16 ; GPU: EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12GB ; SSD1, HDD1, HDD2: 1x Samsung SSD 970 EVO PLUS M.2 - 1TB, 2x Seagate 4TB 5400, 1x Seagate 2TB 7200.14 ; ZDROJ: Seasonic Prime Ultra Gold - 850W ; CASE: Fractal Define R6 White ; MONITOR: Dell Alienware AW3418DW ; OS: Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)
- Bhall1
- Začátečník
-
Nutné je vykrývat a protiútok. Když je nepřítel dezorientovaný tak dát 1-2 rány a znovu. Je důležité přesné načasování. Taky jsem s tím měl hodně problémů.
- Xele
- Začátečník
Děkuji Ti za radu, funguje to naprosto skvěle Jenom detailněji upřesním strategii pro ty, kdo měli / mají s bitkami problém. Při zahájení boje jsem ihned stiskl tlačítko pro parírování (vykrytí) a tlačítko jsem neustále držel. Jakmile se soupeř napřáhl, tak ve správný moment jsem tlačítko pustil a ihned ho zmáčkl znovu. Tím došlo k odstrčení soupeře, který byl dezorientován. Ihned jsem mu dal dvě až tři rány (těžký úder) a ihned znovu stiskl a držel tlačítko parírování a čekal až se soupeř znovu napřáhne k úderu. Takto jsem to opakoval, dokud soupeř nebyl KO. Úskoky jsem už vůbec nepoužíval.
Jinak jak se těšíte na datadisk o Víně a krvi. Někde jsem četl, že bysnad měl vyjít už koncem dubna ?!
Jinak jak se těšíte na datadisk o Víně a krvi. Někde jsem četl, že bysnad měl vyjít už koncem dubna ?!
CPU: Intel Core i9 9900K + Noctua NH-D15 chromax.black ; MB: ASUS Z390 MAXIMUS XI HERO ; RAM: Corsair 32 GB (2x16Gb) RAM DDR4 3200Mhz CL16 ; GPU: EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12GB ; SSD1, HDD1, HDD2: 1x Samsung SSD 970 EVO PLUS M.2 - 1TB, 2x Seagate 4TB 5400, 1x Seagate 2TB 7200.14 ; ZDROJ: Seasonic Prime Ultra Gold - 850W ; CASE: Fractal Define R6 White ; MONITOR: Dell Alienware AW3418DW ; OS: Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Duben nic, spíš červen po E3.
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Luxusní.
Anna Henrietta potěšila. Brnění z prvního dílu taky. A Toussaint vypadá naprosto přesně.
http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/ ... RGB_EN.png
http://i.imgur.com/ke694Ui.jpg
Anna Henrietta potěšila. Brnění z prvního dílu taky. A Toussaint vypadá naprosto přesně.
http://i.imgur.com/ke694Ui.jpg
- _marduk_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
na ktorom obrázku je brnenie z prvého dielu?
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- Hladis
- Moderátor
Tak poslední obrazek asi vystihuje nazev Blood and Wine Na predposlednim mi tam ale "nesedi" barevny filtr.
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
na tom třetím a pátém._marduk_ píše:na ktorom obrázku je brnenie z prvého dielu?
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Já ještě ani nenačal první datadisk
- zumpar1234
-
Ja som uz dohral zakladnu hru 2x a Srdce z kamena raz a musim povedat ze maximalna spokojnost! Tak sa maju robit hry dufam ze sa aj dalsie studia inspiruju a zacnu robit RPGčka na urovni.