Můj BMW

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Re: Můj BMW

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Tak tam jeste pridej ty osvetleny fany, vem si zpatky to podsviceni a udelej novy videjko,, urcite to bude vypadat uzasne... :mrgreen:

PS : U vrciciho kompu usnu, ale tyhle svetylka by me probudily i z mrtvejch. :lol:
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Tak tomuhle se neda rikat mod!Samí blikání a to na tí klávesici to by udělal jenom blázen!A ještě to auto na ty grafice nebo načem to je! :x
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

víš lepší je na tý grafice něco než nic ja si třebaji pokriju podobně jako je to u hd4870x2 cerným kouřovím plexisklem.
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

lidi ... sorry že sem dneska nedodal fotky aler nebyl čas :-) ale dodam je až dodělam trošku pár detailů
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Už vím kde jsem to viděl, na http://www.error-cv.estranky.cz/ Jinak mohl by jsi sem hodit fotky i bez toho když to nebliká, aby někteří viděli, jak to vypadá když není zaplá hudba. Jinak ty jsi to asi rozjel přes Samurize ne?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

nn je to pres ledengined...
00Inferno00
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 00Inferno00 »

Ty si me rozesmal :lol: Tolik blikatek sem nevidel ani na kolotoci :lol:
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

esfilip píše:nn je to pres ledengined...
Tak přes to mi ten zvuk nějak nejede. nevím proč.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

A jeste jaky hrdy na svoj "casemod", ze tam dal par blikatiek. Jednym slovom - HNUS ! Ale ked sa ti to paci, tak preco nie :roll:
BTW: Ta case je otrasna :shock:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Dadas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dadas »

Mě se to líbí, přinde mi to lepší než kolikrát ty "decent" mody...
Darsilius
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darsilius »

tjn, ta skřín se mi taky už jako puvodní nelíbí + to co si na ní udělal, ale proti gustu žádný dišputát, ja to vedle sebe na stole nemam a sem rád :D:D ;-), ale tobe se to líbí, tak proč ne....:-)
Motherboard: Gigabyte P35-DS3..F10
Procesor: C2D E6750 3,2 Ghz, cooler: cm gemin II
Vga: His Ati HD3870 854/2450, cooler: accelero S1
HDDs: samsung F1 640GB+ WD 250 GB,
Ram: A-data vitesta extreme edition 4GB cl4 800Mhz
Case: Sharkoon Rebel 9 (Ati casemod)
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

jj přesně pokud se to mě líbí tak je to dobrý
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

Lidi tak TADY máte video kde sou v tom i fotky... jak to vypadá tet tak se můžete mrknout
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

No comment :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: kdo na to budete koukat, všiměte si toho modelu auta na GK :lol: :lol: :lol:
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Jeste horsi nez jste cekali... :roll:
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

No můj názor to nemění. Podle mně velice jsou nekvalitně nastříkaný pruhy. To auto na té grafice vůbec ale vůbec neladí s počítačem a podle mně se tam vůbec nehodí a nelíbí se mi. Chtělo by to když už teda trváš na blikajících diodách a katodách tak by to chtělo všechno sladit do jedné barvy. Jinak se mi to opravdu vůbec nelíbí :| .
Obrázek
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

:-D ty pruhy nejsou nastíkané ale je to spíš pc bez barvy.. prostě brusnej papír... to auto to je prozatim pugeot ne BMW to tam bude jiný :-D a do jedný barvy to nechci .. se nelíbý zase mě...
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

mám takovou poznamku když tady všichni nadavaj na esfilipova pc jak vypada rad bych viděla vaše dejte jsem odkazi na svoje pc.

ps:třeba to bude dobrou inspirací a skusí stim es filip něco udělat :)
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

BBS píše:mám takovou poznamku když tady všichni nadavaj na esfilipova pc jak vypada rad bych viděla vaše dejte jsem odkazi na svoje pc.

ps:třeba to bude dobrou inspirací a skusí stim es filip něco udělat :)
no muj pc neni rozhodne tak stylovej, jako ten esfilipa, ano, omlouvam se, nejsem hoden hodnotit tuto krasu sveta..
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

klasika, vzdycky se ozve nejaky podobny "*****" ktery zacne hlasit podobne veci typu ukaz co mas ty a pak teprve kritizuj, ale nevzpomene si na to ze cit pro esteticnost i krasu samotnou ma temer kazdy z nas v sobe...
tady nikdo ani nahodou nerekl ze by to udelal lepe, ale proste ze je to hnus a na tom se tu shodlo vice lidi
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Odpovědět

Zpět na „Projekty“