LCD DISPLEJ S PSONE
- Hantronix
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
@Action.man: Kde se dá ten display k PSONE sehnat za 1320,- Kč? Hledal jsem v různých i-shopech, ale všude ho měli jen v kombinaci s PSONE za cca 5-6 tisíc.
Ale podle návodu na http://bit-tech.net/article/136/ to není nijak složitý zapojit.
@Budulman: Už se Ti podařilo zjistit, jak připojit to LCD z notebooku? Mě by to taky zajímalo. Mám totiž jeden 486kový s vadným diskem, ale má barevný (a funkční) display, tak bych ho použil k serveru, protože zabere míň místa než CRT.
Hantronix
Ale podle návodu na http://bit-tech.net/article/136/ to není nijak složitý zapojit.
@Budulman: Už se Ti podařilo zjistit, jak připojit to LCD z notebooku? Mě by to taky zajímalo. Mám totiž jeden 486kový s vadným diskem, ale má barevný (a funkční) display, tak bych ho použil k serveru, protože zabere míň místa než CRT.
Hantronix
Naposledy upravil(a) Hantronix dne čtv 2. zář 2004, 11:58, celkem upraveno 1 x.
- Budulman
- Začátečník

-
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže se mi možná podařilo sehnat poslední samostatný kus toho displeje v ČR za přijatelnou cenu (1450,-), tak jsem zvědavej jestli se mi to podaří zapojit...
Chtěl bych to hodit na TVout, jelikož nemám DVI, nevíte zda se dá TVout nějak rozdělat, aby nemusel kabel táhnout venkem? A hlavně mám tu grafiku v podpisu a ta má nějakej zvláštní TVout, normální kabel od jiný grafiky tam nenarvu a žádnej k tomu nebyl, ještě jsem nezjistil, co to je patvar, ale TVout to je...
Nevíte někdo?
Chtěl bych to hodit na TVout, jelikož nemám DVI, nevíte zda se dá TVout nějak rozdělat, aby nemusel kabel táhnout venkem? A hlavně mám tu grafiku v podpisu a ta má nějakej zvláštní TVout, normální kabel od jiný grafiky tam nenarvu a žádnej k tomu nebyl, ještě jsem nezjistil, co to je patvar, ale TVout to je...
Nevíte někdo?
- Hantronix
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- FOX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hantronix píše:Tak jsem ten display k PSOne sehnal za 999,-Kč v Electroworldu. To je myslím dobrá cena. Mají ho zrovna teď v nabídce. A měli jich tam ještě dost (v Brně).
Už mám i VGA kabel. Takže se do toho co nevidět pustím.
Hantronix
Tak to sem pak hod nejlip i s fotkama.
At vidime jak to vypada.
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- srna
- Středně pokročilý

taky sem chtel lcd z notebooka zapojit k pc ale bylo mi receno ze to nejde...pouziva to jinou normu a musel bys mit radic....Hantronix píše:@Action.man: Kde se dá ten display k PSONE sehnat za 1320,- Kč? Hledal jsem v různých i-shopech, ale všude ho měli jen v kombinaci s PSONE za cca 5-6 tisíc.
Hantronix