Sosněte si soundtrack, těď mi to tu furt hraje (Still Aliverostaxx píše:jo ta pisnicka na konci je super...

Moderátor: Baneshee
Sosněte si soundtrack, těď mi to tu furt hraje (Still Aliverostaxx píše:jo ta pisnicka na konci je super...
Aha, tak to jo, já jen že ta torrentech to je v mp3, nemusíte hledat převaděčbeardie píše:su v jednom subore, nie je to ulozene ako mp3, musi sa to ripnut
SpeedyGT píše:Lol sem našel v portalu zřejmě desku DFI
Na tohle sem přišel když sem už usínal v posteli - tak mě to napadloSir_-_Death píše:...
Myslí to jak už je u toho hlavního stroje?SpeedyGT píše:Na tohle sem přišel když sem už usínal v posteli - tak mě to napadloSir_-_Death píše:.... Nikam se nesnaž utéct atd...
. Je to jednodušší než si myslíš
Hehe... jestli ti dělalo problémy tohle, tak mi prosimtě řekni jak si projel ty lvly předtím? Tohle bylo snad nejlehčí. Když si předtím taky použil raketku od te vežičky k rozbití skla a trubky, kde proudí ty krabice.Sir_-_Death píše:Tak jsem to dohrál![]()
Chrasty, díky.
To sklo jsem rozbil náhodouFrostys píše:Hehe... jestli ti dělalo problémy tohle, tak mi prosimtě řekni jak si projel ty lvly předtím? Tohle bylo snad nejlehčí. Když si předtím taky použil raketku od te vežičky k rozbití skla a trubky, kde proudí ty krabice.