Mrtve WLA-5000AP V3

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

jansv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Mrtve WLA-5000AP V3

Příspěvek od jansv »

Není zač, jsem rád, že jsem ten návod nepsal k ničemu.
J4REK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J4REK »

ok diky, je mozne ze by to jelo ale vyresil jsem to tak ze jsem nasel dobrou dusi na foře a pres prevodnik mi nahral novy finware tak diky za navod treba se mi bude hodit nekdy :twisted:
hakic
Nováček
Nováček

Příspěvek od hakic »

Ahoj, já mám ten samý problém. Mám starší verzi pouze označení Wla5000AP a taky jsem nahrál špatnou verzi fw.
Ted když ho zapnu tak ho pc nadetekuje, sviti led napajeni a sitiveho kabelu ale ta treti AP led nic. Na nic nereaguje, a když se podle navodu snažim o flash tak taky bez reakce.Je prvni dvě ledky sviti a nic. Programek taky nic nevypisuje.... nevěděl by někdo o jiné možnosti?

děkuji
J4REK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J4REK »

ja jsem to ap nakonec posilal nekomu tady na fore ad se na neho mrkne pres kabel pry mu ap jelo v poho a jak mi doslo domu tak stejnak nejelo a na konec jsem to ap prodal na aukru jako nefunkci a byl sem rad ze aspon neco jsem z toho mel :angry2:
hakic
Nováček
Nováček

Příspěvek od hakic »

J4REK píše:ja jsem to ap nakonec posilal nekomu tady na fore ad se na neho mrkne pres kabel pry mu ap jelo v poho a jak mi doslo domu tak stejnak nejelo a na konec jsem to ap prodal na aukru jako nefunkci a byl sem rad ze aspon neco jsem z toho mel :angry2:
Mě spíš zaráží to, že ten prográmek, který to má flashnout tak vubec na nic nereaguje. Akorat je schopný zmenit si tu IP, ale jinak nic,že by nahrával novou verzi do AP...
crewer
Nováček
Nováček

Příspěvek od crewer »

tak moje AP je mrtve uplně....
problém totiž je, že nemám v3, ale jen WLA-5000AP...
bohužel se to nepodařilo ani podle tohoto popisu, ktery je stejny jako tady na foru: http://fs.airlive.com/airlive_fileserve ... covery.pdf

nevyřešil to někdo eště jinak? dík za odpovědi
slesek
Nováček
Nováček

Příspěvek od slesek »

Zdravím všechny. Mám taky problém s WLA 5000 v3 taky jsem nahrál špatný sw. Zkoušel jsem podle návodu co jste tady psali a asi na po 10 mě program začal načítat zařízení ukázal mě njáké načítání a pak nic. Zařízení stále nejde. Zkoušel jsem to víckrát a výsledek pořád stejný. Nevíte co stím? Děkuji za všechny rady...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“