Komp nereaguje, je mrtvej.
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- vikicek
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to neviděl tak zle.Kdysi jsem měl podobný problém.Zkus vytáhnou grafiku,paměti a poodpojuj všechny konektory a znovu to všechno slož.Hlavně vytáhni tu grafiku paměti můžeš přehodit ve slotech.Pokud to nenajede a svítí ti ledka na desce tak vyměň zdroj,nejspíš bude po smrti ale pro jistotu si ho přeskoušej,propoj konektor a proměř napětí na tom 20-24 konektoru.
- vikicek
- Začátečník

To co píšeš už jsem dělal
. Vytahal jsem všechno, zapl to jenom s zakladovkou,procesorem a zdrojem a stejně se to ani nespustilo...Tak jsem to zas celý složil a zase žádnej výsledek...myslim že je spíš v hajzlu zakladovka...ale fakt netušim co se tomu stalo, vidim to poprvé. Já teda pujdu ten komp napojit na jinej zdroj abych mohl vyloučit zdroj a pak už jenom vyreklamovat desku a je to 
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to je jedna možnost a nebo vytáhni ten zdroj,propoj čtvrtý a pátý pin na straně zobáčku http://www.pc-modding.ic.cz/index.php?p=cti&i=44, musí se rozběhnout a měřákem si změříš na všech větvích napětí jaké dává.no a ještě měl jsi to nataktované?jestli jo tak je fakt možné že prdla deska,tak jestli to máš v záruce tak to bez problému vyreklamuješ.vikicek píše:To co píšeš už jsem dělal. Vytahal jsem všechno, zapl to jenom s zakladovkou,procesorem a zdrojem a stejně se to ani nespustilo...Tak jsem to zas celý složil a zase žádnej výsledek...myslim že je spíš v hajzlu zakladovka...ale fakt netušim co se tomu stalo, vidim to poprvé. Já teda pujdu ten komp napojit na jinej zdroj abych mohl vyloučit zdroj a pak už jenom vyreklamovat desku a je to
- vikicek
- Začátečník

- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- vikicek
- Začátečník

- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
zdroji se nestane nic,je to klasická zkouška,můžeš si proměřit podle manuálu jednotlivé vývody a uvidíš.Každopádně jestli máš na desku záruku tak to dej reklamovat,o vysávaní se nezmiňuj a měli by to vyměnit na počkání.vikicek píše:OK tak já to zkusim, ale já se bojim, nerad bych odpálil zdroj za 3000 Kč...jenom je mi divný že se mu nic nestane když to spojim drátkem a zapnu..vždyť takhle poběží na prázdno, a to se prej nesmí. Nebo by snad byl v zátěži? to se mi nezdá..
- vikicek
- Začátečník

- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- vikicek
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

- hujer61
- Začátečník