Poradte FPS

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Tak me bavily napriklad hry Halo a Prey...
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

este do FPS kategorie teoreticky patri aj Hitman ... bola tam moznost prepnut to do rezimu prvej osoby ...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Dark Messiah - u toho jsem se bavil moc,opět díky slušný fyzice,rozhodně zlepšovat skilly pro warriora,ke konci jsem si připadal jak bůh pomsty...Call of Juarez - skvělá kovbojka,trochu náročnější na hw,Ubersoldier taky slušnej,příběh obyč,ale grafika a level design nadprůměrný.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sephiroth »

IQLogic píše:este do FPS kategorie teoreticky patri aj Hitman ... bola tam moznost prepnut to do rezimu prvej osoby ...
Fakt? ve kterym díle? Když nepočítám přepnutí pohledu při zoomu u zaměřování..
Hrál sem 1,2, contracts, bloodmoney...

Jestli to fakt jde, tak mně to vážně zajímá...
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

no fakt to ide myslim ze klavesou F1 ... pozri si nastavenie ovladania ... neviem ci to bolo mozne vo vsetkych dieloch ale prveho som nehral, 2 a 3 to ma na 100% a blood money mi tiez usiel ... ale funguje to bez nejakych modov, patchov, zasahov do suborov a neviem coho vsetkeho este ... hra to ma v sebe
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sephiroth »

IQLogic píše:no fakt to ide myslim ze klavesou F1 ... pozri si nastavenie ovladania ... neviem ci to bolo mozne vo vsetkych dieloch ale prveho som nehral, 2 a 3 to ma na 100% a blood money mi tiez usiel ... ale funguje to bez nejakych modov, patchov, zasahov do suborov a neviem coho vsetkeho este ... hra to ma v sebe
hihi, tak to může být zajímavé :-) na to se musím podívat...
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

za vyskusanie to isto stoji mne osobne sa to moc nepacilo ... :) ... model FPS nebol tak dobre spracovany teda podla mojho nazoru ... skus a uvidis mozno ta to chyti
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sephiroth »

IQLogic píše:za vyskusanie to isto stoji mne osobne sa to moc nepacilo ... :) ... model FPS nebol tak dobre spracovany teda podla mojho nazoru ... skus a uvidis mozno ta to chyti
Osobně to beru jako zajímavost, ale Hitman je ve své podstatě prvotně 3rd person akce...ale pokud to jde, tak to zkusím..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jasně,že to jde.Mám doma Contracts a Blood Money,implicitně klávesou F1,já si to vždycky přdělal na zmáčknutí kolečka myši,což je mouse 3,jestli se nepletu...?To je jedno,ale jde to.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

History Channel: Battle for the Pacific ale vyjde za 1mesic....
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Doporučovat hru, o které se neví nic je trochu divné :roll:
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“