Moderátor: Baneshee

To musí být strašné, takový sešup.Banana píše:jo, poslední dva dny mám 14 spoluhráčů evidentně něčí děti (s tankama co mám normálně 2800wn8 a 3000dpg mám naráz 1900wn8 a 2300dpg, super)

Odehraj aspoň 50 bitev a pak sem hoď všechny replaye z nich. Sice to furt bude vzorek o ničem, ale pořád lepší než 1 bitva s dovětkem, že takových máš 60-70 %Banana píše:hmm takže když mám velmi často 60-70% bitev takových tak prostě jsem jen největší smolař ve wotku.Dá se to nějak změnit?Protože, když koukám na streamery, tak u nich nevidím, že by měli takové dny/hry.

Ten replay nemusí hodnotit fialka, aby ti řekla, že jsi tam nic nepředvedl, krom bečení, že zase prohrajete 0:15.Banana píše:včera zase normálka 3000dpg a dneska 4 totální prohry 2000dpg
ale z toho předchozího dne mám replay normální hry jak to vypadá když prohrávám, budu rád když mě fialka nějáká řekne, jak se takové hry dají vyhrát (chyb je tam hodně, nervičky vcelku pracují, když mám nízký winrate)
http://wotreplays.eu/site/5204459#stats
ps: zítra bude asi patch

Není zač, já děkuju za to že jsi ten replay prokouknul a sice, že neměl šanci na výhru díky horšímu týmu a asi xwm.Neměl šanci na výhru, protože jako zbytek týmu čekal co udělá ten druhý a soupeř je smetl.Proto nesleduju xwm, nedívám se co má kdo za barvy a snažím se hrát.Je mi líto těch co hned na začátku píšou zase 0:15.Thellwin píše:Děkujeme za rozbor také někomu ze skupinky "hraju to pro radost, vy si hrajte na barvy"!