Navic ta cena je opravdu out... Kdyz vemu, ze mou desku jsem sehnal prakticky za 5k,-(ne, za tolik se neprodava, jen clovek musi byt sikovny...

Moderátor: Eddward
Ano, ale koukni se co za lidi s nim maji problemy... Ja sem s nim nemel ani jednu chybicku... A jestli mas na mysli Lubricanta, tak ten si to udelal sam.godlike píše:..Kdyz vidim dred o Strikeru tak nevim nevim.Po kolikatym biosu se vychytaly vsechny chyby?Jaka je ted aktualni uz spolehliva revize?Nechte toho..
Jo? jakej tam je rozdil rekni me? To ,ze si koupis drazsi desku vubec neznamena ,ze ta deska bude kvalitni a ze na ni pujde dobre taktovat....Gerimo píše:presne jak rika OBR. Mel jsem desku za 2000, 3000, 4500, 7000 a ted 6500 a opravdu v tom rozdil je a dost velky.
Tak tohle nemas ze svoji hlavy vid?Gerimo píše: bych nesel uz do levnejsi desky jak 5k. Neni to snobismus, ale jistota v OC, nekonfliktnost s Lay-outem, spolehlivost v kompaktibilite (hlavne s pametma) a pak nakonec spolehlive OC.
Opet krasnej priklad pro nas uzasnej Gigasmejd n680i ,kterej v poslednich seriich vypada,že funguje jak má a dá se na něm dokonce i taktovat oproti prvnim verzim nebo nemluvim o prvnich seriich Strikeru, kde kvalita byla KATASTROFALNI!Gerimo píše: Nekdo je to ochoten priplatit, nekdo radsi koupi desku za 3000, ale jeho vyraz bych nechtel videt, az by mu po case zacal z niceho nic tuhnout pocitac nebo pri sestaveni by zjistil, ze mu pameti na te desce nejedou, tak jak maji (tak jak se stavalo s myma levnejsima deskama...) Navic levnejsi moba jsou nachylne na dobu kdy jsou vyrobene... mate serii, ktera je opravdu vynikajici a dokaze konkurovat deskam o tridu vys, ale pak jsou serie, kde by ste to nejradsi prohodili oknem...
Highlander píše:/EDIT: to h4_ : Porovnavat základní desky s autama je nejvetsi blbost co snad muzes vyplodit...To je jak kdyby jsi řekl,že Windows XP jsou lepši oproti Linuxu ,protože jsou dražsí (respektive protoze za to microsoft neco chce,Linux je zdarma).Porovnáváš hrušky a jabka.
Rozdíl je možná v tom, že za nepovedený kousek "ultratopu" dáš/vyhodíš 5000 - 8000Kč a jistota, že bude makat zcela korektně je stejná, jako když si koupíš dobrou a povedenou (bezchybnou) desku za 3000 - 4000Kč.Gerimo píše:presne jak rika OBR. Mel jsem desku za 2000, 3000, 4500, 7000 a ted 6500 a opravdu v tom rozdil je a dost velky...
A kde jsem rekl,ze si musis kupovat desku za 10K ? Ja jsem jenom poukazal na to,ze nemas jistotu zaruky kvality i kdyby jsi mel desku za 15K.Abit s cenou 10K byl priklad, jak vyhodit penize do kanálu a mit doma srot!OBR píše:Ty tvrzeni draha= super bezproblemova deska je blbost, to preci nebudeme rozebirat panove, nejsme deti nebo ano?
To co rika High je opet konina na n-tou ... nevim proc bych si mel vybirat zrovna Abit a podobne exoty a platit za ne 10k, co to placas?
Highlander píše: To ,ze si koupis drazsi desku vubec neznamena ,ze ta deska bude kvalitni a ze na ni pujde dobre taktovat....
Treba viz. Abit n680i , pred 3 mesici deska stala 10K pokud si dobre pamatuju a myslis ze to byla nejaka zaruka kvality? NE! byl to totalni SHIT vsech SHITU co snad mohl nekdo vubec vyrobit.....