Mass Effect

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Urcite ma ta hra svoje kvality, a svojich hracov si nasla a najde.

Ale od BioWare ma velmi oslovil hlavne Fallout, Baldur's Gate, toto pojde nanestastie mimo mna.

//Thellwin - něčeho jako je BG už se asi nedočkáme nikdy
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Fallout není od BioWare, neurážej ho please.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nordir píše:Tak kdopak objednal jako ja :) v pekne krabicce.
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2136
Někde jsem četl, že bude možno přepnout u CZ verze i do původních anglických titulků. Je to pravda, nevíte?

Pokud ne, tak objednávám - kupuji ze zahraničí.. krabice je mi celkem putna, ale české titulky při anglickém dialogu na mně působí rušivě... nebo i česky psané seznamy odpovědí při dialogu, ze kterých může hráč vybírat odpověď .. (toť odpovídám na případné námitky - vypni si titulky :) ), nemluvě o vůbec českých textech ve hře. Od začátku svého pařanství jsem zvyklý na angličtinu, tj. i na originál. Já to objednám stejně odtamtud, protože to tak budu mít o poznání dříve než v případě CZ vydání.. i když tedyje fakt, že se mi do toho tak nějak sune dovolená, sux, asi poletím i s kompem :)))
show must go on..
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

shadow píše:
Nordir píše:Tak kdopak objednal jako ja :) v pekne krabicce.
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2136
Někde jsem četl, že bude možno přepnout u CZ verze i do původních anglických titulků. Je to pravda, nevíte?

Pokud ne, tak objednávám - kupuji ze zahraničí.. krabice je mi celkem putna, ale české titulky při anglickém dialogu na mně působí rušivě... nebo i česky psané seznamy odpovědí při dialogu, ze kterých může hráč vybírat odpověď .. (toť odpovídám na případné námitky - vypni si titulky :) ), nemluvě o vůbec českých textech ve hře. Od začátku svého pařanství jsem zvyklý na angličtinu, tj. i na originál. Já to objednám stejně odtamtud, protože to tak budu mít o poznání dříve než v případě CZ vydání.. i když tedyje fakt, že se mi do toho tak nějak sune dovolená, sux, asi poletím i s kompem :)))

Hra je v češtině (pokud je zájem, jdou zapnout i anglické titulky).

rekl bych ze by meli jit, je to napsano primo u popisku hry
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jo, tak to jo, sorry, jsem to přehlédl.. vycházel jsem z původního popisku, kde tato informace původně myslím obsažena nebyla a až dodatečně tam byla myslím v návaznosti na vyjádření zástupce distributora tedy doplněna. Ale mohu se mýlit, nejsem si tím úplně jistej, každopádně bod pro českého vydavatele..
show must go on..
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

myslim, ze v pripade teto hry udelal cz vydavatel uplny maximum (plus jeste tak plechova krabicka)...jen tak dal! :D
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Uz to mam predobednany :) fakt se na to tesim pac neco jako KotOR tu dlouho nebylo :) Jen doufam, ze to s tou akcnosti moc neprezenou, ale co jsem cetl tak i kacava a premejslyva cast hry vypada vyborne....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Porovnání výkonu na různých GK a CPU - http://www.pcgameshardware.de/aid,64491 ... nce-Check/
Goldnoob team proud member!
kooi
Nováček
Nováček

Příspěvek od kooi »

Kdesi som cital ze tam je SecureRom, povinna registracia, obmedzenie na max 3 instalacie. Inde som zas cital, ze CZ verzia bude od toho usetrena.

Neviete niekto ako to teda bude?
MB: Gigabyte EP35 DS4 | CPU: C2D 8400 3,0@3,6 Ghz, Noctua U9 | RAM: 4 GB Corsair CM2X2048-6400C4DHX, CL4,4,4,12 - 2,1V | VGA: Leadtek GF 8800 GTS 512 | HD: Hitachi HDP725025GLA380 250GB + Seagate ST3500320AS 500GB | DVDRW: Pioneer DVR 111 | Case: Chieftec Aegis | Display: LCD 22" Iiyama PL2206W
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

od toho ti vzdycky pomuze crack... osobne pouzivam cracky snad u vsech securomackejch her... je to od nich peknej humus. je pravda ze maj pravo na prachy z originalky, ale kdyz uz si originalku koupim, nechci trpet kvuli tem, co neplatej :twisted:
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Zatím je okolo cracku obrovský humbuk. Prý stále žádný není stoprocentní a u některých je omezeno ukládání hry a u žádného zatím nefunguje nějaká Galactic Map. Grupy už na to asi kašlou a zkoušejí to na vlastní pěst 2-3 lidi.

EDIT: Tak omlouvám se za desinformaci. Jeden z těch "singlů" to přes noc prolomil, ale velmi krkolomným způsobem - přes injekci CheatEnginem. Určitě se můžeme spolehnout na to, že bude prodáno více originálek :) .
EDIT2: Tak nic, už to nějaký Rus zpracoval i do .exe. Savy i Galaxy Map prý fungují. Stále to ale asi není úplně spolehlivé a bere to výkon. Cryck bych tam zatím nestrkal, alespoň, než se k té třetí instalaci dostaneš.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Flegy píše:od toho ti vzdycky pomuze crack... osobne pouzivam cracky snad u vsech securomackejch her... je to od nich peknej humus. je pravda ze maj pravo na prachy z originalky, ale kdyz uz si originalku koupim, nechci trpet kvuli tem, co neplatej :twisted:
presne tak :wink:
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Copy protection u US/ENG verze (kterou mám objednanou já):

http://masseffect.bioware.com/forums/vi ... =0#5774350

Osobně to pro mně nepředstavuje problém...
show must go on..
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Mam hru objednano pres UK Eastore, takze pozitri se hraje a zadne omezovani ochranou se resit nemusi. Staci byt online a prihlasen do ea download manageru, stejne jako to mam u crysis.
Po skoro pul roce hra na kterou se fakt tesim, jelikoz od dohrani zaklinace o vanocich jsem nic poradne nehral nepocitam-li Audiosurf :)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

wallot píše:Mam hru objednano pres UK Eastore, takze pozitri se hraje a zadne omezovani ochranou se resit nemusi. Staci byt online a prihlasen do ea download manageru, stejne jako to mam u crysis.
Po skoro pul roce hra na kterou se fakt tesim, jelikoz od dohrani zaklinace o vanocich jsem nic poradne nehral nepocitam-li Audiosurf :)
Díky za link, že existuje ea store i pro UK a tudíž i EU customers, to jsem nevěděl. Tedy zrušen pre-order na sendit.com /našteští si ještě nestáhli z platební karty peníze/ a objednáno odsud. Bez problému. Akorát jsem vybral platbu PayPalem, protože ta stránka, kde to chce zadat při platbě platební kartou údaje karty není zřejmě zabezpečená. Možná, že už následující po "submit" je, ale přesto.. jinak PayPal platbu si zaúčtují zřejmě hned (We have received confirmation of your payment from PayPal. Thank you for your purchase. Payment is handled on behalf of Electronic Arts BV by Digital River, Inc.)

To jest ani při platbě PayPalem podle všeho není třeba čekat na vlastní připsání peněz na jejich účet. Toho jsem se trochu bál, takže v poho. EA Download Manager stáhnut a nainstalován, ale zatím je prázdný, tak doufám, že se to tam v pátek Mass Effect ke stažení objeví, stáhnu a o víkendu mám co dělat :roll:

Otázečka (pro jistotu): Taky se ti ještě zatím vůbec Mass Effect nezobrazuje v download manageru?

edit: platba byla £34.99

http://eastore.ea.com/store/eaemea/Disp ... .102427200
show must go on..
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ne zatim se nezobrazuje. Crysis se dalo stahnout o neco driv a pak uz se jen hypnotizovalo odemknuti.

Pravdepodobne bude nutne zitra vlizt na eastore a kliknout na stazeni jelikoz ea dm ma treba ke steamu hodne daleko.

Pri platbe paypalem maji penize defacto hned jelikoz Paypal slouzi jako garant ze ti to z karty opravdu strhne.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

wallot: Mass Effect je už v Download Manageru :).

Jinak ještě k tomu PayPalu: Máš pravdu, jenomže se vyskytují i prodávající, kteří skutečně čekají, až platbu dostanou od PayPalu a z tohoto důvodu třeba i doporučují přímou platbu platební kartou. Např. aspoň do nedávna Cleverbridge, Inc (reseller německého softu).
show must go on..
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ja si jeste 3 hodiny pockam nez se to stahne , ale jede to krasnych 700kB/s
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mně to jelo brzo ráno z Wifi až 1,6 MB/s (což je na mé wifi zatím mnou zaznamený rekord), takže v tomto směru skutečně v poho. Předpokládám, že v současné době to mám už dávno stažené. Večer začínáme :).
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“