RED&BLACK WHOLE my first casemod
Moderátor: L4mka
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Re: RED&BLACK WHOLE my first casemod
zkus to brousit pod vodou, voda ti bude ten prach odplavovat a nebude se ti to tak rychle zanášet...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Spo.On
- Začátečník

-
No nevím s tím jedním fanem mi to příjde dost prázdné. Nepřemýšel si o dvou vedle sebe?? 
- RedFan
-
to myslíš ten větrák vepředu? tam oprvadu dám pouze jeden pdole mě to celkem dostačuje. a navíce bych tam už neměl místo. a ještě musím vyřešit jak zamaskovat ty dvě volné 3,5 pozice a přemýšlím asi o perforovaném plechu nebo nasvíceném plexi. oprvadu teda neívm zkuste porastiSpo.On píše:No nevím s tím jedním fanem mi to příjde dost prázdné. Nepřemýšel si o dvou vedle sebe??
- RedFan
-
to jako na ten tmel? nebude to vadit voda na tmel?M4r1hu4n3 píše:zkus to brousit pod vodou, voda ti bude ten prach odplavovat a nebude se ti to tak rychle zanášet...
- Spo.On
- Začátečník

-
ee vůbec. Ale musíš mít šmirgr na broušení pod vodou.RedFan píše:to jako na ten tmel? nebude to vadit voda na tmel?M4r1hu4n3 píše:zkus to brousit pod vodou, voda ti bude ten prach odplavovat a nebude se ti to tak rychle zanášet...
Re:větrák: No myslel sem ten ve předu. Jinak s tím zamaskováním: kus plexi a zatmelit a můžeš si to vyzdobit jak chceš.
- RedFan
-
aha, tak dík. a bylo by lepší to plexi trochu zapustit do zádu nebo ho dát přesně aby splýval s vnějším povrchem předku. a plexi pak asi nastříkat na černo a nebo tam můžu rovnou dát spínací tlačítka reset a power. !Tak jo mám to, místo jedný pozice tam dám místo na dvě ledky a na tlačítka power a reset. a zbytek zamaskuju do jednoho tvaru...Spo.On píše: Re:větrák: No myslel sem ten ve předu. Jinak s tím zamaskováním: kus plexi a zatmelit a můžeš si to vyzdobit jak chceš.
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nezlob se na mě, ale ta mechanika je docela hnus. Měls jí nejdřív trošku ošmirglovat, aby byl povrch rovný a pak až stříkat. Navíc to vypadá, že ta barva prosvítá bo co.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nebo ji úplně zakrýt plexem.Trinom píše:Nezlob se na mě, ale ta mechanika je docela hnus. Měls jí nejdřív trošku ošmirglovat, aby byl povrch rovný a pak až stříkat. Navíc to vypadá, že ta barva prosvítá bo co.
- RedFan
-
no ta mechanika je celkem podle mě prasácky udělaná. Jsem rychle sprejnul jednim nástřikem. což je veliká chyba.. až bude čas tak to přebrousim do hladka a nastříkám nový vrstvy. prostě jsem nevěděl jak na to. jsem začínal. první chyba mno.. a barva neprosvítá jenom jsou některý detaily který se špatně nasprejovali zakkryty lihovu barvou "další chyba".Trinom píše:Nezlob se na mě, ale ta mechanika je docela hnus. Měls jí nejdřív trošku ošmirglovat, aby byl povrch rovný a pak až stříkat. Navíc to vypadá, že ta barva prosvítá bo co.
- RedFan
-
je to taky další varianta ale nevím jestli to bude dobře držet a jak to splyne s okolím.martinnovak8 píše:Nebo ji úplně zakrýt plexem.Trinom píše:Nezlob se na mě, ale ta mechanika je docela hnus. Měls jí nejdřív trošku ošmirglovat, aby byl povrch rovný a pak až stříkat. Navíc to vypadá, že ta barva prosvítá bo co.
- Spo.On
- Začátečník

-
Sem si nejdřív myslel že to je břebarvené lihovkou
No s to plexi bych zatmelil do roviny a s těma tlačítkama by to taky šlo.
- RedFan
-
Spo.On píše: Sem si nejdřív myslel že to je břebarvené lihovkoubýt tebou schovám to pod plexi je to jednodušší než to přestříkávat.
No s to plexi bych zatmelil do roviny a s těma tlačítkama by to taky šlo.
no tak jako vyříznu plexi a to mám rovnou přilepit k mehcniace nebo mám sundat celeje předke neo jenom ty dvířka? co bude lepší?
- Spo.On
- Začátečník

-
no pokud sundáš celej předek a otevře se to tak to vypadá docela hnusně, pokud to tam necháš tak je to lepší. Ale musíš si si připravit kousek plexi aby si stiskem toho plexi stiskl i tlačítko na vysouvání mechaniky. Jinak já to tam přilepil speciální oboustranou lepící páskou, drží to jak přibité. 
- RedFan
-
paráda díkesSpo.On píše:no pokud sundáš celej předek a otevře se to tak to vypadá docela hnusně, pokud to tam necháš tak je to lepší. Ale musíš si si připravit kousek plexi aby si stiskem toho plexi stiskl i tlačítko na vysouvání mechaniky. Jinak já to tam přilepil speciální oboustranou lepící páskou, drží to jak přibité.
- RedFan
-
dneska přišla bruska, parááádaa, takže v pátek nebude čas a v sobotu to naplánuji a pokuim se něco vyříznout abych nepokazil bočnici. Takže asi až v něděli vyříznu první origo kousek do casu. tak a jen tka pro ifno mám Dremel 300 JF + hřídel:
fotečka:

fotečka:

- Spo.On
- Začátečník

-
Kurnik taky nějakou potřebuju sehnat.
Ale něco levnějšího dremel je drahej.

- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pro naše účely stačí i Ferm, ale příslušenství ber jen Dremel. Hlavně řezací kotoučky. Je to nebe a dudy!
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- RedFan
-
tohle jsem ale nekupovla pouze pro účely na casemodding ale jako víceúčelový zařízení se kterým si vyhrajou všichni v rodiněTrinom píše:Pro naše účely stačí i Ferm, ale příslušenství ber jen Dremel. Hlavně řezací kotoučky. Je to nebe a dudy!