Celorepubliková firma pro PC sestavy
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- MMMMM
- Začátečník

-
- Maxtor
- Začátečník

-
No vzdat bych se toho vzdal az kdyz bude hodne nevyhodna i cela objednavka.. tyhle firmy nefungujou tak, ze jim reknes o PC a oni ti ho sestavej.. pripravej ti na miru komplet celou objednavku.. proto jsou u nich jednotliva PC tak draha.. aby je obyc zakaznici neotravovali s kazdym nesmyslem..
Zadej jim, ze chces udelat nabidku na vsechno.. proste komplet objednavku.. pak se teprve uvidi co ti na to daj za cenu..
Ale jinak ano.. souhlasim, ze tu dosavadni sestavu ma Dell hodne prestrelenou..
Zadej jim, ze chces udelat nabidku na vsechno.. proste komplet objednavku.. pak se teprve uvidi co ti na to daj za cenu..
Ale jinak ano.. souhlasim, ze tu dosavadni sestavu ma Dell hodne prestrelenou..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne úte 31. črc 2007, 14:48, celkem upraveno 1 x.
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
Monitor nakonec ukazali? asi ano,jinak by jste ho nemel.. a kolik bylo za vama lidi? nekteri lidi jsou schopni murovat 10minut kuli veci za 50kc a je jim jedno ze za nima je fronta.. Malokdo si uvedomuje ze tam ti lidi nestoji jen za pultem,ale maj hromadu prace i vedle(naskladnovani zbozi,servis atd...) kazdopadne je to o lidech.. ne kazdej je spatnej a kuli par pitomcum kteri postupne dostavaj padaka neni spatna cela firma..Maxtor píše:No to by asi lidi netvrdili to, co tvrdej.. me nechteli ukazat pri koupi ani monitor.. reklamace nikdy nesla pod 30dni.. to mi staci.. takze ano.. vyznam se a mam zkusenosti..Igoreso píše:Pan je asi srandista... a asi se v tom vyzna,zejo..
Uplne beznej postup u sestav je ten ze se poskozene dily meni namiste hned za nove.. To ti prijde spatne? Ha,ha... a to 5 LET po nakupu...
ad: Dell.. jak jsem jiz psal.. domenka byla, ze pujde o zakazku s vice stanicemi.. ta cena by pak klidne mohla byt i polovicni..
Reklamace - Za to muze Tsbohemia? tak to se teda nevyznate. Postup je tento,po prijmuti reklamace po vygeneravani RMA posila toto zbozi Dsodavateli,nebo servisu pres PPL. Tsbohemia nema sanci jakkoliv ovlivnit dobu trvani reklamace. jen u sestav to je max 48h,ale vetsina se resi do 20minut
Schvalne sem si to co dell nacenil udelal u Tsbohemie a pokud nejsem prachac volba je jasna.. Dobra zaruka a usetrim 10-15000kc..
V jedne pobocce TSB nakupuji uz od jeho zalozeni a nemel jsem zadne problemy.. momentalne v ni pracuji,tak vim o cem mluvim...
Naposledy upravil(a) Igoreso dne úte 31. črc 2007, 14:53, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
- Maxtor
- Začátečník

-
Jo takze momentalne v ni pracuji.. a jsme u toho.. 
Jinak teda budeme-li se hadat o nesmyslech, tak jako to je v TS zvykem..
..mohu jen upresnit to, ze bylo cca 30min. pred zavirackou.. nikdo tam nebyl.. monitor mi nakonec zapojen opravdu nebyl a proto jej take nemam.. nastal konflikt.. ja se rozcilil, protoze jejich jednani mi vadilo a odesel jsem.. 
Prozatim se mi tohle nikde jinde ani v zadnem jinem odvetvi nestalo..
Tyhle zkusenosti ma prakticky cele me okoli..
Nehlede na to, ze co si ja jako zakaznik uvedomuji a neuvedomuji muze byt vsem jedno.. me je uplne ukradeny, ze mate nejakou dalsi praci i vzadu.. pokud na ni zamestnanec nestaci, nema tam co delat.. asi tak.. v pozici zakaznika rozhodne nehodlam resit probelmy prodavace.. to je prave to, cim se spolecnosti jako HP, IBM, ci Dell od podobnych krcalku jako TS Bohemia lisi..
No.. v kazdem pripade.. pockal bych na kompletni nabidku se vsemi stanicemi a pak se uvidi.. dosavadni cena od Dellu je hodne vysoka a nema smysl to brat..
Jinak teda budeme-li se hadat o nesmyslech, tak jako to je v TS zvykem..
Prozatim se mi tohle nikde jinde ani v zadnem jinem odvetvi nestalo..
Nehlede na to, ze co si ja jako zakaznik uvedomuji a neuvedomuji muze byt vsem jedno.. me je uplne ukradeny, ze mate nejakou dalsi praci i vzadu.. pokud na ni zamestnanec nestaci, nema tam co delat.. asi tak.. v pozici zakaznika rozhodne nehodlam resit probelmy prodavace.. to je prave to, cim se spolecnosti jako HP, IBM, ci Dell od podobnych krcalku jako TS Bohemia lisi..
No.. v kazdem pripade.. pockal bych na kompletni nabidku se vsemi stanicemi a pak se uvidi.. dosavadni cena od Dellu je hodne vysoka a nema smysl to brat..
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano pracuji a netajim se s tim.. proto vim jak to chodi aspon teda na nasi pobocce.. vim ze si na naktere lidi od nas nekdo stezoval a taky dost lidi dostralo padaka.. od te doby je situace o hodne lepsi.. Ale pokud chcete podle jednoho cloveka soudit celou firmu prijedte nekdy do Jihlavy..
Dell je dobra firma ale platit za dve Pc tolik jako u nas za tri je trosku nehorazne.. Jsme lavna firma a s reklamacema u nas neni problem.. nas prumer v Jihlave na opravu sestav je 10-15minut... vetsina se resi okamzite vymenou...
Dell je dobra firma ale platit za dve Pc tolik jako u nas za tri je trosku nehorazne.. Jsme lavna firma a s reklamacema u nas neni problem.. nas prumer v Jihlave na opravu sestav je 10-15minut... vetsina se resi okamzite vymenou...
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
- Maxtor
- Začátečník

-
Nechme uz toho OT.. nechci se tady hadat.. proste TS Bohemia je maly dodatvatel.. dotaz byl polozen ve smyslu vetsi firemni zakazky, kterou bohuzel takto maly dodavatel neni schopen sam zajistit.. resp. zakazku ano, kvalitni plnou servisni podporu jiz ne..
Teoreticky by se to dalo hodnotit i kartou jako reklama..
To, co tedy pouze po treti zopakuji je, ze koncove vceny Dellu mohou byt nizsi i nez v nejakem super levnnem obchode, protoze tyhle distribucni kanaly funguji uplne jinak a cena se zde nezaklada na potrebe zisku ale obratu.. pockejme tedy na kompletni reseni s cenou cele zakazky.. porad take nevime, kolik tech PC bude..
To, co tedy pouze po treti zopakuji je, ze koncove vceny Dellu mohou byt nizsi i nez v nejakem super levnnem obchode, protoze tyhle distribucni kanaly funguji uplne jinak a cena se zde nezaklada na potrebe zisku ale obratu.. pockejme tedy na kompletni reseni s cenou cele zakazky.. porad take nevime, kolik tech PC bude..
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
Jedine co nejsme schopni zajistit je servis u zakaznika... a to jen kuli cene..Maxtor píše:Nechme uz toho OT.. nechci se tady hadat.. proste TS Bohemia je maly dodatvatel.. dotaz byl polozen ve smyslu vetsi firemni zakazky, kterou bohuzel takto maly dodavatel neni schopen sam zajistit.. resp. zakazku ano, kvalitni plnou servisni podporu jiz ne..
Chtel jsem jen nabidnout alternativu k predrazenemu Dellu.. Sestavy delame na prani zakaznika s kvalitnim servisem,reklamaci na krterekoliv pobocce a 5ti letej servis zdarma.. reklamace se vyrizuji do 48h a pote je mozne je poslat pres PPL s zakaznikovi.
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
takze dost te reklamy nebo si take ohreju polivcicku.
No a co treba HP tech si se neptal?
To ti je schopen zajistit jakejkoliv prodejce,protoze HP nabizeji skoro vsechny velke velkosklady ( LEVI, ATC aj), zaruku a dalsi balicky si muzes taky vybrat, schopnej prodejce ti to zjisti
No a co treba HP tech si se neptal?
To ti je schopen zajistit jakejkoliv prodejce,protoze HP nabizeji skoro vsechny velke velkosklady ( LEVI, ATC aj), zaruku a dalsi balicky si muzes taky vybrat, schopnej prodejce ti to zjisti
....ze by to byl MELOUN
- Fifi
- Středně pokročilý

Jako správce dávám přednost stabilitě a spolehlivosti před čímkoliv jiným. Mám velmi dobré zkušenosti se sestavami Siemens, HP a Dell. Velmi špatné zkušenosti se sestavami AllComputer a TS Bohemia. Právě plánuji objednat sestavy od BGS Levi, tak uvidíme jak to dopadne.
ad) TS Bohemia. Je to snad jediný obchod v ČR, jež si mi dovolil dodat úplně jiné komponenty, než jsem objednal. Dokonce k C2D jsem dostal chladič pro socket A. Místo DDR2 800Mhz pamětí DDR2 667Mhz a podobně. Neprofesionální jednání, neschopnost, neochota.
ad) TS Bohemia. Je to snad jediný obchod v ČR, jež si mi dovolil dodat úplně jiné komponenty, než jsem objednal. Dokonce k C2D jsem dostal chladič pro socket A. Místo DDR2 800Mhz pamětí DDR2 667Mhz a podobně. Neprofesionální jednání, neschopnost, neochota.
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Fifi
- Středně pokročilý

- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
myslim ze takove rozhodnuti by mel udelat clovek kvalifikovany, ktery pc rozumi. dale jde o velikost objednavky (stanice, servery, sprava, servis atd.)
pokud pujde o vetsi projekt pak opravdu jedine Dell, HP, Fujitsu-Siemens
pokud pujde o vetsi projekt pak opravdu jedine Dell, HP, Fujitsu-Siemens
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak uz jsem psal,drive to bylo fakt na nekterejch pobockach spatneFifi píše:Jako správce dávám přednost stabilitě a spolehlivosti před čímkoliv jiným. Mám velmi dobré zkušenosti se sestavami Siemens, HP a Dell. Velmi špatné zkušenosti se sestavami AllComputer a TS Bohemia. Právě plánuji objednat sestavy od BGS Levi, tak uvidíme jak to dopadne.
- Maxtor
- Začátečník

-
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Musim jeste jednou rict ze by to mel sestavit clovek specializovany na IT. Bez jakekoliv urazky autorovi, ale pokud bere pc podle "Ghz", bylo by to opravdu na miste. Urcite by bylo dobre take rici jak projekt bude vypadat. Pokud jde pouze o nakup cca 10-20 stanic, neni duvod resit Dell apod.
OT o "bohemce" by uz stacilo. To neni predmetem diskuse.
OT o "bohemce" by uz stacilo. To neni predmetem diskuse.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800