9800

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Blue Storm píše:prý je to totální low-end :lol: tak mi potom vysvětli,jak moje 9800SE,která je výkonem o dost horší než Pro rozjede BF2142 na nejvyšší detaily,company of heroes,i nfs carbon :lol:
Rozbehnut nieje to iste ako hrat :roll: , okrem toho Carbon na maximalne detaily nerozbehnes, nezapnes visual treatment a motion blur, u company of heroes sa tiez imho najde nieco co nepojde zapnut, je to dnes TOTALNI LOWEND, nech sa ti to paci alebo nie, to ze si s nou spokojny ti nikto vyvracat nebude, preco by sa inak predavali lowend karty ked to niekomu moze stacit.
Blue Storm píše:2Nism0:tak 9800Pro je ještě pořád docela dobrá karta,protože na ni rozjedeš zatím všechny hry :wink: já mám 9800SE a ještě jsem nenašel hru,která by se na tom nerozjela
Naozaj?Rozbehnes aj Spiderman 3, Rainbow Six Vegas alebo Lost Planet?

Nism0 tak ako tu bolo viackrat napisane :) rozbehnes na nej vela hier a v slusnych fps so zredukovanymi detailami ale rozhodne necakaj zazraky, vymenil by som ju a CPU a RAM by som ponechal.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

neboj už jsem objasnil s tyma hrama no je pravda že nějaké funkce v carbonu nedám,ale díky tomu,že to ta grafika nepodporuje,tak se to tam nezobrazí...např v BF2 se mi v nabídce nastavení detailů neukazuje Anti Aliasing,ale je pravda,že pro mě je ještě dost výkoná na hry a na to jak je stará tak je to úctyhodný výkon a navíc je to SEčko
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

tohle nema cenu rozebírat to nejduležitější vim a navíc asi odchází(GK) artefakty v obraze v podobě pestrobarevnejch obdelníčků :( :( takže ADMINI vymažte tento thread pls. DIK
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“