SIS 748 ho marandom píše:Nie... nema...DivX píše:Nevíte někdo jestli tahle deska má PCI Lock???....... nepodporuje ho samotna cipova sada SiS 748 .......

ale nevim jestli to je na tydle desce pristupny
Moderátor: Eddward
SIS 748 ho marandom píše:Nie... nema...DivX píše:Nevíte někdo jestli tahle deska má PCI Lock???....... nepodporuje ho samotna cipova sada SiS 748 .......
Navrhni tam svýho GigabytaDr Meduza píše:SIS 748 ho marandom píše: Nie... nema.......... nepodporuje ho samotna cipova sada SiS 748 .......
tak tady nekecej
To PCchipsko by ho taky melo mit a urcite by mohlo jet i s FSBckem a RAM kama vo hodne vejs-HNY- píše:Navrhni tam svýho GigabytaDr Meduza píše: SIS 748 ho matak tady nekecej
ale nevim jestli to je na tydle desce pristupnyA řekni že je 100x lepší než PC-SHIT
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25095
Mas pravdu SiS748 naozaj ma implementovani PCI/AGP lock ......, je vsak len velmi malo dosiek ktore by tuto funkciu mali implementovanuDr Meduza píše:SIS 748 ho matak tady nekecej
Dr Meduza píše:Ja sem se dostal k 250 ale vejs se nedostanu kuli pametem i gydz na 333 je 375 docela slusny a to je to V-data
A voni ho muzou mit zaplej furt
No ta case při 52 byla přivřena, ale běžel (a pořád běží) torture test...Dr Meduza píše:52 mzatim nechata gdyztak muzes pridat napeti do vetracku tak vo 5V jestli nezacne delat kraval ale asi zacne
ale pomaha to dost
To mas zavrany v bedne? Jaka je teplota co to nasava (ten chladic na procku?
To bude v poho todle sou dobry teplotyDivX píše:No ta case při 52 byla přivřena, ale běžel (a pořád běží) torture test...Dr Meduza píše:52 mzatim nechata gdyztak muzes pridat napeti do vetracku tak vo 5V jestli nezacne delat kraval ale asi zacne
ale pomaha to dost
To mas zavrany v bedne? Jaka je teplota co to nasava (ten chladic na procku?
48°C jak to chladit.. až budu mít takový 2GHz???
Když jsem projížděl co snese proc.(1700+)a jaký nárůst výkonu to dá,tak jsem zjistil,že(mám to i napsané)na ATI9100-250/200mem.to hodilo v 3D2001 při 165Mhz 7.863 bodů/166Mhz 7.927b./167Mhz 7.727b./173Mhz 7.860b.Z toho jsem usoudil,že je výhodnější jet na 166 a pokud je proc.odemčený,tak měnit raději násobič.Upozorňuji,že paměti jely 1:1 a něco podobného se dělo i na Duronu 1600,ale tam jsem si už nadal tolik práce s poznámkami.DivX píše:- jak to přesně myslíš???Bruk600 píše:Zkoušel jsem samo taky taktovat a mám zjištěno, že je vhodné se držet frekvencí 133/166/200 a to i při synchro mem.Stačí 1Mhz vedle a propad doženeš tak po 70-100Mhz na procesoru
OKey.. takže je lepší se držet standartu... A co to že to tak je? Nevíte čím to je, popř. jak tomu zabránit??Bruk600 píše:Když jsem projížděl co snese proc.(1700+)a jaký nárůst výkonu to dá,tak jsem zjistil,že(mám to i napsané)na ATI9100-250/200mem.to hodilo v 3D2001 při 165Mhz 7.863 bodů/166Mhz 7.927b./167Mhz 7.727b./173Mhz 7.860b.Z toho jsem usoudil,že je výhodnější jet na 166 a pokud je proc.odemčený,tak měnit raději násobič.Upozorňuji,že paměti jely 1:1 a něco podobného se dělo i na Duronu 1600,ale tam jsem si už nadal tolik práce s poznámkami.