Zajimavý problém s grafikou - cuká se po chvíli a problémy
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- kufus
- Začátečník

Takže, ten problém s tím zasekáváním jsem měl jiný, ale teď nastal úplně stejný, cos psal, pomůže alt+tab. Hodil jsem CCC 8.4 a v pohodě.
CPU C2D E4400 @ 2,7GHz MB GIGABYTE P35 DS3L RAM 2 x 1GB Kingston 800Mhz GK X1950PRO + Accelero S1 + 120 mm Xilence HDD WD2500YS Caviar + WD6400AAKS TV DTV2000H Monitor Acer 1916Csd ZDROJ KME 400W -> EC350W -> Corsair VX450
Notebook: HP ProBook 4510s
Notebook: HP ProBook 4510s
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- hitman-47
- Začátečník

-
Ten samý problém
mám úplně stejný problém
akorát při hře COD 1,2,4 ... už mě to se*e ale nedá se nic dělat zvykl sem si..
- hitman-47
- Začátečník

-
jake je vychodisko
no dobře a co mam dělat abych to vyřešil.. nějak softwarově to poladit asi nejde co? na ovladače čekám od ledna.. těma to asi nebude.. zdroj mám silnej, paměti sem měnil.. takže kladivo?

- doktor1
- Začátečník

-
Úplně ten samej problém sem měl s GTX 280 - je nato založený samostatný thread. Desku mám ale Asus Blitz Formula a tam je čipset P 35. Ani po přeinstalováný OS, aktualizaci biosu desky + ovladačů, laborávání s Ramkama jsem to nerozběhal, přitom 8800 GTX běhá na téhle desce naprosto bez problémů. Já skončil reklamací karty a novou zatím nemám.OBR píše:zkusím, ale to globalne neresi ten problem ... vsechny karty na X38 proste po pretaktovani fsb padaj ... mozna je deska v cudu ale je i dalsi manik, co ma ten problem
- hitman-47
- Začátečník

-
to je fakt..
co zkusit 64bit visty.. je pravda ze mi todle hazelo taky.. akorat ze fakt jen pri COD
- goelr
- Začátečník

hmm zajimavy...me to takto zmrznulo vzdy po cca 20 min u mass effectu (at OC GPU nebo nonOC), myslel jsem, ze se grafika prehriva, ale mela vzdy max 64 stupnu...ted to nejak prestalo delat (OC jsem nemenil, sestava viz popis a vista 64b home pro)...ale dal jsem 175.63 a ok, tak jsem myslel, ze za to muze forceware a neresil jsem to...
ËDIT: jinak memory leaky mam u Age of Conan - vzdy z nicehonic z 40fps se to na chvilku kousne...ale to bude spise problem optimalizace AoC, ne?
ËDIT: jinak memory leaky mam u Age of Conan - vzdy z nicehonic z 40fps se to na chvilku kousne...ale to bude spise problem optimalizace AoC, ne?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- hitman-47
- Začátečník

-
mass effect
tak tadle hra je ok.. uplně.. ta mě třeba spadne po 5 hodinach hrani.. ale to si myslim že je dobrý.. než vyjde nějakej ten patch.. možná za to fakt můžou nevylazený ovladače...
- hitman-47
- Začátečník

-
Už nevim co dělat :)
Přeinstaloval sem OS.. a stejně nic.. všecky možný ovladače a stejně nic.. prostě.. si myslim že by mi stejně reklamaci neuznali.. a jiný řešení nevidim než to někomu prodat tu kartu. Jenom mě neleze do hlavy proč to dělá celá série Call of Duty..
- Shawi
- Nováček

-
Re: Zajimavý problém s grafikou - cuká se po chvíli a problémy
tohle mi taky pocitac dela hlavne v serii Need for SpeedOBR píše:Mám teoretický počítač (konfigurace není pro tuto chvíli podstatná - 2GB RAM, E8400, kvalitní zdroj, XP), tento počítač je super stabilní (spousta hodin prime95, RAM test OCCCT několik hodin, Memtest také stabilní) počítač nepadá ani nijak neblbne, je prostě rock stable ...
Při hraní her (testováno na GeForce 8800GT, GF 8800 GTX, GF 9800 GTX, 8800 GTS - prostě na plno kartách se stejným výsledkem) se ale po čase hra začne povážlivě cukat, a cuká se čím dál víc - poprvé pomůže přepnou známým způsobem Alt TAB a zase zpět do hry a jede to OK, po čase se ale každá hra zasekne, obraz se zastaví a poblikává. Dám Alt TAB nebo Win a jedu normláně do Windows a ručně ukončím hru, a počítač normálně funguje dál. Co to může způsobovat?
pri plnych detailech bezi na 50-60 fps
a po urcite dobe (nekdy 30minut nekdy 300) se hra stava nehratelou protoze fps spadne nekam pod 20 ale jinak je taky naprosto stabilni (MB DFI cpu AMDx64 GF 7900gs XPsp2)