doktor1 píše:tak na druhý pokus (první byl reklamace - viz. výše) je doma BFG GTX 280 OC. Zatím spokojenost..zkoušel jsem z her Half life 2 Episode One a Episode Two, Call of duty 4, Crysis. Episode Two má chyby v texturách ..myslím, že zrovna fialová barva střech není úplně to pravé. Daleko horší je ale Crysis ...tady totálně zprasili ovladače ..hlavně co se týče výkonu. Lepší to bylo na 8800GTX, kdy hra běžela plynule. Tady je to asi tak jako když jste v autě a rychle za sebou přidáváte a ubíráte plyn (možná blbé přirovnání ale jsou tam děsné propady výkonu) - tohle 8800 GTX rozhodně nedělala. Z toho usuzuji, že jsou chyby v ovladačích a další verze to snad doladí. Ta karta má rozhodně nato zmáknout Crysis levou zadní i s vyhlazováním ..což jsem si dnes potvrdil, jen dotáhnout ty ovladače (Crysis mám projitý několikrát tak si to mohu dovolit tvrdit). Už chápu proč recenzenti psali při cca 29 FPS průměr, že je to nehratelné. Na GTX 8800 jsem to bez vyhlazování dal na very high a běželo to daleko plynuleji - tam musí být obrovská rezerva právě v těch ovladačích. Je jen smutný, že právě tady si nedali programátoři Nvidievíce záležet - z jakou asi čekali, že hrou se budou měřit síly? Jinak teď jdu instalovat Mass effect, který jsem si před chvilkou koupil ..tak pak zase písnu.
Tak toto je ROFL a jednoznacny dukaz, ze nejfatalnejsi problemy v ovladacich so vetsinou mezi klavesnici a zidli...