pouzivam sice iba display driver/bez CCC/ ,ale co sa to tam instaluje navyse / UCI ?/ , 8.1 mali nieco cez 15mb a tieto/8.2/ maju cez 22mb... vie niekto co to je navyse ? dakujem
alanc píše:pouzivam sice iba display driver/bez CCC/ ,ale co sa to tam instaluje navyse / UCI ?/ , 8.1 mali nieco cez 15mb a tieto/8.2/ maju cez 22mb... vie niekto co to je navyse ? dakujem
Nedávej express instalaci, ale tu druhou možnost, zaškrtni jenom display a je to. To ostatní jsou zbytečnosti.
ved Earthism, Steam ci Registracia produktu bola aj v predchadzajucich 8.1,a daju sa zrusit pri instalacii, ale bol tam nejaky "UCI" navyse, co sa nedalo nijako zrusit ,ale aj tak dik
Ma tu niekto Orange Box alebo Team Fortress 2 ? Po instalacii Catalystov 8.2 mi pri dnesnom vecernom hrani TF2 obcas kleslo FPS az niekde na uroven 10-15 FPS, co je na 3870 extremne malo (doteraz som mal minimum pri extremne narocnych scenach - 10+ ludi a kopec striel okolo 25-30 FPS, pri beznom hrani 40-120FPS). Pozorujete podobne problemy ? Predtym mi to nic taketo nerobilo.
faugusztin: No, mam sice X2 verzi 3870ky, ale pri 1680*1050 8xAA/16xAF a max. detailech mam tak okolo 90FPS, minima okolo 60. Efektivita CrossFIre urcite nebude 800%, takze je u tebe neco spatne. Samozrejme mam Cat. 8.2.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Sobo píše:faugusztin: No, mam sice X2 verzi 3870ky, ale pri 1680*1050 8xAA/16xAF a max. detailech mam tak okolo 90FPS, minima okolo 60. Efektivita CrossFIre urcite nebude 800%, takze je u tebe neco spatne. Samozrejme mam Cat. 8.2.
Ved prave to, ze predtym mi to nerobilo, minimum bolo okolo 40FPS... Uvidime no, mozno iba sa vcera Windows rozhodli nainstalovat updaty pocas behu hry .
zdravím
nemohl by i někdo pomoct? nainstaloval sem si tenhle ovládač a stále nemůžu rozjet hru spiderman 3 pri zapnutí se napíše ,,neodesílat" myslím že je to těma ovladačema asi je mám blbě nastavene neb nějak tak....
MrSrotak píše:zdravím
nemohl by i někdo pomoct? nainstaloval sem si tenhle ovládač a stále nemůžu rozjet hru spiderman 3 pri zapnutí se napíše ,,neodesílat" myslím že je to těma ovladačema asi je mám blbě nastavene neb nějak tak....
ja mam HD3850 512 a po zmene ovladacu na 8.2 celkem dobre se to projevilo v Crysis teda u mne alespon... ted si muzu doprat detaily na max prumer 30FPS pri rozliseni 1440x1150 nejak tak..
mam mensi-vacsi problem s mojou kartou ASUS HD3870, a ten je ze mi tam nechcu fungovat ziadne ine drivery nez tie, co vydal ASUS. Skusal som napr. teraz tieto nove 8.2 (predtym aj 8.1) a 2 z 3 hier mi nejdu, konkretne mi nejde hra BMW M3 Challenge, tam to hned pri pokuse o spustenie vyhodi vyhlasku: "BMW M3 Challenge has encountere a problem and needs to close...bla bla bla", druhou hrou co nejde je Test Drive Unlimited, ta ide po menu, ale v menu to uz nic neukazuje(s 8.1 mi este nejako divno preblikavali take pasiky, nieco ako ked je nastavena zla obnovovacia frekvencia na CRT(mam ale LCD)) takze jedina hra ktora sa zda ze mi ide je Company of Heroes.
Prosim nevie niekto cim to je a ci sa to da nejako vyriesit, alebo budem musiet pokazde cakat kedy a ci ASUS vyda drivery?
faugusztin píše:Ma tu niekto Orange Box alebo Team Fortress 2 ? Po instalacii Catalystov 8.2 mi pri dnesnom vecernom hrani TF2 obcas kleslo FPS az niekde na uroven 10-15 FPS, co je na 3870 extremne malo (doteraz som mal minimum pri extremne narocnych scenach - 10+ ludi a kopec striel okolo 25-30 FPS, pri beznom hrani 40-120FPS). Pozorujete podobne problemy ? Predtym mi to nic taketo nerobilo.
Něco podobného mi to dělá taky,ale u stalkera,vracím se zpět na bety pro hd3870x2.