Nestíhá PC !

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

dcjutty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dcjutty »

Já vím, ale mě to stačilo. Teďka sem to dotaktoval na 2.35Ghz, při teplotě 50C. To je nějaké blbost koupit nový zdroj ne :shock: ? Časem provedu uprgrade!
teplomet
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od teplomet »

Proč by to byla blbost pokud tam máš zdroj EC300W,tak holt na nový PC budeš potřebovat novej zdroj.
dcjutty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dcjutty »

Na nový možná, ale tady psal jeden že se to selká zdrojem. Prej že mám koupit novej :lol: . Ale jinak nemám 300Wattovej, ale 400 ! :?
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

dcjutty píše:Na nový možná, ale tady psal jeden že se to selká zdrojem. Prej že mám koupit novej :lol: . Ale jinak nemám 300Wattovej, ale 400 ! :?
jak kdyby to u EC hralo nejakou roli..
dcjutty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dcjutty »

Vypl jsem postraní panel a css začlo stíhat. Nejspíš to dělali slabé ramky. Budeto stačit do doby než udělám upgrade! 8-)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Skús nastaviť vistu na najlepší výkon (tj. nie na najlepší vzhľad).
jazzmax
Nováček
Nováček

nic neni precenene !

Příspěvek od jazzmax »

Ahoj, tvoj problem neni vobec v hardwerovej konfiguracii tvojho pocitaca co potvrdzuje fakt ze pod XP ti hra bezala bez poblemov. problem je v softweri cize vo Win Vista. je vseobecne zname ze Vista zahlcuje podstatne viac system ako win XP a hry bezia priblizne o 15 - 20% pomalsie ako na XP systeme. dalsi fakt je ze Vista neni 100% kompatibilna a uz vobec sa neda hovorit o niakom vituningovanom syteme. bude este nasledovat spusta opravnych patchov kym Vista vobec bude schopna rozumne spolupracovat ako sme boli zviknuty u XP. Navise tvoj hardware postacuje aj na plynuly beh Visty ! Znova opakujem problem je v softweri (Vista, mozno Drivers).

Skus preinstalovat Drivers pre maticnu dosku a graficku kartu ak to nepomoze, vraat sa spet ku XP a predaj Vistu. za peniaze z Visty si mozes kupit slusnejsiu grafiku ktora ti este niaky ten cas vystaci. ak kupis slusnejsiu grafiku, tuto mozes este vyuzit v zbrusu novej masine neskor.

PS: 75% ludi ma problemy alebo su nespokojny s win Vista a vracaju sa k Win XP !
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“