RED&BLACK WHOLE my first casemod

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: RED&BLACK WHOLE my first casemod

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

zkus to brousit pod vodou, voda ti bude ten prach odplavovat a nebude se ti to tak rychle zanášet...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

No nevím s tím jedním fanem mi to příjde dost prázdné. Nepřemýšel si o dvou vedle sebe?? :wink:
RedFan

Příspěvek od RedFan »

tady přidávám foto při broušení zadní části case:
před broušením:
Obrázek
poté:
Obrázek

tak a za chvíli snad přijde DREMEL a zbytek vybrousim. a nalakuji a přidám větráky a plexi. je toho hodně, ale nejde to urychlit to snad víte ;)
RedFan

Příspěvek od RedFan »

Spo.On píše:No nevím s tím jedním fanem mi to příjde dost prázdné. Nepřemýšel si o dvou vedle sebe?? :wink:
to myslíš ten větrák vepředu? tam oprvadu dám pouze jeden pdole mě to celkem dostačuje. a navíce bych tam už neměl místo. a ještě musím vyřešit jak zamaskovat ty dvě volné 3,5 pozice a přemýšlím asi o perforovaném plechu nebo nasvíceném plexi. oprvadu teda neívm zkuste porasti ;) za každou radu jsem rád
RedFan

Příspěvek od RedFan »

M4r1hu4n3 píše:zkus to brousit pod vodou, voda ti bude ten prach odplavovat a nebude se ti to tak rychle zanášet...
to jako na ten tmel? nebude to vadit voda na tmel?
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

RedFan píše:
M4r1hu4n3 píše:zkus to brousit pod vodou, voda ti bude ten prach odplavovat a nebude se ti to tak rychle zanášet...
to jako na ten tmel? nebude to vadit voda na tmel?
ee vůbec. Ale musíš mít šmirgr na broušení pod vodou. :-D

Re:větrák: No myslel sem ten ve předu. Jinak s tím zamaskováním: kus plexi a zatmelit a můžeš si to vyzdobit jak chceš.
RedFan

Příspěvek od RedFan »

Spo.On píše: Re:větrák: No myslel sem ten ve předu. Jinak s tím zamaskováním: kus plexi a zatmelit a můžeš si to vyzdobit jak chceš.
aha, tak dík. a bylo by lepší to plexi trochu zapustit do zádu nebo ho dát přesně aby splýval s vnějším povrchem předku. a plexi pak asi nastříkat na černo a nebo tam můžu rovnou dát spínací tlačítka reset a power. !Tak jo mám to, místo jedný pozice tam dám místo na dvě ledky a na tlačítka power a reset. a zbytek zamaskuju do jednoho tvaru...
RedFan

Příspěvek od RedFan »

ještě sem zapomněl na první moddignt o byla mechanika jsem ji přebarvil na černo sprejem.
zde je vidět už přestříkaná:
Obrázek

tu origo verzi si snad představíte prostě žlutej ABS plast. :razz:
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Nezlob se na mě, ale ta mechanika je docela hnus. Měls jí nejdřív trošku ošmirglovat, aby byl povrch rovný a pak až stříkat. Navíc to vypadá, že ta barva prosvítá bo co.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Trinom píše:Nezlob se na mě, ale ta mechanika je docela hnus. Měls jí nejdřív trošku ošmirglovat, aby byl povrch rovný a pak až stříkat. Navíc to vypadá, že ta barva prosvítá bo co.
Nebo ji úplně zakrýt plexem.
RedFan

Příspěvek od RedFan »

Trinom píše:Nezlob se na mě, ale ta mechanika je docela hnus. Měls jí nejdřív trošku ošmirglovat, aby byl povrch rovný a pak až stříkat. Navíc to vypadá, že ta barva prosvítá bo co.
no ta mechanika je celkem podle mě prasácky udělaná. Jsem rychle sprejnul jednim nástřikem. což je veliká chyba.. až bude čas tak to přebrousim do hladka a nastříkám nový vrstvy. prostě jsem nevěděl jak na to. jsem začínal. první chyba mno.. a barva neprosvítá jenom jsou některý detaily který se špatně nasprejovali zakkryty lihovu barvou "další chyba". :mrgreen:
RedFan

Příspěvek od RedFan »

martinnovak8 píše:
Nebo ji úplně zakrýt plexem.
je to taky další varianta ale nevím jestli to bude dobře držet a jak to splyne s okolím.
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

RedFan píše:ještě sem zapomněl na první moddignt o byla mechanika jsem ji přebarvil na černo sprejem.
zde je vidět už přestříkaná:
Obrázek

tu origo verzi si snad představíte prostě žlutej ABS plast. :razz:
Sem si nejdřív myslel že to je břebarvené lihovkou :D být tebou schovám to pod plexi je to jednodušší než to přestříkávat.
No s to plexi bych zatmelil do roviny a s těma tlačítkama by to taky šlo. :D
RedFan

Příspěvek od RedFan »

Spo.On píše: Sem si nejdřív myslel že to je břebarvené lihovkou :D být tebou schovám to pod plexi je to jednodušší než to přestříkávat.
No s to plexi bych zatmelil do roviny a s těma tlačítkama by to taky šlo. :D

no tak jako vyříznu plexi a to mám rovnou přilepit k mehcniace nebo mám sundat celeje předke neo jenom ty dvířka? co bude lepší?
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

no pokud sundáš celej předek a otevře se to tak to vypadá docela hnusně, pokud to tam necháš tak je to lepší. Ale musíš si si připravit kousek plexi aby si stiskem toho plexi stiskl i tlačítko na vysouvání mechaniky. Jinak já to tam přilepil speciální oboustranou lepící páskou, drží to jak přibité. :D
RedFan

Příspěvek od RedFan »

Spo.On píše:no pokud sundáš celej předek a otevře se to tak to vypadá docela hnusně, pokud to tam necháš tak je to lepší. Ale musíš si si připravit kousek plexi aby si stiskem toho plexi stiskl i tlačítko na vysouvání mechaniky. Jinak já to tam přilepil speciální oboustranou lepící páskou, drží to jak přibité. :D
paráda díkes ;)
RedFan

Příspěvek od RedFan »

dneska přišla bruska, parááádaa, takže v pátek nebude čas a v sobotu to naplánuji a pokuim se něco vyříznout abych nepokazil bočnici. Takže asi až v něděli vyříznu první origo kousek do casu. tak a jen tka pro ifno mám Dremel 300 JF + hřídel:
fotečka:
Obrázek
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

Kurnik taky nějakou potřebuju sehnat. :D Ale něco levnějšího dremel je drahej. :( :(
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Pro naše účely stačí i Ferm, ale příslušenství ber jen Dremel. Hlavně řezací kotoučky. Je to nebe a dudy!
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
RedFan

Příspěvek od RedFan »

Trinom píše:Pro naše účely stačí i Ferm, ale příslušenství ber jen Dremel. Hlavně řezací kotoučky. Je to nebe a dudy!
tohle jsem ale nekupovla pouze pro účely na casemodding ale jako víceúčelový zařízení se kterým si vyhrajou všichni v rodině :-D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“