Dík, ale i toto není ono, viz Help
Ambient Occlusion enhances depth perception and adds realism to 3D scenes by providing a soft shadow effect to objects based on their placement in the scene. Select the level that provides the most realistic effects.
This feature is not supported on all applications. Refer to this feature from the Program Settings tab to see if it is supported with your application.
NOTE: This feature requires the following minimum OS, API, and hardware:
Windows Vista and later
DirectX 10
GeForce 8 series and later GPUs
Dekuji, jako pokus dobry, jen pripominam ze mam WINXP, DirectX 9c - tudiz tuto volbu nemuzu ovlivnit, jo a cerstve nalitou masinu. Hra jede jak fik bez toho blazniveho games live. Jedine co me napada presmerovat hostname na local. Kdyztak pozdeji zkusim
Red Faction Guerrilla
Moderátor: Baneshee
- koloulek
- Nováček

-
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Red Faction Guerrilla
Tak sem hru vyzkousel v 1920x1080 s 2xAA a bez oc grafiky je to na hranici hratelnosti 20-30fps.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nemuzu si pomoct, ale cim vic to hraju, tim je to lepsi a lepsi.Je to fakt silena akce-nekdy i desitky vybuchu najednou a dost zabavny mise.
Taky si nemuzu pomoct a musim sem dat ukazku z par misi.
Ta prvni je obrana
http://www.youtube.com/watch?v=mMFeY5fZSRs
a ta 2 je normalni mise v pribehu kde dostanete na hratky stavebniho robota
http://www.youtube.com/watch?v=fa7PFBetUwE
A to je jeste slabej odvar.Pozdeji dostanete treba tank a nebo ruzny utocny mechy.
Btw je to v 1920x1080 2xAA vse na max a plynule to beha.Takze znova se musim smat te recenzi ze na i7 a gtx 295 mel 11fps nebo kolik.A to sem jeste nahraval frapsem tzn -15-20fps...
Taky si nemuzu pomoct a musim sem dat ukazku z par misi.
Ta prvni je obrana
http://www.youtube.com/watch?v=mMFeY5fZSRs
a ta 2 je normalni mise v pribehu kde dostanete na hratky stavebniho robota
http://www.youtube.com/watch?v=fa7PFBetUwE
A to je jeste slabej odvar.Pozdeji dostanete treba tank a nebo ruzny utocny mechy.
Btw je to v 1920x1080 2xAA vse na max a plynule to beha.Takze znova se musim smat te recenzi ze na i7 a gtx 295 mel 11fps nebo kolik.A to sem jeste nahraval frapsem tzn -15-20fps...
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na Impulsedriven.com je to teď za 350Kč - koupeno : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, já to teď nainstaloval, zkusil úplnej začátek.
1920*1200, preset highest nebo low, je to jedno, jakmile hned na začátku ničím ty dvě budovy (věž a laboratory), fps občas se motaj někde mezi nulou a dvaceti.
Předesílám, že mám na svém PC momentálně nainstalováno přes 300 her včetně mamutů typu gta4 nebo Arma 2, a všechny šlapou perfektně.
Počkám na patch.
1920*1200, preset highest nebo low, je to jedno, jakmile hned na začátku ničím ty dvě budovy (věž a laboratory), fps občas se motaj někde mezi nulou a dvaceti.
Předesílám, že mám na svém PC momentálně nainstalováno přes 300 her včetně mamutů typu gta4 nebo Arma 2, a všechny šlapou perfektně.
Počkám na patch.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To je tim, ze mas 2jadro.Ja kdyz to testoval, tak mi to na 2jadru behalo daleko pomaleji a taky mi fps padali az na nulu.
Pro plynule hrani aby si mel v kazde situaci 30-40fps bude asi potreba c2q a nebo i5.
Pro plynule hrani aby si mel v kazde situaci 30-40fps bude asi potreba c2q a nebo i5.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem zjistil čím to je, a dvoujádro to není, je to retardace reaktorovejch nul.
Hra se totiž defaultně spouští v nadprůměrný prioritě, a to vede k těm propadům.
Když jsem si ze hry odskočil do task manageru a nastavil prioritu na nízkou, tak mi najednou fps klesaly ke dvaceti a ne k nule, což už je hratelný.
Problém je, že se to nedá v shortcutu nastavit aby se to v low prioritě spouštělo pořád, protože hra jede přez nějakej svůj zkurvenej launcher a vždycky to cirkumventne.
Takže to zatím hrát nebudu, počkám na patch (pokud někdy vyjde).Když nevyjde nebo to neopraví (to by ale museli bejt fakt kardinální retardi), tak to holt budu manuálně přepínat.Každopádně opruz.
Hra se totiž defaultně spouští v nadprůměrný prioritě, a to vede k těm propadům.
Když jsem si ze hry odskočil do task manageru a nastavil prioritu na nízkou, tak mi najednou fps klesaly ke dvaceti a ne k nule, což už je hratelný.
Problém je, že se to nedá v shortcutu nastavit aby se to v low prioritě spouštělo pořád, protože hra jede přez nějakej svůj zkurvenej launcher a vždycky to cirkumventne.
Takže to zatím hrát nebudu, počkám na patch (pokud někdy vyjde).Když nevyjde nebo to neopraví (to by ale museli bejt fakt kardinální retardi), tak to holt budu manuálně přepínat.Každopádně opruz.