LCD DISPLEJ S PSONE

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.

Zdá se vám to dobré, nebo je to k ničemu?

42
82%
Bad
9
18%

Celkem hlasů: 51
Hantronix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hantronix »

@Action.man: Kde se dá ten display k PSONE sehnat za 1320,- Kč? Hledal jsem v různých i-shopech, ale všude ho měli jen v kombinaci s PSONE za cca 5-6 tisíc.
Ale podle návodu na http://bit-tech.net/article/136/ to není nijak složitý zapojit.
@Budulman: Už se Ti podařilo zjistit, jak připojit to LCD z notebooku? Mě by to taky zajímalo. Mám totiž jeden 486kový s vadným diskem, ale má barevný (a funkční) display, tak bych ho použil k serveru, protože zabere míň místa než CRT.

Hantronix
Naposledy upravil(a) Hantronix dne čtv 2. zář 2004, 11:58, celkem upraveno 1 x.
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Nic nevím,nikdo neporadil,tak jsem ho prodal
Budulman
ASUS A6T AP017
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

tak uz to nekdo konecne zkute, 1300,- neni moc ale jentak ho odpalit by me fakt stvalo :)
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Já bych to zkusil ale kde ho koupit??
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Takže se mi možná podařilo sehnat poslední samostatný kus toho displeje v ČR za přijatelnou cenu (1450,-), tak jsem zvědavej jestli se mi to podaří zapojit...

Chtěl bych to hodit na TVout, jelikož nemám DVI, nevíte zda se dá TVout nějak rozdělat, aby nemusel kabel táhnout venkem? A hlavně mám tu grafiku v podpisu a ta má nějakej zvláštní TVout, normální kabel od jiný grafiky tam nenarvu a žádnej k tomu nebyl, ještě jsem nezjistil, co to je patvar, ale TVout to je...

Nevíte někdo?
Hantronix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hantronix »

Tak jsem ten display k PSOne sehnal za 999,-Kč v Electroworldu. To je myslím dobrá cena. Mají ho zrovna teď v nabídce. A měli jich tam ještě dost (v Brně).
Už mám i VGA kabel. Takže se do toho co nevidět pustím. :)

Hantronix
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

Hantronix píše:Tak jsem ten display k PSOne sehnal za 999,-Kč v Electroworldu. To je myslím dobrá cena. Mají ho zrovna teď v nabídce. A měli jich tam ještě dost (v Brně).
Už mám i VGA kabel. Takže se do toho co nevidět pustím. :)

Hantronix

Tak to sem pak hod nejlip i s fotkama.
At vidime jak to vypada. :wink:
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

me uz funguje na TVoutu, v Electroeorldu jsem koupil kabel za 100,-
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

Hantronix píše:@Action.man: Kde se dá ten display k PSONE sehnat za 1320,- Kč? Hledal jsem v různých i-shopech, ale všude ho měli jen v kombinaci s PSONE za cca 5-6 tisíc.
Ale podle návodu na http://bit-tech.net/article/136/ to není nijak složitý zapojit.
@Budulman: Už se Ti podařilo zjistit, jak připojit to LCD z notebooku? Mě by to taky zajímalo. Mám totiž jeden 486kový s vadným diskem, ale má barevný (a funkční) display, tak bych ho použil k serveru, protože zabere míň místa než CRT.

Hantronix
taky sem chtel lcd z notebooka zapojit k pc ale bylo mi receno ze to nejde...pouziva to jinou normu a musel bys mit radic.... :evil: taky se mi tu vali jeden....
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“