přes usb určitě, ale právě proto chci verzi pro s firewirebonavox píše:Plnit 1 TB přes USB, to musí být radost až na kost ...
Jaký externí pevný disk do USB ???
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- qakk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký externí pevný disk do USB ???
- pjetnik
- Nováček

-
Koukám, že už je to celkem staré téma, ale co říkáte na tenhle disk, píšou odolný, dokonce i nějaký certifikát na odolnost, to mi je stejně fuk, ale občas se asi nikdo neubrání nechtěnému bouchnutí, tak by mohl být dobrý ne? http://www.jetflash.cz/Silicon-Power-pa ... y-OTB.html
- Butch
- Středně pokročilý

Pusobi na me celkem poutovym dojmem ale treba to bude lepsi nez nejake kousky od WD.pjetnik píše:Koukám, že už je to celkem staré téma, ale co říkáte na tenhle disk, píšou odolný, dokonce i nějaký certifikát na odolnost, to mi je stejně fuk, ale občas se asi nikdo neubrání nechtěnému bouchnutí, tak by mohl být dobrý ne? http://www.jetflash.cz/Silicon-Power-pa ... y-OTB.html
Clovek by to musel videt na vlastni oci.
Jen pro info
Nekupovat externi westerny 2.5" passport nic nevydrzi.
Davaji do nich blue edice. Nevime proc, ale staci parkrat prenest z mista na misto a disk je v haji.
Odchazeji i v NB. Jednou nam dokonce prisel novy a byl vadny hned. Celkem jsem se ve WD zklamal.
To ze temer hromadne odchazeji "zlute" starsi edice 80 a 160GB v NB jsem si uz zvykl, ale ted to delaji i ty nove modre a nejen v NB ale i v rameckach.
Knizky 3.5" zatim se zdaji v pohode i kdyz jeden prakticky novy 1Tb uz take odesel.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- pjetnik
- Nováček

-
Byl jsem se tam podívat, prodávají asi spíš velkoobchodě, jak to vypadalo, ale normálně mi ho ukázali s tím, že jsem si ho mohl rovnou koupit, ani nedělat objednávku na eshopu. Ten design je v reálu o dost jinde než na fotkách proto jsem tam taky šel, je to takový to "pogumovaný, rubber" nebo jak to říc, rozhodně lepší jak nějakej plasťák, kterej hned někde promáčknu. A cena taky v poho, objednám to tam a uvidíme, je na to záruka kdyby něco.
- Nagant
- Mírně pokročilý

-
A jaký byste z aktuální nabídky doporučili externí HDD 1TB 7200ot. USB 3.0 pro zálohování?
Pro stacionární umístění, bez přenášení.
Nějaký WD, nebo i ADATA či Verbatim? S čím máte dobrou zkušenost, s jakým modelem?
(Po 4 letech provozu odešel WD My Book Pro Edition 500 GB.)
Pro stacionární umístění, bez přenášení.
Nějaký WD, nebo i ADATA či Verbatim? S čím máte dobrou zkušenost, s jakým modelem?
(Po 4 letech provozu odešel WD My Book Pro Edition 500 GB.)
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB