Game e-shops

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

np, ono kdyz se podivas tak shopy jako gameaction, hitgames, esubagames vlastni vsechno surtep. odpovidaji tomu i kousky skladem takze je to vlastne vsechno od stejneho prodejce :)

EDIT: Zajimalo by me taky jaky mate zkusenosti se zahranicnim nakupem. Jake shopy, ceny postovneho, doba doruceni atd. Dík
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

CHci se zeptat má někdo s timto obchodem skušenost? www.game.co.uk? Já že bych si odtamtud něco obědnal .. dík :wink:
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Keanu píše:CHci se zeptat má někdo s timto obchodem skušenost? www.game.co.uk? Já že bych si odtamtud něco obědnal .. dík :wink:
Mám, většinou to došlo do pěti pracovních dnů.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Teď jsem si odtamtud objednal Witcher. Za 17.99 GBP + 2.95 GBP poštovné. Tak snad to dojde :). Sice jsem koukal, že u nás už také zlevnil na 599 Kč (na xzone), nicméně to je pouze česká verze, kterou nechci... Ohledně doručení tam píšou, že pomocí Royal Mail a do Evropy do 3-5 pracovních dnů... ale k tomu je nutno ještě započítat asi českou poštu...
show must go on..
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Poradte E-shop s Hrama

Příspěvek od Rytmus »

prosím poradte eshop s hrama nejakej levnej a solidní
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Re: Poradte E-shop s Hrama

Příspěvek od oneill_sx1 »

Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Zatím jsem vždycky nakupoval na xzone.cz, ale taky to budu příště brát z megahry.eu - prakticky všechno je tam levnější, například Zaklínač EE jenom 599.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Obrázek
flamb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flamb »

Co se týče eshopů, tak jedině http://www.megahry.eu
Tedy u mě...
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Rytmus »

asi budu nakupovat na Megahrách protože tam mají všechno levnější třeba gothic 3 o 100Kč
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Red Alert 3 tam maji ale drachzsi nez na Xzone :-) a navic knemu neni ani ten hezky bonus :-) ... jiank taky vzdy objednavam na www.megahry.eu , kdyz je dobra akce tak i na www.funstore.cz no a vyjmecne jako tet s RA3 na www.xzone.cz
Tiger Lake ES 0000 8c/16t 4.7Ghz, Erying H570, 64GB DDR4 3200 CL22 Samsung, Asus A21, SST-ET700-MG, 2TB Faxiang S790
2TB Samsung PM9A1,Asus RTX 3070 Dual OC 8GB 350W mod + EKWB FullCover, All Water Cooled - GPU, CPU, 2x360 rad, ARCTIC P12 PWM
Building - 7945hx+64gb RAM+RTX 4070 , ITX all on Air
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

oneill_sx1 píše:http://www.megahry.eu
zkušenost dobrá,100% spokojenost
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Game e-shops

Příspěvek od MichiGen »

Pokusam sa objednat nieco z game.co.uk a zacinam pomaly stracat nervy, vysvetli mi niekto preco mi to nechce vytvorit objednavku?
game.co.uk píše:Order not created. Last minute pricing or availability prevented this order from proceeding.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Nejspis se zmenila mezitim co jsi dokoncil objednavku cena nebo dostupnost zbozi.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

spajdr píše:Nejspis se zmenila mezitim co jsi dokoncil objednavku cena nebo dostupnost zbozi.
Ked som dal place order hodilo ma to spat dokosika s tamtou hlaskou a priratalo mi to navyse asi 3 libry :? ale pri hrach sa ceny nezmenili a ked som aj s tou novou cenou objednavku chcel potvrdit spravilo to to iste ibaze to k cene uz nic nepriratalo, u vsetkych hier maju pisane ze ich maju, mozno je to tym ze mam niektore v kosiku 2x a maju napr uz len 1 kus na sklade?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
bmn
Nováček
Nováček

Příspěvek od bmn »

Můžete prosím potvrdit solidnost esubagames.eu z více zdrojů? Jejich ceny se mi líbí, ale mám bobky, aby mi nepřišla prázdná krabička, oškrabaná předplacenka k WOW nebo jiná podobná vychytávka.
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

z esuby jsem objednaval jednou balik asi 4-5 her a vse v cajku
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

GAMEEXPRES.CZ zkušenosti

Příspěvek od Rytmus »

Nazdar jáké máte zkušenosti s obchodem http://www.gameexpres.cz/ podle internetových stránek bych je hodnotil jako solidni obchod tak bych prosil vaše zkušenosti
jansv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: GAMEEXPRES.CZ zkušenosti

Příspěvek od jansv »

Ahoj, kupoval jsem od nich sice jen jednu hru, ale bez jakéhokoliv problému a vše bylo rychle vyřízeno, takže já mohu doporučit.
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

MichiGen píše: Ked som dal place order hodilo ma to spat dokosika s tamtou hlaskou a priratalo mi to navyse asi 3 libry :? ale pri hrach sa ceny nezmenili a ked som aj s tou novou cenou objednavku chcel potvrdit spravilo to to iste ibaze to k cene uz nic nepriratalo, u vsetkych hier maju pisane ze ich maju, mozno je to tym ze mam niektore v kosiku 2x a maju napr uz len 1 kus na sklade?
Mal som s tym problem tiez a vyriesil som to mailom priamo do game.co.uk. Odpoved mi prisla asi do tyzdna a napisali mi ze by mi to uz malo fungovat v poriadku. Testoval som to dva dni dozadu ked som objednaval na XBOX noveho Crasha a islo to v poriadku.

Inac vyborne ceny maju na

Kód: Vybrat vše

www.play-asia.com
objednavam tam uz asi rok a maximalna spokojnost hlavne s cenami. Naposledy som kupoval na XBOX360 BIA za 505 SK aj s postovnym a Midnight Club LA za 390 Sk aj s postovnym. Nevyhoda je ze to pride tak do dvoch tyzdnov ale kto si nepocka za taku cenu :-)
XBOX360
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“