DFI UT LP P-35-T2RDFI (775, P35 + ICH9R)

Pro procesory Intel Core, Pentium, Celeron, Xeon a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Pekna recenze, ale na hry je Striker proste lepsi :roll:
Navic ta cena je opravdu out... Kdyz vemu, ze mou desku jsem sehnal prakticky za 5k,-(ne, za tolik se neprodava, jen clovek musi byt sikovny... :twisted: )
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Jaky hry paneboze :-D Jestli mas 131fps nebo 138fps s DFi je opravdu bomba za 8000kc..
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Lidi cenu berte trochu s rezervou, cekam na oficialni prohlaseni o cene ... mozna bude levnejsi ...

godlike - jak o nicem, tohle je vecna debata drahe proti levnemu co to udela stejne - uz na tuhle blbost zapomen ... objevuje se ve tvych postech ve vsech sekcich!

Ja vim ze mozna FSB da deska za 3100Kc stejne jako ta moje za 8500Kc, ale o to nejde, jde o to ostatni - layout bez excesu, ultimatni vykon a oc -i pameti i cpu, ukazkova stabilita, podpora vyrobce, specialni features ...

ja proste chci mit Strikera se vsim co nabizi a ne levnou desku ktera se sice na prvni pohled bude zdat OC stejna ale po case zjistim ze je to proste za ty levny prachy smejd ...

Strikera mam vic nez pul roku a nemam s nim jedinej problem v nicem, co nastavim to proste jede, a za to si priplacim ...

to je stejne vsude, mam auto za miliony i kdyz muzu jezdit v pekaci za 250 tisic, mam luxusni bejvak i kdyz muzu bydlet v panelaku ... a ot tom to je - mam moznost volby ... a ja zvolil kvalitu za vyssi cenu ...
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

presne jak rika OBR. Mel jsem desku za 2000, 3000, 4500, 7000 a ted 6500 a opravdu v tom rozdil je a dost velky. Poznamka, ze Striker je rychlejsi ve hrach byla takova nadsazka, ze neni horsi nez DFI :roll: Obe desky jsou super. Kdyz kupuje clovek tak drahou zakladku tak ma jistotu (az na vyjimky - DFI s Xpress3200. Tu sem mel a za tu cenu opravdu neni) ze ma kvalitni, prakticky bezproblemovou fosnu, na kterou se muze spolehnout. Pro me osobne, po zkusenostech se vsema deskama co sem mel, bych nesel uz do levnejsi desky jak 5k. Neni to snobismus, ale jistota v OC, nekonfliktnost s Lay-outem, spolehlivost v kompaktibilite (hlavne s pametma) a pak nakonec spolehlive OC.
Nekdo je to ochoten priplatit, nekdo radsi koupi desku za 3000, ale jeho vyraz bych nechtel videt, az by mu po case zacal z niceho nic tuhnout pocitac nebo pri sestaveni by zjistil, ze mu pameti na te desce nejedou, tak jak maji (tak jak se stavalo s myma levnejsima deskama...) Navic levnejsi moba jsou nachylne na dobu kdy jsou vyrobene... mate serii, ktera je opravdu vynikajici a dokaze konkurovat deskam o tridu vys, ale pak jsou serie, kde by ste to nejradsi prohodili oknem...
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Poznas nekde 600FSB?A pameti ze jedou nataktovat na 1300mhz?Vidis ten megavykon v realnych aplikacich nebo vidis narust v Everestu,3Dmarku.PI apod?Ano nekdo ma touhu mit za kazdou cenu to nejlepsi a ja ti to od srdce preji.Nekdo se zase spokoji o 1,5% nizsim vykonem za tretinovou cenu.Ja se za to nestydim.Ale nepohybuji se ve vodach lowendu to nee.. :razz:
EDIT:
Kdyz vidim dred o Strikeru tak nevim nevim.Po kolikatym biosu se vychytaly vsechny chyby?Jaka je ted aktualni uz spolehliva revize?Nechte toho..
Zkuste si dat nekdy pameti na 800mhz a na 1200mh.Zkuste nejakou aplikaci a uvidite ty obrovsky rozdily ;-)
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

godlike píše:..Kdyz vidim dred o Strikeru tak nevim nevim.Po kolikatym biosu se vychytaly vsechny chyby?Jaka je ted aktualni uz spolehliva revize?Nechte toho..
Ano, ale koukni se co za lidi s nim maji problemy... Ja sem s nim nemel ani jednu chybicku... A jestli mas na mysli Lubricanta, tak ten si to udelal sam.
Nikdo ti v zadnem pripade nebere, ze mas levnou/levnejsi desku, ale nemusis davat vsem najevo, ze deska za 7k,- je blbost, kdyz si to myslis ty. Ja si to nemyslim a muzu se spolehnout, ze mi rok pobezi bez problemu. (Nebo mam aspon o dost mensi pravdebodobnost, nez u desky za polovinu ceny..)
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

godlike nám sežral vtipnou kaši... :lol:

Asi nevíš, co je to "chtít kvalitu"... Ano, ty mi teď řekneš na co tolik peněz, když to samé máš za půl, já ti s radostí odpovím že Octavie má taky šalt páku, brzdy, přední sklo a motor, stejně jako to samé za několikanásobně vyšší cenu to má Porsche, nebo Range Rover... Už chápeš?

// Range Rover má taky 390hp, osproti nějakým 150hp Octávky a na silnici to není poznat. -zn na silnici je Range za několikanásobně vyšší cenu třeba jen o 1.5% pohyblivější...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Gerimo píše:presne jak rika OBR. Mel jsem desku za 2000, 3000, 4500, 7000 a ted 6500 a opravdu v tom rozdil je a dost velky.
Jo? jakej tam je rozdil rekni me? To ,ze si koupis drazsi desku vubec neznamena ,ze ta deska bude kvalitni a ze na ni pujde dobre taktovat....
Treba viz. Abit n680i , pred 3 mesici deska stala 10K pokud si dobre pamatuju a myslis ze to byla nejaka zaruka kvality? NE! byl to totalni SHIT vsech SHITU co snad mohl nekdo vubec vyrobit.....
Gerimo píše: bych nesel uz do levnejsi desky jak 5k. Neni to snobismus, ale jistota v OC, nekonfliktnost s Lay-outem, spolehlivost v kompaktibilite (hlavne s pametma) a pak nakonec spolehlive OC.
Tak tohle nemas ze svoji hlavy vid?
jen tak malej priklad jo ?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44373
Deska za 7.2K ,která by mela byt podle vasi teorie spolehliva,nekonflitkni,mela dobrej lay-out,OC atd.....
Mel si nekdy tenhle srot v ruce ? muzu ti rict,ze by jsi ho po 3 dnech pouzivani hodil radsi z okna nez ho mel v kompu.
Gerimo píše: Nekdo je to ochoten priplatit, nekdo radsi koupi desku za 3000, ale jeho vyraz bych nechtel videt, az by mu po case zacal z niceho nic tuhnout pocitac nebo pri sestaveni by zjistil, ze mu pameti na te desce nejedou, tak jak maji (tak jak se stavalo s myma levnejsima deskama...) Navic levnejsi moba jsou nachylne na dobu kdy jsou vyrobene... mate serii, ktera je opravdu vynikajici a dokaze konkurovat deskam o tridu vys, ale pak jsou serie, kde by ste to nejradsi prohodili oknem...
Opet krasnej priklad pro nas uzasnej Gigasmejd n680i ,kterej v poslednich seriich vypada,že funguje jak má a dá se na něm dokonce i taktovat oproti prvnim verzim nebo nemluvim o prvnich seriich Strikeru, kde kvalita byla KATASTROFALNI!

Já mám ve svým PC Asus P5K-E a proč jsem si nekoupil P5K-DELUXE , kterej stoji wo 1K navic ?měl bych snad vetsi pocit jistoty a lepsiho OC?rekl bych ze ne protoze rozdil v tech deskach není "naprosto zadnej"krome pár nepodstatnych blbosti a funguji naprosto stejne.
Nic ve zlým kluci ,ale mě prijde poslednich par postu jako snobsky kecy.

/EDIT: to h4_ : Porovnavat základní desky s autama je nejvetsi blbost co snad muzes vyplodit...To je jak kdyby jsi řekl,že Windows XP jsou lepši oproti Linuxu ,protože jsou dražsí (respektive protoze za to microsoft neco chce,Linux je zdarma).Porovnáváš hrušky a jabka.
Naposledy upravil(a) Highlander dne pon 13. srp 2007, 18:22, celkem upraveno 5 x.
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Gerimo, tvá teorie je nějaká ujetá. Výrobce, který na svém výrobku profituje na 30% je lepší, než skromnější výrobce, který se spokojí s 10%? :lol:

Z tvého tvrzení vyplývá, že všechno pod 5k je shit všech shitů. Já mám ale dojem, že 5k je právě ona maximální finanční hranice, do které je ochotna většina lidí jít (v případě zákl. desky).
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Highlander píše:/EDIT: to h4_ : Porovnavat základní desky s autama je nejvetsi blbost co snad muzes vyplodit...To je jak kdyby jsi řekl,že Windows XP jsou lepši oproti Linuxu ,protože jsou dražsí (respektive protoze za to microsoft neco chce,Linux je zdarma).Porovnáváš hrušky a jabka.

:lol: Probuď se a začni uvažovat. To co jsem napsal také nemusí být vždy pravda (viz VW Tuareg). Ale jsem hodně blízko, navíc si do obojeho mohu bouchnout kladivem. ;)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

h4__ píše: To co jsem napsal také nemusí být vždy pravda...
Takže sis to tedka sám vyvrátil :wink: to je fajn, že sám uznás, že nemas pravdu ;-)
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Né, ty jsi to jen špatně pochopil, to také bylo myšleno na adresu Gigašitu n680i (= VW Tuareg) - teda, doufal jsem, že to pochopíš... :(
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Gerimo píše:presne jak rika OBR. Mel jsem desku za 2000, 3000, 4500, 7000 a ted 6500 a opravdu v tom rozdil je a dost velky...
Rozdíl je možná v tom, že za nepovedený kousek "ultratopu" dáš/vyhodíš 5000 - 8000Kč a jistota, že bude makat zcela korektně je stejná, jako když si koupíš dobrou a povedenou (bezchybnou) desku za 3000 - 4000Kč. ;-)

Bohužel doba, kdy vyšší cena znamenala vyšší kvalitu, je už za námi (aka nenávratně v prd*li)... bohužel... :sad: :blee:

Hlavní je pro výrobce MB prodat "něco za hodně peněz", ale kvalita bohužel není zajištěná. :sad:
Sice se mně to nelíbí, ale taková je holt realita. :blee:

Paradoxně na nejvetší ksindl je nejméně reklamací..... To asi není zcela normální. :evil:
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

co clovek, to jiny nazor, ja tu nejsem od toho, abych neci nazory vyvracel. Ja vubec nelituji, ze jsem koupil tuhle desku, jeste k tomu za vyhodny peniz... Tim bych chtel ukoncit diskuzi, alespon z me strany..
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Ty tvrzeni draha= super bezproblemova deska je blbost, to preci nebudeme rozebirat panove, nejsme deti nebo ano?

To co rika High je opet konina na n-tou ... nevim proc bych si mel vybirat zrovna Abit a podobne exoty a platit za ne 10k, co to placas? Kupuju TO CO JE overene! A jestli bude overena deska (treba EVGA A1) a bude stat 7000 a nebo nejaka ktera bude stat 3000, je mi fuk - protoze koupim co FUNGUJE! Ja otestoval desitky desek (testy delam hlavne pro sebe) a vim ze SLI a kvalitni stabilni OC jede pouze na EVGA a Striker jen tak tak, takze volba jasna ... a ï kdyby to stalo 15 000 tak si ji koupim (musim) ...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

OBR píše:Ty tvrzeni draha= super bezproblemova deska je blbost, to preci nebudeme rozebirat panove, nejsme deti nebo ano?

To co rika High je opet konina na n-tou ... nevim proc bych si mel vybirat zrovna Abit a podobne exoty a platit za ne 10k, co to placas?
A kde jsem rekl,ze si musis kupovat desku za 10K ? Ja jsem jenom poukazal na to,ze nemas jistotu zaruky kvality i kdyby jsi mel desku za 15K.Abit s cenou 10K byl priklad, jak vyhodit penize do kanálu a mit doma srot!
Highlander píše: To ,ze si koupis drazsi desku vubec neznamena ,ze ta deska bude kvalitni a ze na ni pujde dobre taktovat....
Treba viz. Abit n680i , pred 3 mesici deska stala 10K pokud si dobre pamatuju a myslis ze to byla nejaka zaruka kvality? NE! byl to totalni SHIT vsech SHITU co snad mohl nekdo vubec vyrobit.....
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Oficialni cena v CR : 7700Kc s DPH! :x
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Tak je to konkurent Blitz Formuly a ta stojí taky 7k, taže imho +- ok.
Jumbik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jumbik »

Otázka spíše zní: Mám na to? Pokud ne, musím se spokojit s něčím jiným. Člověk co má dost peněz si vždy koupí to co se mu líbí a ne to na co mu zbude.

Mám také strikera a výkony/testy s ním mám naprosto skvělé. Jediný problém co mě potkal je instalace 4x 1GB modulů, ale to je spíše otázka kompatibility pamětí. Viz. Adata a staré chipsety.
La Hire
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od La Hire »

OBR píše:Oficialni cena v CR : 7700Kc s DPH! :x
A mas uz link na nejaky obchod u nas? Ja ji furt nikde nemuzu najit.
Odpovědět

Zpět na „Socket 423, 478, 479, J a T“