Jakou zvukovku do 1400,-

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

http://productsen.terratec.net/modules. ... =0&thold=0

Já jdu do Aureon 7.1 Universe.
Má to všechny možný vychytávky a procák od Via a je k tomu nádhernej externí box.

Akorát mě trochu svrbý těch 200 USD.
No ale já to naštěstí platit nebudu :-D

Nojo!!! Už se mi pokoj pomalu,ale jistě mění v nahrávací studio
8) :lol:
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Audigi je dobrá volba už jen z důvodu že jsou na ní aktuální ovladače, na live už myslím ani nevychází.
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Lipfeather píše:http://productsen.terratec.net/modules. ... =0&thold=0

Já jdu do Aureon 7.1 Universe.
Má to všechny možný vychytávky a procák od Via a je k tomu nádhernej externí box.

Akorát mě trochu svrbý těch 200 USD.
No ale já to naštěstí platit nebudu :-D

Nojo!!! Už se mi pokoj pomalu,ale jistě mění v nahrávací studio
8) :lol:

Ta Aureon 7.1 je totalni hiend. To cloveka opravdu musi bavit, aby tech 200USD za to vysolil :-D Ale kdyz to vlastne neplatis :wink:

2Manchester United: Nechapu proc si dnes pro sve potreby potrebujes kupovat zvukovku typu SB Audigy. Dnesni integrovany reseni pro normalni jednotlivce uz plne postaci. I ta zvukovka na tvym coming soon Epoxu je ok, nicmene Soundstorm technologie na Abit NF7-S je uz nekde na urovni Audigy, mnohem mene zatezuje procik, a i jinak je proste super. Viz pro info popisek z CC: Na Abit NF7-S je integrována vyspělá 6ti kanálová zvuková karta s technologií Soundstorm, která díky DSP části nForce2 nabídne i Dolby dekódování a hardwarově podporuje AC3, prostorový zvuk standardu Dolby Digital 5.1 a až 256 současně přehrávaných audio streamů; navíc je na desce i digitální 24-bitový S/PDIF výstup. Takze pokud ti tvoje soucasna neshorela, tak bych zbytecne nevyhazoval penize, vymenil epoxe za abit a usetreny penize bych investoval treba do ... nu treba prave do Abitu :-D

EDIT - Asi by ti to teda jelo jen pres Realtek , AC'97 codec , ale stejne by jsi asi nepoznal rozdil. I kdyz nekde jsem cetl, ze i kdyz ma clovek klasicky analogovy repra, tak ten zvuk se stejne, jeste nez projde realtekem, generuje pres soudnstorm. Tak babo rad
Naposledy upravil(a) shadow dne čtv 10. čer 2004, 23:55, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

shadow píše:Ta Aureon 7.1 je totalni hiend. To cloveka opravdu musi bavit, aby tech 200USD za to vysolil :-D Ale kdyz to vlastne neplatis :wink:
Když už to tady je může mi někdo říct jestli se s tou Aureon dá aspoň trochu srovnat MAYA 7.1, nebo je to něco na způsob creative?
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Pepo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepo »

coze fortisimo III je drahe ved mas 1400 KC na slovensku stoji 1800 Sk aj s dph a dokonca to je tusim digifire 7.1
MB: Epox 8RDA3+ rev2.1 nForce2 400 MHz FSB,CPU: AMD Athlon 2500+ /333 Barton,HDD: S-ATA Seagate 120 GB 8MB Cache,VGA: Ati Saphire Radeon 9600 XT,SOUND CARD:Hercules Gamesurround DigiFire 7.1,LCD: Proview 17" 780,REPRO: Genius HT 5.1,CD-RW: Asus 52x32x52
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

X-diablo píše:
shadow píše:Ta Aureon 7.1 je totalni hiend. To cloveka opravdu musi bavit, aby tech 200USD za to vysolil :-D Ale kdyz to vlastne neplatis :wink:
Když už to tady je může mi někdo říct jestli se s tou Aureon dá aspoň trochu srovnat MAYA 7.1, nebo je to něco na způsob creative?
To právě nevim, do profesionální zvukovky jdu poprví, a ani žádný srovnávací testy sem nenašel :(

Ale ty MAYA zvukovky se mi zdaj moc drahý... :)
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“