C2D + starší základní deska help

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

ASUSik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ASUSik »

eXik píše:
ASUSik píše:tak sem to spočet (E6750, 3xSATA disk, 2x DVD+-RW, GF8500, 1x92mm fan) a výsledek 321W, takže ti to utáhne v pohodě
Díky, doufám že jo... jinak dávají k tomu procesoru aj větřák ?? bo ten můj je hlučné jako... no
jinak je normální teplota 70stupnů procesoru ?? divím se proč je tak vysoká když jede větřák na cpu na max. večer mi to rve uši ten řev.. když otevřu speedfun, tak ho radši hned zavřu :)
Jinak co říkáte na pasivní chlazení na graf. kartě ?? (určitě to tu už někde je, ale jen tak mimochodem)
to si piš že to tu všechno je :D

a samozřejmě že dostaneš k procesoru BOXovej chladič, nejni to teda žádný supr chlazení, ale na základní frekvenci to zvádne v pohodě

a jinak k tomu tvímu, 70°C je sakra dost, nemáš třeba na pasívu 1cm vrstvu prachu??
CPU: Intel Core2Duo E6750 2,66GHz@3,4GHz, Chladič : ASUS Silent Square ; MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS ; GPU: ASUS EN8800GTS 640MB 600/1800 MHz ; RAM: Kingston PC6400 2x1024MB ; HDD: 2x WD 250GB, 1x Seagate 120GB ; PWR: ASUS 550W ; DVDRW: Asus DRW-1814BLT, HP DVD-Writer dvd840i ; TV: Leadtek PVR2000XP Expert ; FDD: ??? (černá); CASE: Asus TA21A
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

Tak kouknu do PC nic zvláštního, až na jednu věc, když kouknu na grafickou kartu, tak málem ondlým, při pohledu na její barvu :-D :D ne prdel (btw: NX GF jsou červené) ale to když jsem na ni šáhl, bylo jako kdybych si šáhl do horkého čaje, a důvod ? netočíse mi větřák na grafice, toš nad tím spekuluju, a šťouch jsem do vrtulky, ta se začala pomalu točit, ale asi po 6 otočkách zase přestala, a slyšel jsem že o něco dře... no zítra ráno se na to podívám... ale řeknu vám, spotil jsem se když jsem byl v její blízkosti xD
o kolik myslíte že ceny klesnou do konce listopadu nebo do vánoc ??
ASUSik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ASUSik »

no, holt máš ve větráčku na grafice hafo prachu :D
CPU: Intel Core2Duo E6750 2,66GHz@3,4GHz, Chladič : ASUS Silent Square ; MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS ; GPU: ASUS EN8800GTS 640MB 600/1800 MHz ; RAM: Kingston PC6400 2x1024MB ; HDD: 2x WD 250GB, 1x Seagate 120GB ; PWR: ASUS 550W ; DVDRW: Asus DRW-1814BLT, HP DVD-Writer dvd840i ; TV: Leadtek PVR2000XP Expert ; FDD: ??? (černá); CASE: Asus TA21A
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

LoooooL je to možné... btw: jaké je váš nejlevnější obchod, aneb "kaj vy nakupujete?"
Asusiku nechceš mi dat ICQ ?? chtěl bych prohodit pár slov o OC
Thomas CPU Killer 2.0
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomas CPU Killer 2.0 »

eXik píše:LoooooL je to možné... btw: jaké je váš nejlevnější obchod, aneb "kaj vy nakupujete?"
Asusiku nechceš mi dat ICQ ?? chtěl bych prohodit pár slov o OC
Zalezi odkad si predpokladam ze z OV :) a mozes se treba podivat na naky internetovy obchody.

Jinak ceny urcite polezou navrch pred vanocema jako kazdej ROK !!! nejlevnejsi sou prazdniny Kdybys mel zajem o CPU jeden se mi tu vali poslal sem ti SZ (Soukromou spravu) tak si precti.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“