Blue Storm píše:prý je to totální low-end tak mi potom vysvětli,jak moje 9800SE,která je výkonem o dost horší než Pro rozjede BF2142 na nejvyšší detaily,company of heroes,i nfs carbon
Rozbehnut nieje to iste ako hrat , okrem toho Carbon na maximalne detaily nerozbehnes, nezapnes visual treatment a motion blur, u company of heroes sa tiez imho najde nieco co nepojde zapnut, je to dnes TOTALNI LOWEND, nech sa ti to paci alebo nie, to ze si s nou spokojny ti nikto vyvracat nebude, preco by sa inak predavali lowend karty ked to niekomu moze stacit.
Blue Storm píše:2Nism0:tak 9800Pro je ještě pořád docela dobrá karta,protože na ni rozjedeš zatím všechny hry já mám 9800SE a ještě jsem nenašel hru,která by se na tom nerozjela
Naozaj?Rozbehnes aj Spiderman 3, Rainbow Six Vegas alebo Lost Planet?
Nism0 tak ako tu bolo viackrat napisane rozbehnes na nej vela hier a v slusnych fps so zredukovanymi detailami ale rozhodne necakaj zazraky, vymenil by som ju a CPU a RAM by som ponechal.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
neboj už jsem objasnil s tyma hrama no je pravda že nějaké funkce v carbonu nedám,ale díky tomu,že to ta grafika nepodporuje,tak se to tam nezobrazí...např v BF2 se mi v nabídce nastavení detailů neukazuje Anti Aliasing,ale je pravda,že pro mě je ještě dost výkoná na hry a na to jak je stará tak je to úctyhodný výkon a navíc je to SEčko
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
tohle nema cenu rozebírat to nejduležitější vim a navíc asi odchází(GK) artefakty v obraze v podobě pestrobarevnejch obdelníčků takže ADMINI vymažte tento thread pls. DIK