Gigabyte X38-DS4 (775, X38 + ICH9R)
Moderátor: Eddward
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- BROS
- Černá karta
-
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zkušel sem to vše už včera a nic nepomohlo,zdroj Corsair HX520
vše potřebné zapojeno
edit: tak sem si pujčil od kamoše od vedle E6300 a dělá to to samé,opět nejde zapnout,z toho bych usoudil,že je asi deska v haji,ale že by byla nova deska hned od vyroby posmrti...no je to divné,každopádně půjde na reklamaci
vše potřebné zapojeno
edit: tak sem si pujčil od kamoše od vedle E6300 a dělá to to samé,opět nejde zapnout,z toho bych usoudil,že je asi deska v haji,ale že by byla nova deska hned od vyroby posmrti...no je to divné,každopádně půjde na reklamaci

- BROS
- Černá karta
-
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- BROS
- Černá karta
-
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Eandril
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim Sicco, chci se zeptat, dal si tu desku teda na reklamaci vzhledem k tomu ze sem od tebe stejny typ desky koupil?:-) ((jeste nemam doma komplet sestavu tak sem nemel moznost otestovat))
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Eandril
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Tomco
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
Googlim jak magor a nepodarilo se mi najit jedinou fotku tehle desky, kde je na ni videt Thermalright ultra 120 Extreme popripade Noctua NH-U12P. Mate nekdo tuhle desku s nekterym s tyhle chladicku? Jak jo je pravda, ze jdou umistnit pouze na vyfuk do zdroje a klasickym spusobem na vyfuk do zadniho case ventu to nejde diky tomu, ze soket je skoro na kraji desky?
- ridick777
- Nováček
-
CPU-Z ????
Zdrawim mam desku DS5 coz je velmi podobna deska s temer totoznymi parametry vsechno jede vpohode az na CPU-Z ktery ukazuje tak 2Ghz(6X nasocic) pritom bios, orthos... ukazuje 3Ghz(9X nasobic) coz je spravne...na parametry Core 2 duo E6850... prosim o nazor/radu diky...
- barco
- Středně pokročilý
- Maddogg
- Čestný člen
Mimochodem, pokud ti EIST funguje správně i při přetaktování, tak nevidím důvod ho vypínat.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- goelr
- Začátečník
Tak mam GB-EX38 DS4 jeden den a nemuzu si vynachvalit. Oproti stare desce asus p5n-e sli naprosto kompatibilni se vsim (zadny pokusy s ramkama apod.), taktovat jde jiste skvele, jsem jen nadhodil E4300@3Ghz 1.34V (na te asusce jsem do toho uz musel prat 1.4V), dokonce se zapnutym EIST a orthos stable 2hod - teplota NB v zatezi 61-63...
volil jsem mezi asus p5e a touhle deskou, ale jak jsem procital fora, tak p5e ma dost much...u tehle naprosta spokojenost
volil jsem mezi asus p5e a touhle deskou, ale jak jsem procital fora, tak p5e ma dost much...u tehle naprosta spokojenost

CPU: AMD RYZEN 5 7600X MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- goelr
- Začátečník
Tak mam GB-EX38 DS4 jeden den a nemuzu si vynachvalit. Oproti stare desce asus p5n-e sli naprosto kompatibilni se vsim (zadny pokusy s ramkama apod.), taktovat jde jiste skvele, jsem jen nadhodil E4300@3Ghz 1.34V (na te asusce jsem do toho uz musel prat 1.4V), dokonce se zapnutym EIST a orthos stable 2hod - teplota NB v zatezi 61-63...

CPU: AMD RYZEN 5 7600X MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Tomco
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky maximalni spokojenost... (EX38) Jen mi prijde, ze vse je ni udelane na chlup:) Vzdalenost mezi klipem ramek a krytem GX2 je takova, ze se to akurat neopira a imho tam nevejde ani paratko
A o Noctue na procaku ani nemluvim. Ten klip vetracku se opira o zdrojovy support bridge.... neni tam ani ctvrt milimetrova rezerva... a to je prosim pekne big tower Thermaltake Armor+. Ale nakonec to vse veslo... Exxx bootuji nadherne s prilozenym biosem (F2), pak sem ho hned upgradnul pres windowsy na F3 a stabilita jako prase
Teploty sou taky perfektni...desku vrele doporucuju a GX2 si s ni rozumi lepe jako ja se svoji pritelkyni

Teploty sou taky perfektni...desku vrele doporucuju a GX2 si s ni rozumi lepe jako ja se svoji pritelkyni