Zesilovač

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

karlitos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

4-kanalovej zesilovac

Příspěvek od karlitos »

Zdravim
Muze mi nekdo poradit jak na 4-kanalovej zesilovac ? To je totiz krapet problem , vetsinou se da sehnat jenom jako autozesik - jeden sem si poridil a kvalita mizerna , peknej sumak ... :sad:
V bazarech ani na Aukru neco takovyho moc nebezi .... Kdyby mel nekdo schematko byl bych rad.
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: 4-kanalovej zesilovac

Příspěvek od kul1k »

ja treba ted stavim k mature stereo zesik (zapojeni od marshala leache) a kanal ma asi 200W da se postavit 4kanal tak za 10000-12000 korun jde o spickovej zesik ale uz je dost vykonej :lol:
NB:Acer Aspire V3 571G
karlitos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: 4-kanalovej zesilovac

Příspěvek od karlitos »

Ku!1k píše:ja treba ted stavim k mature stereo zesik (zapojeni od marshala leache) a kanal ma asi 200W da se postavit 4kanal tak za 10000-12000 korun jde o spickovej zesik ale uz je dost vykonej :lol:
No 10 litru je vazne dost. Nejde mi ani tak o vykon a buhvijakou hifi kvalitu , spis o , ze se Zesik na 4 bedny vubec blbe shani. A zapojovat 2 a 2 na jeden vystup se mi nechce , protoze bych si rad volil samostatne silu vystupu vpredu a vzadu.
Malic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Zesilovač

Příspěvek od Malic »

Uz sem si ansel Šestikanálový zesilovač PCA 51 vysel v a-radiu rocnik 2005 mate stim nekdo naky zkusenosti nebo tak neco.? jeto 5.1 zesik.
lumio
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lumio »

Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ollie »

lumio: To si děláš srandu s těma čínskýma sračkama z Tipy? :angry2:

Malic: Tys to schéma hledal opravdu rovných 11 měsíců? Fungovat to asi bude, ale podle mě je to zbytečná snaha, když výsledkem bude směs TDAček, a výkon 25W na kanál a 70W na sub je přecijenom dost málo. Pokud už chceš bastlit, asi bych šel do LM3886, a na sub něco diskrétního, Leach, Aldax, nebo třeba Powerbase.
Ale vůbec nejlepší by bylo koupit nějakej obyč receiver, ceny začínají na 4500,-.
Pro ostatní, zesilovač PCA51 se skládá z: subwoofer TDA1562Q, center TDA7396, přední a zadní repro 2x TDA7375.
Obrázek
lumio
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lumio »

To si děláš srandu s těma čínskýma sračkama z Tipy?
No 10 litru je vazne dost. Nejde mi ani tak o vykon a buhvijakou hifi kvalitu , spis o , ze se Zesik na 4 bedny vubec blbe shani. A zapojovat 2 a 2 na jeden vystup se mi nechce , protoze bych si rad volil samostatne silu vystupu vpredu a vzadu.
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ollie »

Tak jsem trošku pohledal na audiowebu a našel jsem fotky toho AVR-180 za dva litry.
http://img329.imageshack.us/img329/2126 ... 422sg5.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/6167 ... 420yt4.jpg
a nějaký komentář
Za ty peníze opravdu hnus. Výkon nic moc, šumí to jako blázen a vzadu jsou dohromady jen 3 páry cinchů. Centr prý hraje zároveň s levým kanálem a satelity s pravým, povídal kamarád. Zvuk se dá poslouchat jen po naprostým stažení basů a výšek na maximálních -10dB, jinak je přebasovaný a převýškovaný. Ale i tak jsou výšky zrnitý, chrchlavý a basy se zdály míň hluboký, než u mýho Pioneera. Zapnout Loudness bych doporučil jen opravdu otrlím jedincům. Jo a každý z těch velkých kondíků (předpokládám, že je to filtrace napájení) má jen 1000uF.
No prostě tenhle šrot bych si nekoupil, to už radši zajít na sběrný dvůr a vykuchat ze 4 televizí moduly s MBA810, a napájet zdrojem z PC.
//I když třeba by to Malicovi stačilo, kdo ví...
Obrázek
Malic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malic »

To ne delam zaverecku ke skoskam a potrebuju neco postavit a v amaterskym radiu je konstrukce 6kanalu tak chci vedet jesi ste to nekdo nezkousel nebo neco na zaverecku nevim co postavit spis mi jde oto aby to bylo funkcni.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“