Jak kvalitní jsou bezdrátové periferie při hraní her?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
V
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od V »

smazáno
Naposledy upravil(a) V dne čtv 20. lis 2008, 20:16, celkem upraveno 1 x.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

pokud nehrajes na nejake vyssi urovni FPS hry tak ti to muze bejt uplne jedno jakou más mys... Ale samozrejme se priklanim k dratovym mysim, který jsou pro hrani hlavne rychlych FPS her klicové, tak jako dnesni CRT monitory bez kterych FPS hry na vyssi urovni nejde hrat.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

V píše:Teď už to budu ale tak z 90% používat jen na kancelářskou práci (psaní, aplikace... prostě ve WIN).
no tak v tom je bezdrat kvalitativne rovnocenej s dratem. A neni nic lepsiho nez se s mladou divat z postele na PC :)

a 5-6x do roka to na lance vydrzis, kdyz tak si koupis toho levnyho geniuse jak ja. Bo to plavani je hnus(my jsme te varovali) :roll:
F1l1p píše:Navíc proti je i hmotnost myši, která se použitím baterií zvyšuje.
po tydnu neni rozdil, si zvyknes. Navic nektere ty krysy mohou pouzivat jen jednu AA baterku(MS) nebral bych ale uz nikdy vice MX1000. Ta mela baterku integrovanou a vydrz se kratila a ja nevedel jestli to menit, kde a za kolik sehnat novou. No slouzi i dnes.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Jak jsem psal - měl jsem Logitech MX610 - pár měsíců a nezvykl jsem si. Taky tam šla dát jen jedna baterie, ale na hry to prostě celkově nebylo.
V
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od V »

Tak je to tady :)
Set mám doma a celý včerejšek jsem testoval.
Vyzkoušel jsem hry: UT2007, demo UT3, CoD2, demo CoD 4, Fear Combat, strategie CaC 3 TW a AoE 3.
Testováno na XP SP2 (32bit) a Vista Ult 64-bit

V obou systémech a na všech hrách je myš naprosto perfektní bez jakéhokoliv zpoždění.
Myš se po 15-ti sekundách bez pohybu vypíná. Když pominu fakt, že tak dlouho v akční hře nikdo nestojí (leda kempaři :) ), myš při novém pohybu naběhne se spožděním - je to logické - zapíná se. Nevím jak určit ms, ale z pohledu pohybu myši po obrazovce je to při rozlišení 1280x1024 asi tak 3 cm, takže prakticky neznatelné.
Pak jede zase naprosto perfektně.

Je lehká, perfektně do ruky, krásně klouže po podložce i stolu, výjimečně citlivá (vše lze nastavit). Funguje na stole, skle a naprosto perfektně i na zrdadle :)
Dálkový kabel s vysílačem nepoužívám. Stačí přímo do USB zasunout vysílač.
Dosah je na volno asi tak 8 metrů. Přes dvě zdi dosah 4 metry - bez chyb. Další asi tak metr a půl jsou chyby, pak ztráta signálu.

Klávesnice perfektní, dosah stejný, zpoždění rovněž žádné.

Takže osobně mohu bezdrátové technologie do her jedině doporučit.
Osobně si již nedovedu představit, že bych po včerejšku mohl hrát hru s myší na kabelu :) Ta neuvěřitelná svoboda pohybu je fantastická :) Kdybych věděl, že je to takové, měl bych to už dávno :)

Děkuji všem, kteří se mi zde snažili pomoci a poradit.
Výše psaný text je jen mým osobním názorem, ale za tím si stojím :)

Díky všem
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

a co to teda mas za mysu a klavesnici?? Jinak ten dosah je celkem o baterkach, kdyz tam mam nove tak to bezi 5m kdyz se blizi ke konci tak 1,5m(i tech 5m ale nekdy skubne)
V
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od V »

Logitech Cordles Wave Desktop - na začátku to je :)
Musíš číst od začátku :) Je to novinka letošního léta.
Ergonomická klopená klávesnice, laserová myš LX8, rádiové frekvence.

Recenze PCT je zde: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=50
Akorát na závěr je tam dáno, že je škoda, že není lomená.
Já měl dříve lomenou, a u této to prakticky nepoznávám.
Díky vlně, která na této klávesnici je se skutečně píše naprosto perfektně (všemi deseti) a ruce jsou skloněné jako u lomené klávesnice. Takže tato klávesnice to prostě nepotřebuje ! A citlivost tlačítek je podle mne naprosto perfektní. Rozhodně lepíš než jsem měl prve...

Schválně jsem zkusil vybité baterky :) - z digitálního foťáku.
Foťák už mi nenabíhá, takže jsou vycucané...
Klávesnice i myš běží perfektně, dosah je nezměněný !!!
Jen mě pořád ve Win dole u hodin vyskakuje hláška že baterie jsou vybité, ať je vyměním, ale pořád to jede naplno.

Takže v tomto není problém :)
esfilip
Začátečník
Začátečník

baterky

Příspěvek od esfilip »

Akorát je srandy kdyš při hraní z ničeho nic dojdou baterky..... zélěži teda na typu myši já osobně mám myš která mě předem upozorní tím že se červeně rosvítí kolečko ale mám na to asi 5 minut :-(
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hellraiser »

Ahoj lidi taky o tomto setu uvazuju a jen se chci zeptat ma v kazdem pripade klevesnice lepsi odezvu nez mys? tzn. je rychlejsi?
FPS hry hraju obcas ale spis nejaky ty auta ... a tak klavesnice asi prevazuje :) ale pokud je to vsecko tak jak tvrdi "V" tak by to bylo uplne super a du ho koupit :) doufam, ze me ta myska v pohode padne do ruky jsem ted zvykly na tuto: http://img1.lesnumeriques.com/produits/ ... 1494_1.jpg Point of view a ta u Wave je spis oboustranna :) tak uvidim :)

Nejsem profesionalni hrac a takove hry jako CS 1.6 si zahraju tak maximalne proti Botum :-D takze spis si chci zahrat a ne vyhrat Online :) takze asi pro me bude akorat ze? :) dekuji :)
fue
Začátečník
Začátečník

Re: Jak kvalitní jsou bezdrátové periferie při hraní her?

Příspěvek od fue »

Kupil som si tento Cordell Wave set do prace a som zatial velmi spokojny.

Pre porovnanie: doma mam Logitech G15 Gaming Keyboard a Razer Copperhead, doma uz v podstate nic nehravam. lebo na to nemam cas, ale musim uznat, ze ma vie najedovat na tomto bezdrate, ze mys sa da do sleepu po XY sekundach nepouzivania. potom sa hned rozbehne sice, ale aj tak je tam prvotny lag. neviem ci sa da nastavit nejaky "always on" mod, radsej budem raz mesacne menit baterky ako zazivat takuto "nedokonalost". Pokial to ale nejde, tak mi to v zasade vobec nebude vadit a viem si s tym predstavit aj nejake sezonne hranie.

tato mys (resp akakolvek mys postavena na bezdrat technologii) nie je podla mna stavana akurat na fps, ine zanre by som si na nej vychutnal podla mna rovnako. ale ta sloboda bez kablu stoji za to.

vazne premyslam nad predajom g15 + copperhead a mozno pojdem do nejakeho drahsieho setu od cordless wave.
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
_vocko_
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak kvalitní jsou bezdrátové periferie při hraní her?

Příspěvek od _vocko_ »

A ted trosicku z jinci jamky jooo... :-D

Pristi tejden mam svatek a rozhodl jsem si udela si radost nejakym GamePadem
a jelikoz, jak vsichni dobre tusime stul "PC magora" nikdy (ikdyz existujou vyjimky) neni bez hromady dulezitych, vzdy plne pripravenych k akci, zaprasenych veci a kabelu....

Skratka me srdce zaplesalo nad hrackou jmenem - Logitech WingMan Cordless Rumblepad II

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29077

i objevil jsem levnejsi variantu me nove lasky - EU3C Gamepad FreePlayer, bezdrátový, USB

http://www.alza.cz/bezdratovy-gamepad-e ... d76591.htm

A rikam si hergot cena o vic jak pulku rozdilna ... toz babo porad...

Prosim mate nekdo zkusenosti s gamepady at uz normal dratakama a nebo bezdratakama?
- na co si dat pozor
- chyby jez mohou nastat
- problemy
- vydrz pri svevolnem opetovnem padani zarizeni na zem
- reakce her

atd.

Muzete mi prosim nekdo poradit jak spravne vybrat ?

Dekuji
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“