Ta podoba je spis se starsi verzi pro HD2900 - to byl tenkrat super chladic. A dokonce ani neodpaloval karty.
Tak to pochybuju, protoze WF3 v idle neni slyset vubec.PET5 píše:Accelero je při 100% otáčkách tišší, než chladič WF3X v idle.![]()
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Tak to pochybuju, protoze WF3 v idle neni slyset vubec.PET5 píše:Accelero je při 100% otáčkách tišší, než chladič WF3X v idle.![]()

Staci mi citat ze z fora pretaktovanie.sk skoncilo 5ks z 5tich do tyzdna vratenych koli tymto problemom a neuchladilo tie karty ani accelero a v zivote si tu kartu nekupim, tolko k ospevovanemu chladeniu, najsamlepsim suciastkam a marketingu ala GB.RAD-x píše:Kolik si měl těch karet doma?Ingamacek píše:To ze na to ako to dobre vyzera, tak to chladi uplne mizerne a ked sa to roztoci nad 70% rpm tak to je ako vrtulnik staci sa pozriet na Gigabyte a jeho R9 290 s windforce ktore sa chladia horsie a dropuju takty ku 850mhz skoro ako ref kartyaj ked tento pripad je skor vecou karty nie chladenia. Tolko ku skvelemu a ospevovanemu Gigabytu

Ano, EVGA Precision mi ukazuje 1156. U mem 7500. Moc uz u gpu a mem pridavat nemohu, hazi to pak artefakty. Predpokladam ze se to da oznacit za slabi kousek gk, ale to me urcite trapit nebude.Evok píše:Zamek píše:Já šel do GIGABYTE N78TOC-3GD - (1366/7502) vice zkoušet nebudu, teploty do 75C.
Je pěkně tichá. Gigabyte má fajnové karty.
Zde jí hezky přetočily: http://www.guru3d.com/articles_pages/gi ... ew,27.html
Ten tvůj výsledek se mi nějak nezdá mě karta boostuje na cca 1254Mhz a udělal jsem na fullHD lepší výsledek než ty.

Diky, ale toto su zakladne veci ktore som uz skusalkomancero píše:posun si power limit ,tdp napr. v msi afterburner ,posun ho co nejvic ,minimalne pujde na 105% i kdyz nevim ,na ten furmark 105% nestaci ,ale proc te to omezuje ve valley nebo heaven nevim me to tam jede na 85-94% tdp takze by to omezovat nemelo,pokud mas utilitu od asusu tak to posun v ni
edit : podivej se jake mas pri tech testech napeti na jadru

sam_217 píše:Reklamovat, nějaká vadná karta, boost nemá být 941MHz, ale minimálně 993MHz, v závislosti na vytížení GPU a dodržení teplotních a power limitů by karta v Crysis 3 měla jet úplně naplno. Sama od sebe bez zásahu to tak musí frčet, jinak je něco špatně, jeidnej důvod pro 575MHz v Unigine je šíleně nízkej GPU usage, nebo šíleně přesaženej power limit popřípadě vysoká teplota a jestli nic z toho tvoje karta nemá, pak je vadná od výroby...jestli vadnej bios, nebo doslova něco na PCB...prostě reklamovat.