EDIT: pokud najdu dam sem odkaz pro pobaveni
http://www.youtube.com/watch?v=G3Auqto8FpE
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Nejde o papírové vydání, ale dostupnost na pultech, třeba omezenou. Ale já mám pocit, že se teprve v březnu začnou expedovat čipy na pouzdření, pak se budou testovat a teprve potom poputují k výrobcům grafik, následně se grafiky vyrobí otestují a poputují na pulty.Krteq píše:Není důvod. Počátkem března musí nV s GF100 vyrukovat jinak by si už natropily pořádnou ostudu.

Vyplati kedze bude vykonnejsia od HD5870 a vsetci co Nvidii verili a susia si v kompoch GT200 az do dnesnych dni a nenechali sa zlakat Dirt 2 kuponovou privatizaciu, tak urcite upgradnu....samozrejme ti, ktorym ide o vykonHunterGtNet píše:ja jen doufam ze to čekání se vyplati

je takmer iste, ze v breznu bude, dostupnost je ale otazna, predpokladam, ze GTX360 budu dostupne hned od zaciatku mesiaca v dostatocnych mnozstvach, GTX380 od konca mesiaca so zopar kusmi (menej ako 5870 pred Vianocami)Federmann píše:Co kdyby, jste udělali anketu, zda březen nebo duben?

Jak dlouho běží výroba v TSMC naplno? Jak dlouho trvá, než se vlastní čip vyrobí?beardie píše: GTX360 budu dostupne hned od zaciatku mesiaca v dostatocnych mnozstvach,

Pak zbýva jen 35 dní do března.godlike píše:.Dobra dostupnost,asi priznivejsi cena,mozna +- 9-10k.

já nevím no, ale nVidia si zakládá právě na onom poměru výkon/wat již delší dobuEgoist píše: Navíc bych si tipnul, že výkon na W bude horší než u povedené řady HD5000

Ke di spomeniem, ze do konca roka mala byt preview, a niekedy v tej dobe mali byt odosielane kity AIB, tak...bandita píše:Dual chip Fermi bude na trhu do konce května ...

ja by som to ale tak nehrotil, roadmapy sa menia casto, su zavisle aj od externych vplyvov ako napr. neschopnost TSMC dodrzat zavazky s vyrobou 40nmbandita píše:Jinak roadmapu co postoval novinkář od někud, jsem měl v ruce už před měsícem a něco .. není to novota, netřeba s tím tady teď strašit ...nebo co s tím zamýšlíš ..