World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- ŠakaL
- Začátečník

Re: World of Tanks
Vcera sem jeste normalne hral a dneska me to po loginu pokazdy do pul minuty odpoji a hodi na uvodni obrazovku - pripojeni k serveru bylo preruseno.Prijde mi to nejaky divny nic sem s tim nedelal a internet v normalu.
Kdyz dam "do bitvy" tak me to ani nehodi na odpocet jen ztmavne obrazovka pise pripojovani.. a nic za disconnect.
/updatnul sem novejsiho aslaina ale asi to bylo u nich po chvily uz to jelo.
Kdyz dam "do bitvy" tak me to ani nehodi na odpocet jen ztmavne obrazovka pise pripojovani.. a nic za disconnect.
/updatnul sem novejsiho aslaina ale asi to bylo u nich po chvily uz to jelo.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Thellwin
- Administrátor

Goldnoob team proud member!
- Thellwin
- Administrátor

- tatka.troy
- Začátečník

trošku to tady oživíme kacířským dotazem od kolegy - nechce někdo prodat účet kde jsou nějaký tanky vyježděný za nějakej rozum?
s Intelem na věčné časy
- Thellwin
- Administrátor

- tatka.troy
- Začátečník

- LucikMucik
- Začátečník

Já možná jo, ale nevím, jakou to má cenu, nemám toho moc, tuším max 7ku a pak nějaký premium. Dívám se, že jde na účtu změnit email i jméno, akorát jméno stojí zlato.
Už to vůbec nehraju, to si radši zahraju WT, kde není neviditelnost
.
Nebo jestli jsi myslel vyježděný jako celý lajny, tak tam neposloužím.
Už to vůbec nehraju, to si radši zahraju WT, kde není neviditelnost
Prodávám i jinde.
- LoCo99
- Začátečník

to je tak za krabičku cigaretLucikMucik píše:Já možná jo, ale nevím, jakou to má cenu, nemám toho moc, tuším max 7ku a pak nějaký premium. Dívám se, že jde na účtu změnit email i jméno, akorát jméno stojí zlato.
Už to vůbec nehraju, to si radši zahraju WT, kde není neviditelnost.
- Thellwin
- Administrátor

- Jey
- Středně pokročilý

A kolik za změnu nickname aktuálně chtějí? Mě kdysi změna nicku stála 2500 goldů. To je při nákupu bez množstevní slevy 250,-.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- Thellwin
- Administrátor

- Jey
- Středně pokročilý

Měl bych WOT někdy znovu stáhnout a zapnout, jestli se ve hře něco zlepšilo, nebo jestli tam jen pořád bezhlavě přidávají tanky. Kolik tam teď chodí ve špičce hráčů na EU servery? Když jsem ještě hrál, bylo večer i 200k/200k.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- Thellwin
- Administrátor

200k/200k jako že na každém serveru tolik nebylo nikdy. Přes 200k dohromady peak byl tuším o Vánocích pár let zpět. Jinak se to dlouhodobě drží pořád do 150k, letos asi i víc kvůli té koroně.
A jestli to zapnout ... stáhni to a vyzkoušej, ta zkušnost ze hry je podle mě nepřenosná, těžko tipnout jestli tě to bude bavit. Ale jestli už jsi to dlouho nehrál a selektivní pamět si bude pamatovat jen to lepší, tak ti ta hra určitě přijde horší.
A jestli to zapnout ... stáhni to a vyzkoušej, ta zkušnost ze hry je podle mě nepřenosná, těžko tipnout jestli tě to bude bavit. Ale jestli už jsi to dlouho nehrál a selektivní pamět si bude pamatovat jen to lepší, tak ti ta hra určitě přijde horší.
- Wiruz
- Pokročilý

nehraji to teda kazdy den, ale novy equipment me docela potesil a battle pass a mise me tak nejak drzej pri tom to jezdit.... navic diky pridavani novych tanku mam porad co grinditJey píše:Měl bych WOT někdy znovu stáhnout a zapnout, jestli se ve hře něco zlepšilo, nebo jestli tam jen pořád bezhlavě přidávají tanky. Kolik tam teď chodí ve špičce hráčů na EU servery? Když jsem ještě hrál, bylo večer i 200k/200k.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- tatka.troy
- Začátečník

já prodal desítky nechal si par IX a jezdim 6 7 8 max a jsem spokojenej, na vánoce počítám zase nějaky bedýnky tak jim zase něco pošlu do Minsku 
s Intelem na věčné časy
- tatka.troy
- Začátečník

hrát tanky v době maratonu je za trest, samej gumák co si myslí že vyjezdí tank zadarmo
s Intelem na věčné časy
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
šak aj vyjazdia 
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- tatka.troy
- Začátečník

tak jsem jim na kypr poslal 2500 za krabičky - byly v práci prémie
před otevřením 75 krabiček - nechal jsem si ještě 5 krabiček k otevření
před stav goldu a PA - 8300 a 80 dnů PA
po otevření 70 krabic - 32877 goldu a 154 dnů PA
a dostal jsem všechny ty pošahany skiny na tanky co ani nemam a všechny ty low tiery tančíky a vypadnul mě burak z krabiček
před otevřením 75 krabiček - nechal jsem si ještě 5 krabiček k otevření
před stav goldu a PA - 8300 a 80 dnů PA
po otevření 70 krabic - 32877 goldu a 154 dnů PA
a dostal jsem všechny ty pošahany skiny na tanky co ani nemam a všechny ty low tiery tančíky a vypadnul mě burak z krabiček
s Intelem na věčné časy
- Thellwin
- Administrátor

75 krabic
1x t8 GSOR
1x T78
tuším že 3 skiny
asi 25k goldů
kredity
a další blbosti
Proti tomu co jsem dostal rok a dva roky zpět to bylo slabší, ale z těch osmiček aspoň padla ta co jsem chtěl nejvíc, Buráka mám, ISU jsem nechtěl a ten Ital je asi ta méně zajímavá z těch dvou nových. Goldů málo, protože letos ani jedna kompenzace za 8t tank. Asi celkově ok, ale mohl být víc.
1x t8 GSOR
1x T78
tuším že 3 skiny
asi 25k goldů
kredity
a další blbosti
Proti tomu co jsem dostal rok a dva roky zpět to bylo slabší, ale z těch osmiček aspoň padla ta co jsem chtěl nejvíc, Buráka mám, ISU jsem nechtěl a ten Ital je asi ta méně zajímavá z těch dvou nových. Goldů málo, protože letos ani jedna kompenzace za 8t tank. Asi celkově ok, ale mohl být víc.
- tatka.troy
- Začátečník

burak po 5ti hrách 5 proher
takže bych raději do GSORo nebo ISU káčkový
taky mě to přijde slabší jak minulej rok,ale aspon mam zase goldy na PU na pul roku a koupim si ještě ted v adventu nějaký to AMX 13 57 pokud tam bude a mám zas na rok klid
taky mě to přijde slabší jak minulej rok,ale aspon mam zase goldy na PU na pul roku a koupim si ještě ted v adventu nějaký to AMX 13 57 pokud tam bude a mám zas na rok klid
s Intelem na věčné časy