Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Diablo 3

Příspěvek od Butch »

Rajče píše: Včera jsem mluvil s Metálem, kterej už si ACT II farmí.

Jeho staty:

16k DPS
HP si nepamatuju
800+ resist all (!!!)
snad 9k armoru
.
Jenze jak znam Metala, tak to hraje 24/7 skoro.

Tyhle staty nejsou nerealne a urcite se s tim pekne farmi, ale to brneni stoji treba kolem mega za jeden kus i vice. Aby to melo resisty, str, vita.

Je jasny ze pak staci mit treba 45K hp pokud ma 16k dps, protoze to proste uzerguje :-)

9000K armor + 800resist all, o tom si muzu zatim nechat zdat :-)

Zkousel jsem tech par veci co mam na resist si obleci a mam 350-500 resist, ale jen 7500dps a armor taky klesl protoze ten armor s resistem zasem mel treba o 200 armoru na kus mene, mene vita, mene str....dokopy kolem 50K hp, takze to momentalne neni pro me reseni. Chce to pofarmit goldy a nakoupit lepsi veci no.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

HEAD píše:OMFG Kungen prave ripnul 60lvl monka kvuli zasranymu DC :(
Fakt zkurvenej blizzard a jeho servery.. :x
ten jeho vyraz! :-D
http://img440.imageshack.us/img440/8183/hahahahaah.jpg
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Nerboard píše:rajče: nikto nehovoril ze sa s barbarom neda farmit act 2 ked mas milionovy gear.
A já jsem taky neřekl, že to jde bez gearu :wink:

Jenom říkám, že kamarád, kterej si nekupuje goldy od nějakejch pochybnejch powerlevelingovejch "společností" už ten gear má slušnej i s vysokejma resistencema a to jenom díky tomu, že hold jede a farmí a farmí - prostě to jde i s barbarem, byť je to evidentně mnohem větší pruda, než s ranged DPSkama...chce to i chytře nakupovat v AH a nad tou aukcí nějakej ten čas strávit...druhej kámoš si nařizuje budíky na mobilu na konce aukcí dobrejch itemů, kde je nízkej bid a vysokej buyout, aby ty itemy vykoupil s nízkym bidem těsně před koncem aukce :-) Pakárna, ale proč ne...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jinak kdo tu jedete monka? Jakej máte build?

Já ACT I relativně dávám a už zkoušim ACT II takhle:

http://d3db.com/tool/calculator/monk/27407
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

je smutný, že člověk tráví skoro víc času v AH než samotnym hranim...
asi nahodim D2 a počkám než vyjde pár patchů, datadisk a nebudou problémy s loginem...
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

S monkem je do hell celkem jedno jakej build máš, dá se hrát se všema, akorát si dobrý je mít serenity, pull vortex a round kick
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

Butch píše:Staty byly 10800dps papirovych(jednorucka + stit), 10800 armoru s buffem, resisty 40-150 s Buffem!!! jen.
70K HP + Templar follower(vsechny skilly def nebo heal)

S barbarem se opravdu neda jet zatim na resist gear, budto tam je malo vitality, nebo armoru(coz je pruser u mobu melecek, protoze pak cloveka one hitnou)nebo uplne chybi strength.
Nesouhlas. Daval sem Magdu s 2h na druhej pokus. Mam 38k HP, 44k dps s battle ragem a resisty kolem 500 s warcry a impunity. HP nejsou tak dulezite pokud jsou slusnejsi resisty.

build http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... aZY!YcbacZ

jedina draha vec koupena z AH je zbran za 1,7 mega .. coz je nafarmene hned
just me
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Spalovac_mrtvol píše:S monkem je do hell celkem jedno jakej build máš, dá se hrát se všema, akorát si dobrý je mít serenity, pull vortex a round kick
O Hell se nemá smysl bavit - já se ptám na Inferno :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jo prave taky chci nasetrit na poradnou zbran a pak prekopu gear a pridam trochu tech resistu, ted na to nebyly prachy vubec.

S tim ze hp nejsou tak dulezite kdyz jsou resisty, to je jasny no. Ale kdyz jsem nakombinoval gear aby byly resisty tak jsem mel treba o 3000dps mene. V maximum dps gearu jsem mel kolem 16k dps, ale jen 36k hp a resisty kolem 200, takze to tak nejak lepim jak to jde.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Ten build bych upravil alespoň takhle - http://d3db.com/tool/calculator/monk/27435... Wave je dobré, pokud máš hodně nepřátel a hodně spiritu, crippling wave s mangle je nejsilnější spirit generator který není single target. Jinak mantru bych dal buď heal, nebo na dmg, nic jiného imo nemá cenu (evasion je pěkné, ale nemůžeš na to spoléhat, budeš mít smůlu a zrovna schytáš 4 rány za sebou, i když máš třeba evasion 80%).

Pořádnou zbraň by to chtělo, jenže pořádná zbraň stojí cca 10mil v Ah... :D Uvažoval jsem, že až budu mít prachy (a zabitého toho moba, kt. potřebujete mít zabitého v Act 4, těsně před diablem), upgradnu si Whimsyshire na inferno, budu běhat a nabírat valory a pak naběhnu do whimsy s MF gear + valorem. To musí být pořádná farma...Znám člověka, co ve Whimsy vydělal 20 mil...
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem si rozjel alta DH, mam mraky zlutyho gearu diky limitu 10 itemu v AH, takze na jeho levelovani neutratim skoro nic a vydela mi alespon penizky pro Barbara, inf 1act nebo 3-4 Act na Hell porad farmit dokola jenom kvuli goldum me nebavi.

Nevite jestli se bude zvetsovat cap na itemy v AH? 10 kousku je silene malo...mozna je to kvuli jejich zameru AH za prachy aby ceny itemu nesly tolik dolu nebo nevim.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Rajče píše:Jenom říkám, že kamarád, kterej si nekupuje goldy od nějakejch pochybnejch powerlevelingovejch "společností" už ten gear má slušnej i s vysokejma resistencema a to jenom díky tomu, že hold jede a farmí a farmí - prostě to jde i s barbarem, byť je to evidentně mnohem větší pruda, než s ranged DPSkama...chce to i chytře nakupovat v AH a nad tou aukcí nějakej ten čas strávit...druhej kámoš si nařizuje budíky na mobilu na konce aukcí dobrejch itemů, kde je nízkej bid a vysokej buyout, aby ty itemy vykoupil s nízkym bidem těsně před koncem aukce :-) Pakárna, ale proč ne...
Ještě, že počítadlo odehraných hodin nepočítá čas strávený v AH.

Když na postup do další části hry potřebuji statistiky, které naplní pouze výzbroj dostupná až v části hry nacházející se daleko za částí hry, do které chci postoupit, tak to je moment, kdy považuji hru/postavu za "rozbitou" ... nebo jsem už starej, nebo vyměklej z lehoučkých her poslední doby, nebo fakt nevím.

ADD: Bossové mají útoky, kterým se lze většinou vyhnout, takže se klidně dají umlátit v DPS equipu s 30k HP. Navíc mít 70k HP je dost overkill. Existuje hodnota effective HP a ta je důležitá. Například 50% ressistů+armor s 20k HP je to samé, jako mít 40k HP bez resistů a armoru. Proto se ty ressisty a armor tolik stackujou, protože při nějakém 80% snížení damage taken stačí mít 40k HP a chová se to jako 200k HP s tím, že potiony, life globy a life on hit má jsou daleko větší efektivitu.

Ale to tady pro některé věřící v konspirační teorii dynamického dropu podle AH možná píšu úplně zbytečně .)
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Jak to je, když se farmí bosáci pořád dokola? poprvé mě z něj spadli 2 žluté věci, ale když ho teď farmím, tak už padají jen modrý, to je nějaká náhoda, nebo z něj už nic lepšího padnout nemůže?
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

icebosss píše:Jak to je, když se farmí bosáci pořád dokola? poprvé mě z něj spadli 2 žluté věci, ale když ho teď farmím, tak už padají jen modrý, to je nějaká náhoda, nebo z něj už nic lepšího padnout nemůže?
Po prvné na normál padne vždycky žlutý. Pokud to jedeš už na NM, Hell, Inferno. Z bosse se stává klasická elitka a je pouze zvýšená šance že ti padle žluťák. U mě na NM nepadalo skoro nic a teďkom na Hell mi padají žlutáky klidně i po třech.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jedu právě normal obtížnost.. takže poprvé padnou žluťáci a pak už není žádná šance na žlutý, ani když bych ho zabil 100x?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Butch: Limit 10 věcí na AH je, podle Blizzu, jen proto aby tam lidi neházeli kdejaký shit co kde najdou, ale rozmysleli si co tam dají. A je to zatraceně dobře :)) Už teď je tam tuna věcí a prohrabávat se v tom je někdy utrpení :)
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

iceboss: az kdyz budes mit lvl 60, dostavas za kazdy pack championu nebo zlutyho moba stack nephalem valoru. Kdyz mas 5 stacku tak uz zase z bossu padaji zlutky. (I na normal, night, hell)
keri
Nováček
Nováček

Příspěvek od keri »

Byl by tu nějaký zkušený hráč, který by mi udělil několik rad ohledně Demon Huntera? :-D Jsem lvl 35
Zajímalo by mě,
1) Na co se zaměřit při vylepšování postavy -dps,armor,hp...
2) Jaké skilly si určitě navolit
3) Používat dvě 1hand kuše nebo jednu 2hand? Nemůžu si pomoci ale 1hand a 2hand kuše mi přišly vždycky na srovnatelné úrovni tak proč tedy nemít ty parametry 2x
Předem moc díky :)
Naposledy upravil(a) keri dne úte 5. čer 2012, 20:57, celkem upraveno 1 x.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

urcite nakej op two hand bow/Xbow + sipy
skilly takovy,jaky ti vyhovujou
pure dps
hp/armor/resist je naprosto k nicemu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

resis k ničemu ?? No nevím .. Já už jedu 52lvl na hell a řeknu že právě nejvíc umírám kvůli tomu že nemám rezist.. přišerky mi tolik neberou co jejich kouzla...

Jinak jedu bow
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“