ATi Catalyst 7.12

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

zvlastni, zaplat panbuh ze na moji HD3870 nic takoveho nepozoruju
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od quicksilver »

Divny a na HD 2600 je problem ??! hmm asi se vratim zas k 7.11
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Taky problém s barvama na netu, mam HD 3870.

Edit: Návrat ke "Crysis" driveru a problém zmizel...No nic moc ATI.
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Zustanu u 7.11 zlatej stred.Je jen skoda co zas ATI blbla.Jsem zjedavej,jestli tohle frajeri od ATI opravy,pac na tohle si u nich budou dost lidi stezovat.
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
chito
Nováček
Nováček

Příspěvek od chito »

mám HD3870 a žádné problémy s barvami nemám
miskoboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od miskoboss »

tak u me taky zadnej barevnej problem
narust ve hrach jsem nepocitil zadnej

v te zalozce barvy mate tu krivku presne diagonalne?
vim ze nekdy to hodi nejakou divnou krivku a pak to haze divny barvy
Apple Macbook Pro 13" late 2011 - přejděte na Apple
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

kotas píše:..nebo můžete sosat odsud http://www.svethardware.cz/forum/downlo ... file&id=78
Právě je stahuji, za chvíli je budu testovat oproti v7.11 na hrách Call of Duty4, Call of Juarez, CRYSIS, Half-Life2: Episode TWO. Samozřejmě testnu i syntetické testy alá 3DMARK 2005 a 2006 včetně posledních patchů :) když mám tu nemocenskou.. :roll:

...moje sestava: E4300@3,06GHz, MB: ASUS P5W DH Deluxe, RAM: GEIL 2x1GB@850MHz, VGA: Sapphire Radeon X1950PRO 256MB DDR3 @648/1472...

Takže syntetické testy +- stejné, zatím vyzkoušeno na hře Call of Duty 4 - zpozoroval jsem mírný pokles FPS oproti 7.11, naopak ve hře BIOSHOCK FPS mírně zase stouplo..ostatní hry zatím nezkoušeny, zatím žádná sláva, jak to tady čtu, ATi zase něco musela podělat..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Jena_09
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jena_09 »

Zdravim, na 1.straně je psaná podpora ATI OverDrive pro sérii 2900. Mám 2900XT, ale že by se mi tahle možnost otevřela, tak to tedy ne. Máte v CCC tuto nabídku, nebo jste na tom stejně? Díky za odpověď a všem přijemné svátky!!! :wink:

edit.// Jsem hlupák a po chvilce hledání jsem odhalil závadu. :-D
Naposledy upravil(a) Jena_09 dne sob 22. pro 2007, 00:01, celkem upraveno 1 x.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

S HD 3850 512MB zmizol bug z Lost Planet s 1fps v menu bugom. Taktiez vykon v Gears of War sa mi zda o nieco vyssi.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Dared
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dared »

Jena_09: A jaká to byla závada,mě to taky neukazuje přetaktování u CCC a
ani teploty ne,ale mám HD 2900Pro,jak to mám prosím vyřešit? :(
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Dared píše:Jena_09: A jaká to byla závada,mě to taky neukazuje přetaktování u CCC a
ani teploty ne,ale mám HD 2900Pro,jak to mám prosím vyřešit? :(
musis mit zapojenej 8pin do grafiky aby se ti otevrelo Overdrive
Dared
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dared »

No díky,ale ty teploty to taky nemá ukazovat? Nikde je nenajdu ani v everestu :( 8 pin mám ke zdroji ale nepasuje tam (resp.nemá správný tvar zasunovacích pinů :( A ještě jedna věc nemůžu ani nikde nastavit ventilátor,ati tool mi nejde a ani nepustím 3d marky ani jeden.Nevíš čím by to mohlo být? Jestli třeba těmito ovladači? Jinak přes AMDGPUClockTool můžu taktovat i sledovat teplotu ale jen tam je to nějaké divné.Předem díky za odpověď. :wink:
Aleš Ulrych
Nováček
Nováček

Problém s barvami

Příspěvek od Aleš Ulrych »

Zdravím, ten problém s přebarvováním mám také. Je zvláštní, že ty barvy se mění pouze ve firefoxu. Pokud přepnu tu samou stránku na IE, tak barvy jsou v pohodě (použitím rozsířením IE tab)
Jena_09
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jena_09 »

Dared píše:No díky,ale ty teploty to taky nemá ukazovat? Nikde je nenajdu ani v everestu :( 8 pin mám ke zdroji ale nepasuje tam (resp.nemá správný tvar zasunovacích pinů :( A ještě jedna věc nemůžu ani nikde nastavit ventilátor,ati tool mi nejde a ani nepustím 3d marky ani jeden.Nevíš čím by to mohlo být? Jestli třeba těmito ovladači? Jinak přes AMDGPUClockTool můžu taktovat i sledovat teplotu ale jen tam je to nějaké divné.Předem díky za odpověď. :wink:
Mně u ATI Tool regulace větráku funguje bez problému - mám sice XT, ale to by mělo být snad jedno. Mám tuto verzi: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 a jak píši, vše funguje normálně, jen nemohu taktovat, protože jakmile dám vyšší či nižší takty a kliknu na Set clock, tak se to stejně vrátí na DEFAULT. Chtěl bych se tedy zároveň zeptat, zda by to mohlo mít spojitost s novými ovladači, nebo je chyba jinde? Díky za názory
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Ty barvy to dela uz od samotneho zapnuti PC.Staci pozorovat start pismena,ze maji cervenej nadech.Ja bych si tam chtel dat 7.12 ,ale kdyz jsou stim problemy :_(
Nastaveni krivky v barvach je ve stejnem zaklonu,jako jine barvy.To bude problem jinde a IE 6ce stejny problem s barvama je taky.To bude proste nekde jinde.
High_Society
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od High_Society »

Neviete niekto ci uz funguje to dekodovanie hd videa cez gpu na hd2600xt AGP
MB: Intel D865glc
CPU: Intel Pentium 4 2.8C HT,
Ram: 4x256mb Kingston 2.5-2-2-6 ddr400 dch,
HDD:WDC WD3200YS + Maxtor 6L080M0
VGA: Sapphire Ati Radeon HD2600xt 256mb gddr3 agp + Acer P191W
SND: SB X-fi Xtreme audio +Genius SW 5.1HF 5000
PSU: 300w Fortron
-----------------METAL forever-----------------
Dared
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dared »

Jena_09 píše:
Dared píše:No díky,ale ty teploty to taky nemá ukazovat? Nikde je nenajdu ani v everestu :( 8 pin mám ke zdroji ale nepasuje tam (resp.nemá správný tvar zasunovacích pinů :( A ještě jedna věc nemůžu ani nikde nastavit ventilátor,ati tool mi nejde a ani nepustím 3d marky ani jeden.Nevíš čím by to mohlo být? Jestli třeba těmito ovladači? Jinak přes AMDGPUClockTool můžu taktovat i sledovat teplotu ale jen tam je to nějaké divné.Předem díky za odpověď. :wink:
Mně u ATI Tool regulace větráku funguje bez problému - mám sice XT, ale to by mělo být snad jedno. Mám tuto verzi: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 a jak píši, vše funguje normálně, jen nemohu taktovat, protože jakmile dám vyšší či nižší takty a kliknu na Set clock, tak se to stejně vrátí na DEFAULT. Chtěl bych se tedy zároveň zeptat, zda by to mohlo mít spojitost s novými ovladači, nebo je chyba jinde? Díky za názory
Díky nová verze ati tool běhá super a hodnoty drží při přetaktování,verze catalystů 7.12 to nešlo teď mám 7.11 a fachčí v pohodě. Akorát musím vyřešit proč mi nejedou všechny 3D Marky :( nemůže to bude tím,že byli nastaveny na předchozí grafiku a že by stačil jen reinstall?
miskoboss
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s barvami

Příspěvek od miskoboss »

Aleš Ulrych píše:Zdravím, ten problém s přebarvováním mám také. Je zvláštní, že ty barvy se mění pouze ve firefoxu. Pokud přepnu tu samou stránku na IE, tak barvy jsou v pohodě (použitím rozsířením IE tab)
tak ja mam taky problem s firefoxem, ale nemeni me barvy, ale blika monitor
jakmile ale monitor vypnu a zapnu, tak je vsechno v pohode :?
miskoboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od miskoboss »

Dared píše:
Jena_09 píše: Mně u ATI Tool regulace větráku funguje bez problému - mám sice XT, ale to by mělo být snad jedno. Mám tuto verzi: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 a jak píši, vše funguje normálně, jen nemohu taktovat, protože jakmile dám vyšší či nižší takty a kliknu na Set clock, tak se to stejně vrátí na DEFAULT. Chtěl bych se tedy zároveň zeptat, zda by to mohlo mít spojitost s novými ovladači, nebo je chyba jinde? Díky za názory
Díky nová verze ati tool běhá super a hodnoty drží při přetaktování,verze catalystů 7.12 to nešlo teď mám 7.11 a fachčí v pohodě. Akorát musím vyřešit proč mi nejedou všechny 3D Marky :( nemůže to bude tím,že byli nastaveny na předchozí grafiku a že by stačil jen reinstall?
s tema 3Dmarkama:
musis si stahnoout patch, pak ti pojede uplne normalne vsechno!!!
Dared
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dared »

Díky moc kámo pomohlo to s tím patchem :) :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“