F.E.A.R. 2: Project Origin
Moderátor: Baneshee
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Project Origin
Imo v kazdej FPS sa da odhalit debilita naprogramovanej AI, ale priamo ju vyhladavat alebo sa snazit na nu prist to ma nebavi, len to kazi zazitok z hry ja som F.E.A.R. presiel a uz som bol rad ze je konecne koniec lebo to bolo uz stereotypne, ale AI bola jedna z najlepsich ake som v FPS hre videl. Respektive nebola tak zla ako v inych FPS ako napriklad v CoD 5 kde ti pajaci AI fakt ziadnu nemaju... a to sa este Treyarch chvastali ze robili rozhovory s mnohymi vojnovymi hrdinmi a podla toho robili nove postupy AI, skor iba par skriptov, pretoze takto keby sa chovali vojaci v 2sv.v. ... tak neviem neviem.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- barco
- Středně pokročilý

- spike18
- Černá karta

-
VYpadá to víc než dobře, bohatě by mi stačil FEAR v lepší grafice, se stejně dobrou AI a s tak dobře zpracovanýma přestřekama
- Thellwin
- Administrátor

Záběry z hraní dema - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31091&r=top
Kdo si prý nechce zkazit zážitek, tak má počkat až do vydání a zahrát si sám
Kdo si prý nechce zkazit zážitek, tak má počkat až do vydání a zahrát si sám
Goldnoob team proud member!
- Thellwin
- Administrátor

Demo venku - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31145&r=top
Ale zatím pouze exkluzivní mirror na FilePlanet, takže kdo není bobej, tak počká, až se to trochu rozšíří
Ale zatím pouze exkluzivní mirror na FilePlanet, takže kdo není bobej, tak počká, až se to trochu rozšíří
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem na to zvedav
doufam, ze to bude stejny, ne-li lepsi, jak puvodni fear, pac ty datace byli spise k smichu.... 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

hm, jdu se na to vrhnout... mě to jako nic převratnýho nepřišlo a dost lidí bude ohrnovat nos nad starou grafikou 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: F.E.A.R. 2: Project Origin
Tak som spustil demo, grafika dobra, hratelnost proste ako FEAR, ale nepaci sa mi ten HUD zbytocne vyzera podla mna moc moderne taky namodraly cez celu obrazovku ako take okuliare keby hrac mal. Dalsia vec co mi vadi je ako sa objavi na obrazovke napis pick up item "E" a dany predmet sa oznaci do toho modreho ramceka. Cize ten HUD mi trochu pripada ako u Deus Ex Invisible War a tak trosku konzolovo alebo skor moc moderne, ale nejaku zmenu spravit museli.
Ti ktori sa bali ze grafika bude slaba alebo nou bude opovrhovane sa uz bat nemusia, podla mna je to v ramci moznosti v akom prostredi sa hra odohrava najlepsie vyzeraju FPS hra po Crysis a STALKER Clear Sky. Krasna voda, particle efekty a rozne drobne detaily.
Ti ktori sa bali ze grafika bude slaba alebo nou bude opovrhovane sa uz bat nemusia, podla mna je to v ramci moznosti v akom prostredi sa hra odohrava najlepsie vyzeraju FPS hra po Crysis a STALKER Clear Sky. Krasna voda, particle efekty a rozne drobne detaily.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Taky jsem okusil demo. Grafika nenadchne, ale i neurazí. Šlape to v pořádku na max. nastavení. Atmosféra parádní, ale nic novýho oproti jedničce (ale těžko hodnotit komplexně z dema). Přestřelky byly nudný, přišlo mi, že v jedničce byly takový "akčnější". Střílení v mechi super. Štve mě koridorovej postup (apoň občas bych si přál zabloudit). Nevim. Mám z toho rozporuplný pocity.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem to zkusil.Grafika je super, ale na crysis nema.Co me ale hodne potesilo je optimalizace!Na moji sestave co mam v podpisu jede jak blesk.1280x1024 vse max. 2xAA 16AF a 90% casu mam 60FPS(mam vsync ON) a to bez OC grafiky.Proste parada.
- Weightlifter
- Začátečník

-
Jo taky se mi to líbilo, ale štve mě že nejdou zapnout měkké stíny, to už měla i jednička, jinak HD3850 X2 5600+ 3GB RAM to šlo na max detaily dobře a pod 35FPS to nespadlo, občas se mi to tak trochu zadrhlo, ale jinak to jede hodně rychle, bere to ale docela dost ramky
- scream
- Začátečník

ja som momentalne bez grafiky takze si na demo este pockam...
Ale FEAR mam moc rad.U ziadnej hry som nebol ani z daleka taky dosrany ako ked som hral toto (a to mam celkom tuhy koren)... Ten nazov si moze hrdo niest dalej... Ked som pocul z trailera zvuk nabijajucej sa brokovnice tak mi az prebehol mraz po chrbte.
Svojho casu som hral aj FEAR COMBAT ( kto nevie tak free multiplayer)... Drzalo mam to dost dlho, mozno este dlhsie jak CS 1.6
Ale FEAR mam moc rad.U ziadnej hry som nebol ani z daleka taky dosrany ako ked som hral toto (a to mam celkom tuhy koren)... Ten nazov si moze hrdo niest dalej... Ked som pocul z trailera zvuk nabijajucej sa brokovnice tak mi az prebehol mraz po chrbte.
Svojho casu som hral aj FEAR COMBAT ( kto nevie tak free multiplayer)... Drzalo mam to dost dlho, mozno este dlhsie jak CS 1.6
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- spike18
- Černá karta

-
Tak jsem si zahrál demo a docela slabota
ruším předobjednávku.
Grafika je ještě horší než ze screenů, otravný konzolový hud, slabá A.I. a HLAVNĚ, přestrelky a bullettime se ani v nejmenším nedají srovnávat s původním fearem. Navíc je to směšně jednoduché, hrál jsem na nejtěžší obtížnost a bylo to zruba na úrovní easy/medium původního fearu.
Není to úplný propadák, až se to bude prodávat za budgetovou cenu, možná si to koupím, ale za plnou cenu rozhodně ne. Ze všeho nejvíc mne zklamaly ty přestřelky. Fear měl naprosto úžasně spracované přestřelky, tohle na mně působí jako levná napodobenina.
Grafika je ještě horší než ze screenů, otravný konzolový hud, slabá A.I. a HLAVNĚ, přestrelky a bullettime se ani v nejmenším nedají srovnávat s původním fearem. Navíc je to směšně jednoduché, hrál jsem na nejtěžší obtížnost a bylo to zruba na úrovní easy/medium původního fearu.
Není to úplný propadák, až se to bude prodávat za budgetovou cenu, možná si to koupím, ale za plnou cenu rozhodně ne. Ze všeho nejvíc mne zklamaly ty přestřelky. Fear měl naprosto úžasně spracované přestřelky, tohle na mně působí jako levná napodobenina.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problem prestreliek je podla mna v tom ze nepriatelia tak jemne svietia zrejme vdaka tej ultra super helme co ma hrac na hlave... taktiez su nepriatelia vacsi ako ti chudi pajaci v prvom FEARe takze mi pripadaju tak trochu nemotorni.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No jako jestli udrží tu atmosféru a nebude tam jenom pár zajímavých úseků a zbytek jenom běhání a střílení, tak by to nemuselo být tak zlý, ale taky mě to teda moc nenadchlo...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Mě nenadchnul původní FEAR a tohle v podobě plné hry vynechám taky. Grafika mi přijde stejná, hratelnost taky nic moc. Potěšila akorát HW náročnost, na E2160 @ 3GHz, 4GB Ram a HD4830 @ 690/1870 to jede na max. s 4xAA a 8xAF pořád 60FPS vevnitř a venku jsem měl něco málo pod 50FSP. Pak jsem to vypnul.
- zaxxon
- Začátečník

-
No v zásadě s tebou souhlasím, mám z toho podobné pocity, čekal jsem něco víc..., myslím že si ti vystihnulspike18 píše:Tak jsem si zahrál demo a docela slabotaruším předobjednávku.
- smoula
- Mírně pokročilý

- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
v době jedničky jsem měl R9600PRo takže jsme si mohl nechat o maximálních detailech zdát a grafika na tu dobu byla pecka.
nevíte čim to je že i když nastavim rozlišení 1920x1200 tak mi to jede v 16:9?
nevíte čim to je že i když nastavim rozlišení 1920x1200 tak mi to jede v 16:9?
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery