to je jedno, potřebuješ mít nainstalovanou podporu i v PC
nabootuj s mini cd
připoj diskový oddíl s gentoo
chrootni se do něj (po chrootu nezapomeň na příkazy env-update && source /etc/profile)
a zadej to emerge dhcp
potom nabootuj normálně systém a mělo by ti to jet
bubanek píše:v tom manuálu je to popsané
kapitola chroot
to je potřeba udělat
kdyz udelam modprobe 3w-9xxx a pak namountuju ten muj hdd tak pak mi pri mount -t proc proc ...... atd. pise ze command not found ...cim to ?
ps: kdyz ctu toto : http://www.ss64.com/bash/chroot.html tak staci dat jen chroot /mnt ... ae stejnak az budu chtit dat emerge tak mi to nafackuje ze prikaz neexistuje
takze este jednou pri spousteni ssh to hazi tu samou chybu co predtim kdyz tam dhcpcd nebylo... pri instalaci gentoo se coz uklada do souboru net ktery je tusim v etc/conf.d/ ale kdyz je prazdny nacita to dhcp ... vypis chyb je myslim zbytecny je to porad to same co predtim s vyjimkou nenacitani souboru net ale dhcp ...
Máš v /etc/resolv.conf nastavený DNS server?
A tiež ak ti nejde sieťovka vôbec, daj se výpis príkazu lspci nech vidím čo je to zač, možno sa štandartne nenaloaduje modul tej sieťovky alebo tiež ho nemusíš mať zakompilovaný v kerneli.
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com NB:MacBook Pro 13" 7,1:CPU:Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA:nVidia GeForce 320M, RAM:4GB 1067MHz, Display:LG W2452T 24", Sound:E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40WPowered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Josko píše:Máš v /etc/resolv.conf nastavený DNS server?
A tiež ak ti nejde sieťovka vôbec, daj se výpis príkazu lspci nech vidím čo je to zač, možno sa štandartne nenaloaduje modul tej sieťovky alebo tiež ho nemusíš mať zakompilovaný v kerneli.
zitra ti to sem hodim avsak nemyslim ze by se nenacital pac prez live cd to de a sitovka blika