MSI 8800GTS512 nejde Dualview ovladace 169.21
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Masster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Opravdu nechapu o co se tu snazis. Nejdriv jsou tu vsichni NVIDIOTI, protoze tvrdi, ze neco funguje. Pak tu naznacujes, ze to jde snad jen pres TV OUT a nakonec jsem ja jediny, komu to jde.
Schvalne jsem ted zagooglil a co jsem nenasel? Uplne stejny navod, ktery jsem tu napsal ja a na nekolika ruznych forech...
Schvalne jsem ted zagooglil a co jsem nenasel? Uplne stejny navod, ktery jsem tu napsal ja a na nekolika ruznych forech...
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
proste oficialni stanovisko nvidie je ze to nejdeMasster píše:Opravdu nechapu o co se tu snazis. Nejdriv jsou tu vsichni NVIDIOTI, protoze tvrdi, ze neco funguje. Pak tu naznacujes, ze to jde snad jen pres TV OUT a nakonec jsem ja jediny, komu to jde.
- Masster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To oficialni stanovisko se tykalo jenom Vist, pokud se dobre pamatuji... Nemusis nikde nic hledat, nabidka dual view se tam normalne zobrazi, ale pokud dojde k problemum, tak je potreba si ji vynutit.Stratos píše:proste oficialni stanovisko nvidie je ze to nejdenebudu si kupovat grafiku a pak abych nekde na forech hledal jak rozchodit pro me stezejni funkci kterou denne pouzivam. Dyt tohle umej i blby integrovany grafiky
Bruty : Vzdyt tu mas vsechno napsane. Staci zvolit dual view, pokud ho tam nemas tak pouzit ten .reg soubor s tim textem a nastavit si zbytek ve starem panelu, kde mi to prijde prehlednejsi. Jediny zasek muze byt u dual view, jakmile tam tu nabidku mas, tak uz tam zadny problem neni.
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
- Bruty
- Nováček

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na Vistach to prave ze fungovat ma tohle se tyka WIN XPMasster píše:To oficialni stanovisko se tykalo jenom Vist, pokud se dobre pamatuji... Nemusis nikde nic hledat, nabidka dual view se tam normalne zobrazi, ale pokud dojde k problemum, tak je potreba si ji vynutit.Stratos píše:proste oficialni stanovisko nvidie je ze to nejdenebudu si kupovat grafiku a pak abych nekde na forech hledal jak rozchodit pro me stezejni funkci kterou denne pouzivam. Dyt tohle umej i blby integrovany grafiky
Bruty : Vzdyt tu mas vsechno napsane. Staci zvolit dual view, pokud ho tam nemas tak pouzit ten .reg soubor s tim textem a nastavit si zbytek ve starem panelu, kde mi to prijde prehlednejsi. Jediny zasek muze byt u dual view, jakmile tam tu nabidku mas, tak uz tam zadny problem neni.
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dual
Mě jede Dualview jak pod XP tak i pod Vistou na 8800GTS Ok 
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: dual
dualview jako ze mas na obouch monitorech to same nebo ze mas na jednom plochu ze vsim a na druhym mas rozsirenou plochu bez ikon a dolni listy? a hlavne jaky mas rozliseni obouch monitoruindigo píše:Mě jede Dualview jak pod XP tak i pod Vistou na 8800GTS Ok
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Stratos píše:proste oficialni stanovisko nvidie je ze to nejdenebudu si kupovat grafiku a pak abych nekde na forech hledal jak rozchodit pro me stezejni funkci kterou denne pouzivam. Dyt tohle umej i blby integrovany grafiky
Dej mi link na oficiální stanovisko, ne jen citaci nějaké pofidérní odpovědi na pofidérní dotaz.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ta citace je rok stara takze od ty doby uz link opravdu nemamh4__ píše:Stratos píše:proste oficialni stanovisko nvidie je ze to nejdenebudu si kupovat grafiku a pak abych nekde na forech hledal jak rozchodit pro me stezejni funkci kterou denne pouzivam. Dyt tohle umej i blby integrovany grafiky
Dej mi link na oficiální stanovisko, ne jen citaci nějaké pofidérní odpovědi na pofidérní dotaz.
- alisan
- Začátečník

-
AD STRATOS
Chlape (či chlapče, věk neznám) ... jdi se občas projít ven. Svět není jen hodná ATI a zlá NV a když se někdo ptá, jak rozběhat něco co mu nejde, asi chce radu jak na to, než číst hloupý poznámky o tom co ty si myslíš (nebo JPP). Máš rád ATI, užij si to, ale pleas ... neotravuj v každé diskusi s nekonečnou lavinou kritiky NV, když ji sám ani nemáš. Dík předem za tvé utlumení vášní 
- Bruty
- Nováček

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj presne tohle je popsano v tom email co prisel primo z nvidie rozliseni musi byt stejny jinak nejde full screen video na sec monitoruBruty píše:Takze fullscreen TV-OUT funguje,ked je desktop a TV v tom istom rozliseni.Max.rozlisenie je 1024x768 pre TV...Nie je mozne pridat vlastne rozlisenie pre TV.....
- Masster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To ti nastavit vyssi rozliseni na monitoru nejde nebo nefunguje TV OUT kdyz ho nastavis? Jinak moznost pridat vlastni rozliseni pro TV je ve starem i novem panelu. Pise ti to nejakou chybu nebo tam to nastaveni nemas?Bruty píše:Takze fullscreen TV-OUT funguje,ked je desktop a TV v tom istom rozliseni.Max.rozlisenie je 1024x768 pre TV...Nie je mozne pridat vlastne rozlisenie pre TV.....
Stratos : Kolik lidi sem musi jeste prijit a potvrdit co tu pisu nez prestanes opakovat ten nesmysl?
- Bruty
- Nováček

-
- Masster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No pres TV OUT vic jak 1024x768 do normalni TV neprotlacis, jedine do HDTV by to snad bylo mozne, coz ale predpokladam nemas. Zkousis to doufam pres Dual view a ne Clone.
- THX22
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
heh tak ted sem si precital celu tuhle diskusii no a zajtra to skusim ako tu pisal masster ...jinak sranda je ze to slo v pohodke na 7800GT ...proste mam LCD eizo 20ku 1680x1050(DVI-DVI) a plazmu mam cez (DVI-HDMI) potrebujem zapnut video na primarnom LCD a taky ho u sebe ovladat ...plazma ma ist ako sekundarna.Ted to delam tak ako se tu pisalo ze jen presuniem video na plazmu a pak ho musim taky aj ovladat na plazme ...rozlisenie jede v pohode menit ide aj 1920x1080i ,ale pouzivam 1280x720p.Dufam ze to zajtra poriesim aj na mojom XP
ked celkom tak se ti ozvem na ICQ masster ak mozem
CPU:E6850@3,6GHz,Zalman9500LED,NB:Asus Commando,VGA:MSI 8800 GTS512 OC,RAM:4x2GB MUSHKIN Redline Series 1000MHz CL5-5-5-12,HDD:System WD Raptor 37GB_Data 2x500GB Hitachi RAID-0_Samsung SpinPoint F1 1000GB,Sound:Creative X-fi extreme gamer,DVD:samsung SH-S203B sata,Power:Enermax liberty 500w,LCD:EIZO FlexScanS2031W+plazma PIONEER PDP-427XD
- rathanuviel
- Nováček

-
Oficialni vyjadreni nvidie:Masster píše:Funguje to jak pri propojeni pres TV OUT, tak pres VGA/DVI.
With Geforce 8 Series graphics GPU's, the Full Screen Video Mirror function in the NVIDIA Control Panel is not available.
This control is intentionally disabled because Full Screen Video Mirror is not supported on GeForce 8 series GPUs.
https://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvi ... 1169076830
Nejde to a nepujde. I kdyz tvrdis, ze to jde, tak Theatre mode neni na zadne karte rady 8 podporovano.
Pseudo theatre mode je mozny jedine tehdy, mas-li na obou zobrazovacich zarizenich stejne rozliseni. Ale ani pres to to neni Theatre mode tak, jak jsme ho znali z nizsich rad.
Totiz Theatre mode fungovalo tak, ze si spustil video, treba v malem okne a na sekundarnim zobrazovacim zarizeni bylo video automaticky ve fullscreen modu. To na karte nvidie rady 8 proste nejde.
- p1n
- Nováček

-
8800GT DualView
Nazdar vsetci.
V prvom rade musim povedat ze som fanusik ATI, ale vcera som si kupil svoju prvu nVidiu. Takze tenkrat poprve
. Dnes ma dost vytocilo ze na tejto karte nefunguje extended desktop ako na ati, cize DualView na nvidii. Avsak ... long story short.... FUNGUJE
Mam kartu Leadtek PX800GT 512MB a ma vystup DVI-1 + DVI-2 + S-video.
na DVI-1 mam monitor (klasika CRT 21" IBM), na DVI-2 som pripajal projektor Panasonic. Nefungovalo to. Skusil som S-video vystup na projektor co to spravi. NIC. Absolutne nereagovalo. V nastaveniach som dal FORCE TV DETECTION a urobil restart. Po restarte som mal v menu Display1 a Display2, avsak obraz sa cez projektor neukazal ale v nastaveniach pribudla moznost Dualview. Tak som to odpoji a znovu zapojil DVI-2 a musim poznamenat ze v NVIDIA control panel (novy) na "Set up multiple displays" mi ostala moznost c.5 a to DualView. Tak som to nastavil: 1) Dualview, 2) Analog + Panasonic Analog, 3) primary: Analog a funguje to ako na starej dobrej ATI.
Dufam ze to pomoze vsetkym ktorym to nejde.
V prvom rade musim povedat ze som fanusik ATI, ale vcera som si kupil svoju prvu nVidiu. Takze tenkrat poprve
Mam kartu Leadtek PX800GT 512MB a ma vystup DVI-1 + DVI-2 + S-video.
na DVI-1 mam monitor (klasika CRT 21" IBM), na DVI-2 som pripajal projektor Panasonic. Nefungovalo to. Skusil som S-video vystup na projektor co to spravi. NIC. Absolutne nereagovalo. V nastaveniach som dal FORCE TV DETECTION a urobil restart. Po restarte som mal v menu Display1 a Display2, avsak obraz sa cez projektor neukazal ale v nastaveniach pribudla moznost Dualview. Tak som to odpoji a znovu zapojil DVI-2 a musim poznamenat ze v NVIDIA control panel (novy) na "Set up multiple displays" mi ostala moznost c.5 a to DualView. Tak som to nastavil: 1) Dualview, 2) Analog + Panasonic Analog, 3) primary: Analog a funguje to ako na starej dobrej ATI.
Dufam ze to pomoze vsetkym ktorym to nejde.