4x1GB Geil Ultra a DS4

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Nihilath
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nihilath »

Alert03 píše:No ony ty pameti bezi na te desce bez problemu ale jen samostatne bud jeden nebo druhy par. Na 2.2V jsem to daval a nic :( Jo a tyto pameti jsou chlazene uz original od vyrobce.... Trosku OT ale nevite jaky je posleni bios na mou desku? cili Gigabyte P35-DS4??
Jasný, mě už spousta lidí psalo, že dnešní desky prostě často nejsou schopný stabilně pobrat 4 paměti ve slotech (nestíhá pamětovej řadič), i když rozhodně na default takty by to mělo f poho jít, je to asi věc náhody.
BTW. mám taky P35-DS4 revize 1.0 a ty A-Data maj samo taky pasivní chladič na sobě stejně jak ty tvoje Geily, ale uvědom si, že i paměti 2 v duálu mají kolem sebe spoustu prostoru na odvod vzduchu, ale když jsou sloty plný všechny tak jsou paměti nacpaný strašně blízko sebe, takže tam není kloudně odvod teplýho vzduchu, proto uvažuju o přídavním větráku, který by tomu určitě hodně pomohl.

Jinak na P35-DS4 je momentálně nejnovější BIOS F7, používám ho a je v klidu :)
Alert03
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Alert03 »

Nihilath píše:
Alert03 píše:No ony ty pameti bezi na te desce bez problemu ale jen samostatne bud jeden nebo druhy par. Na 2.2V jsem to daval a nic :( Jo a tyto pameti jsou chlazene uz original od vyrobce.... Trosku OT ale nevite jaky je posleni bios na mou desku? cili Gigabyte P35-DS4??
Jasný, mě už spousta lidí psalo, že dnešní desky prostě často nejsou schopný stabilně pobrat 4 paměti ve slotech (nestíhá pamětovej řadič), i když rozhodně na default takty by to mělo f poho jít, je to asi věc náhody.
BTW. mám taky P35-DS4 revize 1.0 a ty A-Data maj samo taky pasivní chladič na sobě stejně jak ty tvoje Geily, ale uvědom si, že i paměti 2 v duálu mají kolem sebe spoustu prostoru na odvod vzduchu, ale když jsou sloty plný všechny tak jsou paměti nacpaný strašně blízko sebe, takže tam není kloudně odvod teplýho vzduchu, proto uvažuju o přídavním větráku, který by tomu určitě hodně pomohl.

Jinak na P35-DS4 je momentálně nejnovější BIOS F7, používám ho a je v klidu :)
To je pravda ale neverim ze se ty pameti tak pecou , treba je mozne ze se zahreji ale ne tak rychle a jeste ke vsemu mam na CPU Gemin2 a na nem dva 120fany!! Cili jeden z nich pekne fuci na ty pameti :) Mohl by jsi my pls dat nejaky link na ten novej bios?? Thx :)
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP
Nihilath
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nihilath »

Jasný, ja mám Zalmana a taky ty paměti jemně ofukuje. U Tebe to asi bude lepsi ofuk pamětí :). Jinak ten link na Bios? Kua to jsi takj línej si to najít na stránkách výrobce? :D no dobrá, tady to je :) http://www.gigabyte.eu/Support/Motherbo ... uctID=2624 Jakou máš revizi desky? Cus
Odpovědět

Zpět na „Paměti“