Předpokládá se stejně jako HD 6900, tedy 15. prosince.webwalker píše:Teoretický výkon HD6970 by měl být 25-30% nad HD5870. Dosavadní výsledky (i spotřeba) jsou tedy IMHO ovlivněny starýma nebo bugem v novém ovladači. Kdy má vyjít WHQL 10.12?
ATI/AMD R9xx informace, spekulace, novinky
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: ATI/AMD R9xx informace, spekulace, novinky
- D3VL3R
- Začátečník

Ty brďo, OBR tady ma snad sledovaciho bota, že okamžitě reaguje na tuto diskuzi na svém blogu a jen se vysmívá. Co si se Stachem udělali? Řešit takové věci kvůli HW mi příjde už mimo. Copak to je o tom, že jeden preferuje červenou a druhý zelenou? Tyhle věci by si měli tyto osoby řešit jinde, jelikož to nikoho nezajima, že OBR má pravdu nebo Stach jen pořad lže a naopak, všem jsou takoví lidé pro smích, jak bylo psáno výše. Držte si morálku 
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO/USB3 | CPU: AMD Phenom X6 4GHz | GPU: GIGABYTE GTX 1060OC 6GB | RAM: 16GB HyperX Fury DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256GB + WD 1.3TB | OS: Windows 10 Pro x64 | Power: Corsair RM550x 550W
- anti.77
- Začátečník

-
D3VL3R : pravdu máš
,pamatuju,když jsem ke svý S3Virge dokoupil 3D akcelerátor Daemon Monster3D,nikdo se nehádal,všichni jen upřímně valili voči
...
Jinak já od Stacha dostal ban za zcela nevulgární a věcný příspěvek,pouze k němu kritiký ,a maže doposud vše co se mu nehodí do diskuze..... Obr ,když jsem s ním kdysi daleko tvrdějš polemizoval o nějaký blbině naopak diskuzi i když byl tvrdej
přijal,proto jeho přístup beru jako podstatně férovější ...... a ne proto,že zrovna teď mám NV-karty střídám 
Jeho současnej útok proti krtqovi jsem ale moc nepochopil (teda důvod toho útoku)
Jinak já od Stacha dostal ban za zcela nevulgární a věcný příspěvek,pouze k němu kritiký ,a maže doposud vše co se mu nehodí do diskuze..... Obr ,když jsem s ním kdysi daleko tvrdějš polemizoval o nějaký blbině naopak diskuzi i když byl tvrdej
Jeho současnej útok proti krtqovi jsem ale moc nepochopil (teda důvod toho útoku)
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
- no-X
- Středně pokročilý

webwalker: to nevím, ale 10.12 "preview" s podporou Caymanu mají recenzenti k dispozici už pár dní
žádné výrazné rozdíly ve výkonu mezi 8.79.6.2 a 10.12 preview nečekám...
žádné výrazné rozdíly ve výkonu mezi 8.79.6.2 a 10.12 preview nečekám...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Krteq
- Středně pokročilý

-
@anti.77: To je úplně normální. Někteří redaktoři PCT (OBR, Kočí) evidentně trpí nějakým druhem úchylky, že nejen o mě píší takové hovadiny na svých blozích 
- no-X
- Středně pokročilý

Hovadiny na blogu píše, ale normální to imho není
HD6970 má v ComputeMarku dvojnásobné skóre proti HD5870:

(výsledek HD5870 pro srovnání)
HD6970 má v ComputeMarku dvojnásobné skóre proti HD5870:
(výsledek HD5870 pro srovnání)
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jsem tu psal uz vcera. Takze by to zrejme mohlo podporovat tvou teorii o cipu zamereneho na GPGPU a s render vykonem a la R600.no-X píše:HD6970 má v ComputeMarku dvojnásobné skóre proti HD5870
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- no-X
- Středně pokročilý

Neříkal jsem, že by na tom ve 3D byl Cayman jako R600
Jen že přínosy pro GPGPU asi budou větší než pro 3D... ale podstatné na tom výsledku je, že masivní zlepšení se týká prvních dvou testů ComputeMarku (v ostatních moc rozdíl není) a zatím vůbec není jasné, proč...
- Fofrer
- Začátečník

nj OBR a spol. si obrovskym egem kompenzuji cosi trpsaliciho nejspis
BTW proc je na temer vsech screenech signovana motorka?
(Ducati 750SS)
Nick nekoho?
BTW proc je na temer vsech screenech signovana motorka?
Nick nekoho?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jop, je to nick jednoho uživatele vlastnícího tento Radeon HD 6970 2GB
- no-X
- Středně pokročilý

ducati je z HardwareLuxx fóra
//edit: Krteq byl opět rychlejší
//edit: Krteq byl opět rychlejší
- ArgCZ
- Začátečník

trochu optimismu nám vleju do žilOndřej Bešťák EHW píše:S hodnocením karet pár dní počkejme, během tohoto týdne končí NDA a internet bude plný recenzí (samozřejmě můžete čekat i recenzi na Extrahardware). Zatím můžeme říct, že karty, a zejména jejich spotřeba vypadají slibně. Radeon HD 6950 by měl konkurovat GeForce GTX 570, silnější HD 6970 potom GTX 580. Na souboj dvoučipovek Radeonu HD 6990 (Antilles = 2× Cayman) a GeForce GTX 595 (?, 2× GF110) si počkáme do příštího roku.
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- D3VL3R
- Začátečník

Pokud zdroje nekecaj, hádejte kdy NDA končí?
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO/USB3 | CPU: AMD Phenom X6 4GHz | GPU: GIGABYTE GTX 1060OC 6GB | RAM: 16GB HyperX Fury DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256GB + WD 1.3TB | OS: Windows 10 Pro x64 | Power: Corsair RM550x 550W
- Krteq
- Středně pokročilý

-
15.12.2010 v 6:01 CET 
- svicko
- Začátečník

tak co se cen tyce tak 6950 je na CZC vyrovnana s 570 a pro 6970 plati to same k 580... 580 je o fous drazsi ale az prijdou ostatni vyrobci tak se ty ceny asi trochu zhoupnou nahoru...
co se obrova blogu tyce tak tam rikal neco o tom ze az vyjde 6900 tak ceny 500 pujdou nahoru (v zavyslosti na spatnym vykonu / vysokych ocekavanich caymanka... cert vi jak to nakonec bude...
jen me tak napada... muze mi sem nekdo doplnit vek techto panu pokud to neni tajny?
no-x
krteq
obr
stach
zajima me jen ciste ohledne vyjadrovani nekterych zminenych... obcas to u obra zavani nactiutrhanim a vzhledem k jeho ctenosti uz to muze byt obcas kvalifikovano jako trestny cin
porad jeste zijeme v pravnim state... takze jestli mu je min jak 15 tak to chapu... nektery komentare totiz odpovidaji i 12letym chlapcum... osobne ho neznam, jeho rezenze si rad poctu ale osobne me vadi jeho vecne navazeni se do jinych jen proto ze maji jiny nazor... a to ze stach mu neco udelal tak je to duvod uz 4 mesice o nem psat blaboly jaky je strasny lhar? to snad rozumny clovek pozna sam ze lze a obr ze sebe nemusi delat 12letyho fracka... nebo jeste min? dle vzoru "on mi rozbil babovicku ja mu jich znicim o 1 vic takze 10"
prijde to trapny jen me?
PS: vim ze to je OT ale kdyz se to tu omylalo tak sem se optal...
//Krteq- Ano, je to dost OT, ale když už to tu je, tak odpovím. Např. můj věk je uveden v mém profilu.
Byl bych skutečně rád, kdyby jsme se tomuhle už nevěnovali a přispívali pouze k tématu. Díky
co se obrova blogu tyce tak tam rikal neco o tom ze az vyjde 6900 tak ceny 500 pujdou nahoru (v zavyslosti na spatnym vykonu / vysokych ocekavanich caymanka... cert vi jak to nakonec bude...
jen me tak napada... muze mi sem nekdo doplnit vek techto panu pokud to neni tajny?
no-x
krteq
obr
stach
zajima me jen ciste ohledne vyjadrovani nekterych zminenych... obcas to u obra zavani nactiutrhanim a vzhledem k jeho ctenosti uz to muze byt obcas kvalifikovano jako trestny cin
PS: vim ze to je OT ale kdyz se to tu omylalo tak sem se optal...
//Krteq- Ano, je to dost OT, ale když už to tu je, tak odpovím. Např. můj věk je uveden v mém profilu.
Byl bych skutečně rád, kdyby jsme se tomuhle už nevěnovali a přispívali pouze k tématu. Díky
aktualní PC:
CPU: AMD Phenom II 1090T BE + CM Hyper 212+ MB: MSI 890FXA-GD70 RAM: ADATA 4GB (kit 2x 2GB) 1600+ MHz GPU: Sapphire Radeon HD 6950@6970 ZDROJ: Seasonic S12II-620W HDD: sys. OCZ 60GB Vertex 2, 2x samsung 160GB SATA2, WD CB WD6402AAEX 3.5" 640GB, ext. toshiba 600GB LCD: LG E2350T-PN 23" case: CM HAF 912 Plus
CPU: AMD Phenom II 1090T BE + CM Hyper 212+ MB: MSI 890FXA-GD70 RAM: ADATA 4GB (kit 2x 2GB) 1600+ MHz GPU: Sapphire Radeon HD 6950@6970 ZDROJ: Seasonic S12II-620W HDD: sys. OCZ 60GB Vertex 2, 2x samsung 160GB SATA2, WD CB WD6402AAEX 3.5" 640GB, ext. toshiba 600GB LCD: LG E2350T-PN 23" case: CM HAF 912 Plus
- theedge
- Začátečník

Bych spíš řekl že se ceny zhoupnou dolu ... hlavně až naskladní další a hlavně levnější e-shopy. navíc ty ceny HD6900 jsou jen střelba do vzduchu a odhadují ji jen podle předpokládaného výkonu. Oficiální cena ještě ani nebyla zveřejněna ...svicko píše:tak co se cen tyce tak 6950 je na CZC vyrovnana s 570 a pro 6970 plati to same k 580... 580 je o fous drazsi ale az prijdou ostatni vyrobci tak se ty ceny asi trochu zhoupnou nahoru...
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- no-X
- Středně pokročilý

oficiální cena by mě taky zajímala 
- Donald66
- Začátečník

Ceny urcite pujdou dolu, ale driv nez po Novem roce to nebude. Prece jen vanocni nakupni horecka je nepusti dolu tedka ...
čupr kluk
- marek p
- Začátečník

-
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 2#p8038852Shit píše:Nikde jsem nenašel přesné měření, o kolik přesně poklesne příkon GTX480, když se podtaktuje.
- webwalker
- Začátečník

Nevím, jestli to tu už nebylo, ale "SkoroRecenze" HD6970 a HD6950 je tady:
http://www.3dcenter.org/artikel/daten-u ... ayman-chip
http://www.3dcenter.org/artikel/daten-u ... ayman-chip
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
GPUreport.cz