jinak je to volne ke stazeni treba na tiscali pak uz jen patch 1.2 a jedeeeem
blizsi info treba zde www.enemyterritory.sk je tam toho dost udelani vlastniho configu barveni mena a blindovani hlasek atd
aaaaatttttaaaacccckkk!!!!!!
Moderátor: Baneshee

si ten punkbuster zapni v profilu v menuNidzo píše:Nejak mi nejde se pripojit, pokazdy mi to nacte mapu a pak si zvolim povolani a vykopne me to s hlaskou o PunkBuster...a kdyz se to nestane, tak se nerespawnu...nikdy sem to nechral, tak co musim udelat????DivX píše:jj... UTčko je smažba... Ale ET je takoví realistický... fakt se mi to líbí...
Teamová práce...
ET Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ja ho prave mam zapnuty....DeLamer píše:si ten punkbuster zapni v profilu v menuNidzo píše: Nejak mi nejde se pripojit, pokazdy mi to nacte mapu a pak si zvolim povolani a vykopne me to s hlaskou o PunkBuster...a kdyz se to nestane, tak se nerespawnu...nikdy sem to nechral, tak co musim udelat????
ET rulezz,masakr rezba,plenbaky litaj vzduchem
s verzi ETPRO litaj i kosti a maso![]()
jestli to chodi stejne jak CoD?? haha mnohem lepe ,pingy taky dobry
Tisice lidi to mastej ,ceskejch serveru taky dost.
Je to dost rychly ,jako QuakeIII asi.
Jinak medic rulezz
M@lebotCZ@

koukni se tady po tom editoru : www.herrks-base.de/ET.htmDivX píše:Ne.. v poho.. já myslel že sem po zadu.. ale voni to tam na těch stránkách fak maj 1,2 ale když si to chceš stáhnout, tak ti to napíše 1,02;)
Stahl sem si ET Minimalizer.. ale něják mi nefakči:(
Nemáte někdo nějákej editor map??

sem se chtel este zeptat jak ti to chodi na tvoji sestave ?DivX píše:jj.. ET je smažba! Ta mapa, jak tam je ten radar je fakt děsná...

jestli sem to spravne pochopil tak tvuj problem je v novejch mapach stahni si je ze stranky co sem psal driv a nahraj je do ET + este sathni ET PRODivX píše:Ale jo.. jede to v poho... když pařím někde jak je 10 na 10:( a všichni se potkaj na jednom místě - tak se to trošku (decentně) seká.
Jinak se to vůbec neseká... horší to je s netem... tam se vobčas seknu uplně... a bliká tam na mě ta odpojená RJ-45ka:(
Nevíte někdo, jak vyřeším problém, když hraju přes GZ a dohrajem mapu, tak se mi to pak začne připojovat na další (to je ještě v pohodě..) ale když to mám celé naštené (tu mapu) tak mi to padne do ET menu a je tam nějáké okno... musím dát reconect a začne se mi to připojovat znovu...
..a pak už to de... ale zas až dohrajem mapu, tak to loaduje.. a zas to kefne:(

ETpro mám, ale nevím kam ho mám hoditvacatko píše: jestli sem to spravne pochopil tak tvuj problem je v novejch mapach stahni si je ze stranky co sem psal driv a nahraj je do ET + este sathni ET PRO