mp3 přehrávače

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Sentenced píše:Ja bych chtel nejakej co se da nabijet bez vyndavaní baterky, nejlip primo z USB. Co byste doporučili ??
premejslim o Diva Gem od Daisy TEch. Moznost to naboostovat SD kartou nebo CF v pripade klasicky Divy se mi moc líbí....

jaky jsou dalsi typy co se nabijej primo s baterkou uvnitr ??

zatim to vidim na tenhle
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44626
pac klasicka DIVA asi neumi nabijet primo v pristroji, nevim. Tenhle GEM to umi určite.
Pomoci USB se ad nabijet MUVO od Creative. Kapacita 1,5GB, Lilonka, 4500bez DPH, na tu kapacitu stale sqely rozmery. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25105
Dela se i 4GB verze, je cca o 2k drazsi, neda se nabijet pres USB, jen pres adapter. Osobne asi do nej pudu.
Btw kamos ma tu 1,5GB verzi a nemuze si stezovat. K tomu Kossy PortaPro,... Parada.

EDIT: Ta 1,5GB verze je v CC o litr levnejsi nez v Alze, ted sem si toho vsimnul...
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

tak tohle vypadá hodne dobre. i ta cena je slušna - možna proto jsem si toho na alze nevšiml, pač už to bylo vic nez sem byl ochotnej za to dát.

jen se zeptám - dá se to pouzivat i jako prenosnej disk ? jestli jo tak paráda. doufam, ze se tam daj nahravat mp3 jak se človeku zlíbí a ne jen v nejakym spešl softu jak u creative bejvá zvykem :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

jfk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jfk »

Sentenced píše:Koukam, že ten GEM vyžaduje jeste special kablík (nepripojuje se primo do USB :sad: ) Tak to je zas tak... Koukam tu asi na 10 modelu a kazdej ma nejakej nedostatek. Kdyz uz to má liion baterku, tak to ma tohle... kdyz to má normalni baterky, tak to ma zas malou a nerozsiritelnou pamet.
Vyber neni snadnej.
Pokud by jsi se spokojil s MP3 přehrávačem na tužkovku tak bych asi doporučil Thomson Lyra 2444 64 mB pamět + rozšiřující slot na SD/MMC cena 2500,-- nebo verze 128 MB za 3200,--. Dost o něm také uvažuji koupil jsem si SD kartu 256 MB Kingston za 1545,-- a jenom pořídit MP3 player :) ahoj jfk
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Sentenced píše:tak tohle vypadá hodne dobre. i ta cena je slušna - možna proto jsem si toho na alze nevšiml, pač už to bylo vic nez sem byl ochotnej za to dát.

jen se zeptám - dá se to pouzivat i jako prenosnej disk ? jestli jo tak paráda. doufam, ze se tam daj nahravat mp3 jak se človeku zlíbí a ne jen v nejakym spešl softu jak u creative bejvá zvykem :)
Dneska sem se na to ptal kamose, rikal ze se to chova proste jako externi disk, jako kdyz pripojis fotak. Muzes tam natahat co chces... Jede to pres USB2, on ma USB 1 u PC, tak rychlost nic moc, ale s USB2 to myslim bude v pohode. Akorat to ma kvuli normam EU defaultne nastavenou hlasitost relativne slabe ( nevim jaky mas naroky), snad tam pude nahrat nejakej non-EU firmware... Pokud jo tak nadhera. Ja ted akorat resim jestli 1,5GB nebo 4GB verzi, jinak sem pro to v podstate rozhodnutej...

EDIT: Ta 4GB verze je v CC nedostupna, 1,5GB verze datum dodani do 2 dnu...
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dneska jsem o nem hledal informace a vypada to fakt hodne slibne, ma to vlastne vsechno co jsem chtel.... Dobrý.
Ted jen jestli na to pujde napichnotu nejaka kazetka, co se pouzija v autoradiu a je to paráda :) Ale to by snad jit melo, nemuzes zjistit jestli to ma klasa douru na sluchatka a ne nejakou "extra special" ?? :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Ja sem si hned myslel, ze se ti to bude libit..:o) No ted sem tomu kamosovi volal, ale nebere to. Ma ty Kossy Porta Pro, gze myslim ze to ma normalni klasickej sluchatkovej felch, chci rict vystup... Dneska sem si to od nej pucoval, do klasicky kapsy u dzin se to vejde nadherne, jeste zbyde mrte mista. Davaj k tomu takovej kozenej ( prava kuze to asi neni...:)) futral s klipsnickou na prichyceni, v nem by to myslim melo prezit i nejakej ten pad na zem. Jo a na svoje rozmery to je fakt lehoucky, nevedel jsem, ze to mam v kapse...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Snad to snese i hrubejsi zachazení, prece jen to neni flashka ale mini hard disk :-)

Ohledne toho vystupu na sluchadla (kazetku) se ptam spíš pro jistotu, pevne doufam, ze bude klasika, ale jeden nikdy neví :roll: Pokud je tu možnost, zeptat se nekoho kdo to doma má, raád ji využívám :)

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Je mi to jasny... :P jeste se ujistim.. Ten kamos si to kupoval v lednu, mel to prez nakej shop objednany ze Singapuru, mel to jeden z prvnich v CR, a tehdy ho to stalo 9000,-...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tornquist píše:Je mi to jasny... :P jeste se ujistim.. Ten kamos si to kupoval v lednu, mel to prez nakej shop objednany ze Singapuru, mel to jeden z prvnich v CR, a tehdy ho to stalo 9000,-...
Jinak na strankach creative uz jsem tu 1,5 GB verzi uz nenašel, jestli nahodou nepujde z trhu a nenahradí ji jen ta 4GB. to uz je na me moc drahy :-) na tech par MP3 co si tam budu poustet v aute je to i dost velký....

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Jo tak to je dost mozny, to snizeni ceny by tomu odpovidalo. Jinak ted sem mluvil s kamosem a............chvile napeti.......... ma to normalni sluchatkovej felch..:)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tornquist píše:Jo tak to je dost mozny, to snizeni ceny by tomu odpovidalo. Jinak ted sem mluvil s kamosem a............chvile napeti.......... ma to normalni sluchatkovej felch..:)
Takze to ma vsechno co jsem chtel a vyžadoval od MP3 playeru - ted jeste nekde srazit cenu tak na 3k bez dane a budu stastnej :lol: Ale to uz by človek chtel moc. I takhle je to celkem slušný.

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Jj, nic moc lepsiho nesezenes. Spis to driv stahnou z trhu nez zlevnej... :roll: Pristi pondeli mam narozky, tak asi vim co mi bude nadeleno... 8-) Jeste ale nevim jaky sluchatka, viz thread Sluchatka... :?
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Ted mi ten kamos psal ze uspesne nahral ten jinej firmware a rve to jak prase, gze pohoda...
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Mam tak spatna zprava- v CC to Muvo zdrazili na normalnich 5500bez dane a navic datum dodani neznamy... Fakt k posrani, vzhledem k tomu, ze mam zejtra narozeniny... Lepsi nacasovani bejt nemohlo... :sad:
EDIT: Btw nevite nekdo, kde maj na sklade tu 4GB verzi? Naśel jsem to jen na www.123mp3.cz, tam to je ale nechutne drahy...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tornquist píše:Mam tak spatna zprava- v CC to Muvo zdrazili na normalnich 5500bez dane a navic datum dodani neznamy... Fakt k posrani, vzhledem k tomu, ze mam zejtra narozeniny... Lepsi nacasovani bejt nemohlo... :sad:
EDIT: Btw nevite nekdo, kde maj na sklade tu 4GB verzi? Naśel jsem to jen na www.123mp3.cz, tam to je ale nechutne drahy...
Výborná zprava :(
V sobotu jsem strávil 6 hodin v aute a byl jsem rozhodnutej, že tenhle tejden ten MP3 player koupim a ono tohle... shit. Tolik za nej nedám. Takze zase na začátku :-)

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Jo ptal jsem se kamose na tu Divu, co ses tady pred casem zajimal a prej to sou shity. Je to naka chorvatska znacka, nebo naka podobna prdel, nevim presne a prej kvalita nic moc...
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

No tak to rodice nakonec vyresili po svym a koupili mi flashkovej od MSI se 128MB.. :) Holt udel darku od rodicu, at narozky nebo Vanoce... :roll: Muvo to sice neni, ale sem spokojenej 8-)
jfk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jfk »

Tornquist píše:Jo ptal jsem se kamose na tu Divu, co ses tady pred casem zajimal a prej to sou shity. Je to naka chorvatska znacka, nebo naka podobna prdel, nevim presne a prej kvalita nic moc...
Divu vyrábí Bulhaři :) jfk
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tornquist píše:No tak to rodice nakonec vyresili po svym a koupili mi flashkovej od MSI se 128MB.. :) Holt udel darku od rodicu, at narozky nebo Vanoce... :roll: Muvo to sice neni, ale sem spokojenej 8-)
To se máš ... že máš vyreseno :)
Muj problem by 128MB flashovej nevyresil, pac když clovek jede 6 hodin v aute tak by si z tohodle poslechl 1-2 alba a to je na zcvokatení.... Potrebuju neco s 1,5 GB + :roll:

DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

A nechces radsi zasetrit a koupit neco 30GB+??? Co treba Creative Jukebox Zen NX??? Daji se na to zalohovat vsechny (pokud nemas 3 mesice hudby :) ) empetrojky, takze to nemusis zalohovat na CD, nebo DVD.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“