The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od Hladis »

Ma vyjit nova verze. autor na tom stále pracuje. Ve finále by to mělo byt lepsi a vic lore friendly nez ta hlina. Windhelm je vůbec hnusny město a s tim se da delat malo.

Jinak jsem vystrachal dva screeny http://abload.de/img/enb2015_03_2118_35_260fu99.png http://abload.de/img/enb2015_05_1200_49_15w4u75.png
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Jo, je hnusný, ale přetexturovaná je i poslední slepičí prdel a s timhle městem si nikdo neví rady? Nechápu.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Vzdyt Windhelm je pretexturovany ( v mym packu je komplet pretexturovany), ale v zakladu to město je nejak koncipovany a s tim udelas prd se sebelepsima texturama. To by někdo musel cely město prebudovat uplne z gruntu a to není mozny.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Nejlepší řešení bude fakt ten sníh, komplet to přikrejt a šmytec. :mrgreen:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Je tam problém i s shaderem snehu pokryvajici stavby, takze i to zaktryti sněhem není uplne 100%tni. Dela to tam pitomy cary jak to texturu snehu roztahuje. To město je proste z gruntu debilne udelany a blbe se moduje, proto se tomu i moderi dost vyhybaji. I parallax je tam bugly a dela tam psi kusy :| Proste zrovna Windhelm Bethesda dost odflakla.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Tak co, ladíš ještě? GTA5 bude za chvíli dohraný, tak se vrátim zase do kobek :) Hraje ještě někdo nebo už všichni paří Zaklínače, co HEAD? :)
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ted ne a vesmes uz je to ladeni jen malych detailu. Zaklinace 3 jsem ještě ani nerozehral.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Já nedohrál ani Skyrim :-D tipuju že sem přestal hrát tak v půlce, možná ještě před. Nemám načatej ani jeden datadisk, takže pořád mám spoustu hodin co dělat.
CZ_viper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZ_viper »

Nemáte tu někdo ozkoušený balík modů včetně Hi-res textur? Nechce se mi testovat, které mody spolu jdou a které ne, když už určitě máte vyzkoušeno. Díky.
AMD 9800X3D PBO2e 80°C, 64 GB DDR5 6400 CLK 32, Gigabyte RTX 4090 OC, 3x 4 TB SSD, Acer Predator 43" 4k/120.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Co se tyka textur http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=164672 co se tyka zbytku, tak tu stovku modu se mi tu vypisovat nechce.
CZ_viper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZ_viper »

Díky. Nějaké mody jsem stáhl z nexusu a nestačí je nakopírovat do \data jako u Oblivionu/Fallout 3/NV?

Tím balíkem modů jsem myslel to, co jsem si udělal u Oblivionu a Falloutů, kdy jsem mody vyzkoušel a pak je všechny zabalil do raru, v případě reinstalu stačilo rozbalit do složky a bylo vymalováno. :-D
AMD 9800X3D PBO2e 80°C, 64 GB DDR5 6400 CLK 32, Gigabyte RTX 4090 OC, 3x 4 TB SSD, Acer Predator 43" 4k/120.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Narvi tam Hladisovy balíky z první stránky, co postoval a máš vymalováno. Má to nejlíp sladěný jak vzhledově, tak to ani nezabíjí výkon.
CZ_viper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZ_viper »

To rozhodně zkusím, šlo mi o další mody jako questy, zbraně, brnění, místa. Tak se s tím budu hrát.
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Tak jsem se Znovu vrhl na Skyrim.... po hodně neuspěšných pokusech snad vím jak modovat aby mi to nepadlo (díky bohu za TES5EDIT! nechci se vyhybat scriptovým modům kvůli něktrým dobrým kouskum jako třeba Civilian war overhaul a nebo A.I

Tohle je celkem pokrok. ENB je Insomnia ENB s vypnutým DoF a ve verzi Saturated

Obrázek

Obrázek
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ty používáš textury ode me, nebo vlastní ?
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

nepouživam tvoje protože z Uložta sem liny stahovat.. 2x sem stahoval le když někdo zavola na pevnou tak internet spadne (mám O2 VDSL net... je to to nejlepší co tady seženu) aź na tohle je ten net skvělej

používám pěkně torentovou distribucu která není ani na nexusu... ZDE:

http://wiki.step-project.com/Skyrim_Realistic_Overhaul

torrent je zde:
http://katproxy.com/skyrim-realistic-ov ... 96411.html

Podle mě když vynecham tebe tak je to asi nejpovedenější textura v širokem ramci :)
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Huh, to je netovej stredovek. Mas tam line filter splitter ? To ti nejdou stahnout ani ty mensi packy, nebo proste odpojis na chvili telefon ?
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Na uložto, pokud neni účet, jedině s freerapidem, kterej dovede stahovat víc linků najednou a navazovat po přerušení.
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Možná bys z toho Hladisi mohl udělat torrent :)
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja fakt nevidim problém to stahnout z Uloz.to. Vzdyt to ted neupdatuju a není potřeba to stahovat každý tyden znovu. Nevim kdy se k updatum vratim, mam tu několik věci rozpracovanych (hold Witcher 3 chce svůj cas), ale stejne se uz jedna vesmes o detaily a je to plne pouzitelny tak jak to je.

PS: Zkousel jsem i parallax na teren a když se to dobře udela, tak to doda terenu hezky povrch bez pocitu plochosti, ale je to zahul na VRAM a byla by dobra makacka to vsechno upravit vcetne DLC.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“