Projekt Black&White

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

tady je moje predstava jak překopu zdroj: zatím jenom ve virtuální podobě
Obrázek
DeamonHunter
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeamonHunter »

co tahokov, ten nestojí nekolik stovek, aek podstatně míň
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

byl bych rád kdys své tvrzení podložil LINKEM :)
já viděl perforovanej plech treba u CZC za 500 i s dopravou

viz link http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44983
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

No ale to mas jenom 50x50cm ja kupoval nedavno v Usti tahokov 100cm x 50cm za 300+ 110kc postovne a balne. Maj na tom totiz slevu 20% ktera plati do zitra(31.8.2007). :) http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... lected=159
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

tahokov je naprd, když přes něj proudí vzduch z fanu, taksey vytrváří hnusnej aerodynamickej hluk...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Nica píše:No ale to mas jenom 50x50cm ja kupoval nedavno v Usti tahokov 100cm x 50cm za 300+ 110kc postovne a balne. Maj na tom totiz slevu 20% ktera plati do zitra(31.8.2007). :) http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... lected=159
Tyhle hrubý tahokovy pro tuning aut prodávali teď posledně na tuning srazu u nás v rozměru 100x50cm za 90kč kus. Měli tam toho plnou dodávku. Je bohužel ale pravda, že dělají slušný aerodynamický hluk a hlavně jsou po účely moddingu dost hrubé. Chce to spíše jemnější oka okolo 1-2mm, což je například onen plech od ACR, který je ale zase slušně zaplacený.
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

potreboval bych kusoček :( jestli nekomu něco zbylo z modů...mě napadá co Stoobi ten by mohl mít nejaký odřezek ne??
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

tak jsem zpět a mám další pokrok...přetmelil sem ustí flopky a vyrezal původní vzduchové vývody...docela to vypadá zajímavě... ještě mě napadla díra přes to zatmelené na 80 / 120 mm větrák podle toho co tam bude vypadat lépe...jinak už to vypadá že i plexisklo se mi nařezalo :) takže budu koumat uchycení...ze začátku sem to chtel prostě fixnout tavičkou a tmelem ale uvidím jestli seženu nějáké vruty,které by tam sedly...jinak můj námět na zdroj skoncíl fiaskem :( dostal sem darem jednu 230W která mi po zapojení do sítě prostě bouchla a začala hořet :twisted: naštěstí sem to skoušel ve sklepě...trochu mi to udělalo čáru přes rozpočet...musím kupovat novej práškovej hasičák...za to mohl bej tahokov od ACR..ale co na plat...
Obrázek
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

trošku jsem vylepšil původní námět na barevné rozpoložení a místo bíle sem použil oranžovou...trochu se mi to zaneslo prachem takže to musím vzít prachovkou..ta černá je na prach jako slepice na flus :x
Obrázek
Obrázek
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

Tak to by teď chtělo přejmenovat na Black and Orange, ne? :wink:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No barevná kombinace je hned zajímavější, ale ty otvory v předním panelu nějak nechápu...celá case je vy stylu vlnovek a ty tam prdeš nějakej přesnej mnohoúhelník, to je trochu nehodící se, ne? :?
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

to je právě ono..celá case je do kulata a tydle uhelníky to rozborí..ale stejne tam prdnu díru pro 80mm fan takze to se to v tom stratí..jinak jméno jestě konzultujte
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

LeaderS píše:...a tydle uhelníky to rozborí...
jj, to máš pravdu...pak to bude vypadat strašně, to tam budou jako jen z recese, nebo co? Ale je to tvoje věc, já jen říkám svůj názor... :oops:
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

akceptuju tvůj názor...nechám to projít hlavou ,uvidíme jak to bude vypadat po dobrousení ... ted bych rad slysel nazory na ten fukar v predu... bude tam plnit spise dekoracni myšlenku...jelikož celo jiz obsahuje jeden skrytej in take 80mm... jde mi o to jestli tam ten kruh kterej po vyriznuti vznikne bude vypadat dobre ... mám to tam vyríznout nebo to mám ponechat takhle a ďuzny vytmelit?
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

80 vetrak dopredu rozhodne nedavaj an tvojom miete by som tam dal 120 prestrikanu na oranzovo
ale fan80 urcite ne robi to ramus je prd platny 120 je lepsie riesenie
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

takže vyriznout okno pro 120mm fan? kterej podbarvit jo??a nebude to vypadat divně?myslím tím díra pro 120mm fan ,bude to takove na tesno s temi bocnimi pruduchy...musim to nakreslit v googlu "ako to bude vyzerat"
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

ja bych tam ty hranaty nadechy nechal.. vypada to dobre
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

Stoobi píše:
LeaderS píše:...a tydle uhelníky to rozborí...
jj, to máš pravdu...pak to bude vypadat strašně, to tam budou jako jen z recese, nebo co? Ale je to tvoje věc, já jen říkám svůj názor... :oops:
Stoobi,nemáš prosím tě náhodou doma nějaký odřezek z tahokovu,nebo perforovaného plechu?potreboval bych to na ty průduchy je to otázka pár centimetrů a nechci utrácet za tabuli 50 x 50 :oops: díky předem
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak něco se najde vždycky, spíš jde o to, co si přesně ředstavuješ... :wink:
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

Stoobi píše:Tak něco se najde vždycky, spíš jde o to, co si přesně ředstavuješ... :wink:
no tak kdybys měl doma obdelník asi 50mm x 120mm a dvakrat nejakého perforáče okolo 0.8mm tak by to bylo vono...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“