Jaký externí pevný disk do USB ???

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

qakk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký externí pevný disk do USB ???

Příspěvek od qakk »

bonavox píše:Plnit 1 TB přes USB, to musí být radost až na kost ... :|
přes usb určitě, ale právě proto chci verzi pro s firewire :idea: :lol:
pjetnik
Nováček
Nováček

Příspěvek od pjetnik »

Koukám, že už je to celkem staré téma, ale co říkáte na tenhle disk, píšou odolný, dokonce i nějaký certifikát na odolnost, to mi je stejně fuk, ale občas se asi nikdo neubrání nechtěnému bouchnutí, tak by mohl být dobrý ne? http://www.jetflash.cz/Silicon-Power-pa ... y-OTB.html
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

pjetnik píše:Koukám, že už je to celkem staré téma, ale co říkáte na tenhle disk, píšou odolný, dokonce i nějaký certifikát na odolnost, to mi je stejně fuk, ale občas se asi nikdo neubrání nechtěnému bouchnutí, tak by mohl být dobrý ne? http://www.jetflash.cz/Silicon-Power-pa ... y-OTB.html
Pusobi na me celkem poutovym dojmem ale treba to bude lepsi nez nejake kousky od WD.
Clovek by to musel videt na vlastni oci.

Jen pro info

Nekupovat externi westerny 2.5" passport nic nevydrzi.

Davaji do nich blue edice. Nevime proc, ale staci parkrat prenest z mista na misto a disk je v haji.
Odchazeji i v NB. Jednou nam dokonce prisel novy a byl vadny hned. Celkem jsem se ve WD zklamal.
To ze temer hromadne odchazeji "zlute" starsi edice 80 a 160GB v NB jsem si uz zvykl, ale ted to delaji i ty nove modre a nejen v NB ale i v rameckach.

Knizky 3.5" zatim se zdaji v pohode i kdyz jeden prakticky novy 1Tb uz take odesel.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
pjetnik
Nováček
Nováček

Příspěvek od pjetnik »

Byl jsem se tam podívat, prodávají asi spíš velkoobchodě, jak to vypadalo, ale normálně mi ho ukázali s tím, že jsem si ho mohl rovnou koupit, ani nedělat objednávku na eshopu. Ten design je v reálu o dost jinde než na fotkách proto jsem tam taky šel, je to takový to "pogumovaný, rubber" nebo jak to říc, rozhodně lepší jak nějakej plasťák, kterej hned někde promáčknu. A cena taky v poho, objednám to tam a uvidíme, je na to záruka kdyby něco.
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

A jaký byste z aktuální nabídky doporučili externí HDD 1TB 7200ot. USB 3.0 pro zálohování?
Pro stacionární umístění, bez přenášení.
Nějaký WD, nebo i ADATA či Verbatim? S čím máte dobrou zkušenost, s jakým modelem?
(Po 4 letech provozu odešel WD My Book Pro Edition 500 GB.)
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“