Jak malej kousek se da vzit z ferony?
Moderátor: morke
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsem chtel uriznout 20 cm na svoje pokusy, urizli mi 20 cm presne na 0,5mm.Rekl bych, ze dovedou skoro nemozne. Ja osobne povazuji rezani z tyce za nejotravnejsi/nejtezsi cast vyroby WB. Skoro by se vyplatilo nechat si to narezat tam
.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak malej kousek se da vzit z ferony?
K cemu potrebujes 3cm silny blok??? To ho budes rezat 3x pres nejvetsi plochu? Trochu nepraktickeDr Meduza píše:Takej blbej dotaz ale nevite jestli mi tam udelaj medenej blok 50x50x30 ? podle ceniku to bude stat 140Kc ale jestli mi to tam udelaj nebome poslou do ...
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
- polygon
- Nováček

-
[quote="Pajax"]Kdyz jsem chtel uriznout 20 cm na svoje pokusy, urizli mi 20 cm presne na 0,5mm.Rekl bych, ze dovedou skoro nemozne. Ja osobne povazuji rezani z tyce za nejotravnejsi/nejtezsi cast vyroby WB. Skoro by se vyplatilo nechat si to narezat tam :-D .[/quote]
Me to urizli taky presne. Ale rozhodne bych na to nespolehal. Taky uz by meli mozna kecy, rezat to na male kousky - ubytek materialu, prace, opotrebeni kotouce, spotreba elektriny a vubec (: Navic nikdo asi nezaruci, ze to budou delat na tom samem nastroji. Zazil jsem kdysi na praxi pilu, ktera sla sejdrem cca o 3mm. To je sice extrem, ale chci tim naznacit, ze je lepsi si to udelat doma presne, nez se spolehat na feronu. Precejen to jsou prodejci materialu, ne hotovych dilu. Ale mozna jsem zbytecne paranoidni (:
Rezat tyc doma me prislo jako superotravna drina do doby, nez jsem si na to zacal pujcovat elektrickou pricnou pilu (:
Me to urizli taky presne. Ale rozhodne bych na to nespolehal. Taky uz by meli mozna kecy, rezat to na male kousky - ubytek materialu, prace, opotrebeni kotouce, spotreba elektriny a vubec (: Navic nikdo asi nezaruci, ze to budou delat na tom samem nastroji. Zazil jsem kdysi na praxi pilu, ktera sla sejdrem cca o 3mm. To je sice extrem, ale chci tim naznacit, ze je lepsi si to udelat doma presne, nez se spolehat na feronu. Precejen to jsou prodejci materialu, ne hotovych dilu. Ale mozna jsem zbytecne paranoidni (:
Rezat tyc doma me prislo jako superotravna drina do doby, nez jsem si na to zacal pujcovat elektrickou pricnou pilu (: