GTA V
Moderátor: Baneshee
- Woyta
- Středně pokročilý
Re: GTA V
Co se tyce MP tak tema na MP je zde http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=223475
Obvykle se vecer slejzame na teamspeaku.
Obvykle se vecer slejzame na teamspeaku.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- stoRmjE
- Začátečník
-
Jestli chces, tak si me vyhledej na socialu "Luna1iCZ", urcitě ti nějak pomuzemBez_n1ck píše:Já bych si s někým MP zahrál, ale ideálně asi paralelně hovor po skypu, protože jsem úplná lama. Když jsem se přifařil do prison break, tak jsem byl vězeň, kolega mě dovezl busem, hra řekla jdi za žlutým bodem, tak jsem vyrazil nějakou rozumnou cestou a zastřelil mě strážnej. Tým samozřejmě místo toho, aby mi během mé vycházkové chůze řekl(pokud to má voicechat, jako že asi jo)/napsal, že mám jít jinudy, mě jen vyfakoval, co jsem za ****** a kickli mě
- RiCK
- Začátečník
Tak som asi dohral, [spoiler]zabil som Trevora a je koniec
Po prvé, vôbec som nečakal, že negrík ho fakt zabije
Po druhé, čakal som, že príbeh bude ešte o niečo dlhší
Co teď? Už len kupovať nemovitosti, robiť stunt jumpy/zoskoky, misie s cudzincami?[/spoiler]

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- RiCK
- Začátečník
No, som na tom podobne, nulová motiváciaOctopuss píše:Docela by mě zajímalo, jestli to lidi pak hrajou dál. Pro mě by to asi ztratilo jakejkoli smysl.

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Bez_n1ck
- Pokročilý
Můžeš ten singl hrát klidně dál, jezdit jak kokot dokola po městě. Online je to samý. Buď si založíš lobby nějakýho úkolu a nikdo tam nepřijde, nebo se pokusíš vlízt s někým do Heistu, prosereš tam tři hodiny a nic nedostaneš, případně tě vykopnou dřív, než ti skončí loading screen. Lidi co psali hele, kup si to, budem to hrát spolu se samozřejmě v den koupě rozutekli na všechny strany.
Takže hrát singl po dojetí kampaně a všech side misí je jako hrát online, akorát v singlu si můžeš tunit auta, v multi nemůžeš nic, protože nemáš kde vzít prachy.
Takže hrát singl po dojetí kampaně a všech side misí je jako hrát online, akorát v singlu si můžeš tunit auta, v multi nemůžeš nic, protože nemáš kde vzít prachy.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- jagoda
- Středně pokročilý
- Octopuss
- Začátečník
To je solidní psychiatriejagoda píše:skuste misie za tych jehovistov za michaela

Kifflom!
My prozatím hrajeme v průměru obden, častěji spíš každej den. Blaho, Woyta, já a ještě dva další mimo fórum. Myslím, že není problém se přidat. Z 80% hrajeme závody, ale tuhle jsme celý odpoledne dělali mise. Ono se toho dá dělat víc, stačí se domluvit. Osobně bych docela rád vyzkoušel třeba deathmatch ve víc lidech, rally, a tak.
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ty jehovistický mise byl snad největší opruz co jsem kdy ve hře dělal, ikdyž chápu že to byla jejich pointa. Ale to běhání v poušti, ugh. Kifflom!
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Octopuss
- Začátečník
Nějak mě ta hra začla srát. Asi přece jen půjde z disku. Rockstar je jedna z nejneschopnějších firem co jsem kdy viděl. Naprosto na to serou, a nejsou schopný/ochotný opravit ani ty nejzákladnější nesmysly.
Plus support, kterej co se týče idiocie těch dementů, co vytrvale kopírují odpovědi z jednoho papíru, s přehledem strčí do kapsy i EA, a to je co říct.
Plus support, kterej co se týče idiocie těch dementů, co vytrvale kopírují odpovědi z jednoho papíru, s přehledem strčí do kapsy i EA, a to je co říct.
- RiCK
- Začátečník
S tým veru súhlasím, bohužiaľ je ale príliš krátka (príbeh) 

- GROO
- Začátečník
-
Naprostý souhlas!!Frostys píše:Hm, pro me je to jedna z nejlepsich her za poslednich nekolik let a zaroven nejlepsi GTA.
Já mám v singlu cca 33% a nějak to nepřibývá. Jestli ono to nebude tím, že po pár minutách vždycky skočím do online. To mi vždycky přijde "bezelstná" zpráva od někoho z týmu ve stylu: "Nedal by jsi s námi Prison break, potřebujeme čtvrtého?"RiCK píše:S tým veru súhlasím, bohužiaľ je ale príliš krátka (príbeh)
Houby potřebujou, vědí že tomuhle Heistu neodolám...

Takže mně vystačí singl tak do vánoc. Nejmíň...
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Znáte North Hollywood Shootout ?
https://en.wikipedia.org/wiki/North_Hollywood_shootout
https://www.youtube.com/watch?v=wZg4mcYkIwU
Jsem na to v práci koukal, dost silně mi to připomnělo GTAV..tady se hoši z R* inspirovali. Asi si dneska zas po delší době zahraju
https://en.wikipedia.org/wiki/North_Hollywood_shootout
https://www.youtube.com/watch?v=wZg4mcYkIwU
Jsem na to v práci koukal, dost silně mi to připomnělo GTAV..tady se hoši z R* inspirovali. Asi si dneska zas po delší době zahraju

Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck