Hraje to slušně, docela měkkce ale k domácímu kinu určitě postačí. taky se ještě jednou přimlouvám za hledání třeba po bazárech. Opravdu o dost přijdeš MANe....
repro 2.0 alebo 2.1 do 2K
Moderátor: CageJ
- crashPC
- Mírně pokročilý

Re: repro 2.0 alebo 2.1 do 2K
Ale ano, bavíme. Dopad Tunguzského meteoru opravdu "třistadvanáctkou" není možné nijak simulovat
Takže by jsme od takového návrhu měli upustit a slevit na nárokách...
Hraje to slušně, docela měkkce ale k domácímu kinu určitě postačí. taky se ještě jednou přimlouvám za hledání třeba po bazárech. Opravdu o dost přijdeš MANe....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
srna: Člověče, doporučit klukovi, co hledá "audio" za MAX 3k, aby si koupil něco s osazením 312tek, mi přijde úplně mimo. To je snad lepší nic nepsat, než doporučení "navyš si cenový limit z 3k na 15k a bude to super".
MAN: Pokud bys chtěl co nejlepší "kino zážitek" za tyhle peníze, počkej si na aukru až se objeví Z-2200/2300 od Logitechu. Subwoofer mají za tyhle peníze velmi solidní a na filmy bych se to nebál použít. Imho daleko lepší řešení než kupovat nějakou třípásmovku značky Ultrahyperbass za 2k.
Jinak nejvíc se mi taky líbí první řešení crashe, ale z tvých postů vyplývá, že bys s tím nerad měl nějaké starosti.
MAN: Pokud bys chtěl co nejlepší "kino zážitek" za tyhle peníze, počkej si na aukru až se objeví Z-2200/2300 od Logitechu. Subwoofer mají za tyhle peníze velmi solidní a na filmy bych se to nebál použít. Imho daleko lepší řešení než kupovat nějakou třípásmovku značky Ultrahyperbass za 2k.
Jinak nejvíc se mi taky líbí první řešení crashe, ale z tvých postů vyplývá, že bys s tím nerad měl nějaké starosti.
- srna
- Středně pokročilý

Exp: ja jsem mu neradil at si poridi neco kde jen basaky budou stat 3,8k jen se poukazal na to, ze sub neni nezbytne nutnej....
ale stejne bych prolez bazary....a ne zrovna aukro(i kdyz proc ne), na tyhle veci jsou dle mejch zkusenosti idealni takovy zapadly diry
ale stejne bych prolez bazary....a ne zrovna aukro(i kdyz proc ne), na tyhle veci jsou dle mejch zkusenosti idealni takovy zapadly diry

- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
srna: Pokud to nebylo doporučení tak se omlouvám, v tom případě máš pravdu. Měl jsem doma nejlevnější subík od Velodynu, na filmy byl super, ale od té doby, co mám sloupky s 2x8" basáčkem, jsem ho ani jednou nezapnul, tak šel pryč 
- srna
- Středně pokročilý

v poho, asi jsme se nepochopili....ja mel jeden cas doma tubu a taky sla pryc(osazena jinym basakem a sup do auta) po postaveni tech beden co mam ted....ziveny to bylo zesikem 2*25W sin (nemeckej, asi nejaky RFT?) kterej stal celejch 100kc
kupovano v bazaru nekde na vesnici....
ono bohuzel tahle cenova kategorie je blba
sehnat neco poradnyho (zejmena novyho) je trochu problem
ono bohuzel tahle cenova kategorie je blba