Která závodní hra je nejreálnější simulátor?
Moderátor: Baneshee
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Re: Která závodní hra je nejreálnější simulátor?
Já proti ligám nic nemám, tam se na to dohlíží, tam je to ok. Ale tam se musi člověk zapsat, přhlásit, přijít na čas atd....vim jak se jezdí v ligách a to je fakt něco. Já se snažil poukázat na to, že je to HRA a já si rád zahraju kdy chci. Přijdu, pustim hraju. Tohle v LFS nejde. Ráno je mrtvo, pozdě v noci je mrtvo, přes odpoledne OK, ale publicy. Ligy jenom na čas, ne když chci tak jedu. Jezdit kdy chci (přes den) můžu tak akorát na zmiňovanám publicu, na kterych vime jak to vypada. Obsazenost kategorii je taky značne slabá. Teď sem zkoukl GTR. 4 servery s někym. Dva CD (jeden 10, druhy 2), jeden dansky s 6 lidma a jeden s jednim. Výběr jak Brno. F1 na pěti, z toho 3 se všema kategoriema, zbývají dva s 2 a 3. Ale XFG/XFR na 31, bohužel jenom BL GP, BL Ralley a FE Raley. Hlavně že máme tolik okruhů.
Šlo mi o to, LFS jako simulátor doporučuju, ale některy "exoticky" katerogie a VETŠINA okruhů je skoro k nesehnání, hlavně po pádu CTRA. Pokud samozřejmě nebereme ligy.
Šlo mi o to, LFS jako simulátor doporučuju, ale některy "exoticky" katerogie a VETŠINA okruhů je skoro k nesehnání, hlavně po pádu CTRA. Pokud samozřejmě nebereme ligy.
- barco
- Středně pokročilý

Pridal som hlasovanie, pokiaľ Vám chýba nejaká hra, alebo je nejaká nezrovnalosť v ankete, tak ma stačí upozorniť cez PM 
.
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ctra byla take moje nocni olibena zabava , vyhral jsem tam kolem 1000 zavodu
,nebot na ligove zavody nemam mnoho casu a bez dukladnej pripravy neni sance , dnes se jezdi na takovej urovni ze to neni zadna prdel ,jezdci jsou hrozne rychly a maj vetsinou plne vybavenej kokpit v cene osobniho auta
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jako rally je urcite nej legendarni RBR, a u silnicnich jsem na vazkach mezi LFS, GTR nebo doposud zminovanym iRacingem, ktery ma super fyziku, grafiku i okruhy, jenom vyber aut se nemusi libit kazdemu - me se tam ale moc libi Radical. Je to potom pekny hukot 
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- Maddogg
- Čestný člen

Těžko rozhodnout, všechny hry mají dobrý jízdní model. Navíc bych řekl že to mnoho z nás soudit nemůže páč v žádném závodním autě neseděli. Dávám RBR 
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Uživatel
- Nováček

-
Zkoušel jsem taky plno simulátorů a nakonec zůstal u GTR 2 s upravenou fyzikou od závodního jezdce, který k tomu dodává, že to ještě nění úplně ono jako v reálu, ale už se v tom dá vysledovat určitá paralela. S tím souvisí taková nemilá věc, že nemůžu závodit na internetu, páč kvůli pozměněným souborům mě pokládaj za cheatera, ikdyž paradoxně mám sníženou adhezi, zvýšený opotřebení pneumatik a na rozdíl od základního GTR 2 nemůžu vůbec driftovat, takže smyk je můj úhlavní nepřítel. Ale to mě vůbec nevadí, protože jezdím šampionát FIA v singlepalyeru, což jsou podle reality poskládaný závodní víkendy s tréninkem, kvalifikací, warmupem a tříhodinovým závodem.
Dál mám slabost pro GT Legends. Sice fyzika a grafika nic moc, ale jsou tam na výběr nejlepší káry, jako mustang, 300 SL nebo 911. Všechny svorně líp akcelerujou než brzdí a na ně si zapínám 900° rozsah otáčení volantu a řadící páku na manuál, řadím dolů s meziplynama a ještě stíhám levou nohou dobržďovat, jak jsem z videí odkoukal od Waltera Rohrla http://www.youtube.com/watch?v=yyVHj3sHVHQ. To pak nemůže nikdo tvrdit, že mi po pár hodinkách hraní schází pohyb.
U LfS postrádám vizuální pocit rychlosti, rFactor není špatnej, ale fyzika se mi zdá nuzná a RBR jsem po pár dnech jezdil s prstem v nose a to jsem měl tehdá ještě rozštípanej volant bez FF, v technickejch pasážích stačilo nazdařbůj mačkat brzdu a plyn abych měl rychlost a stabilitu
, ale zábava je to veliká, kor s českým navigátorem.
Dál mám slabost pro GT Legends. Sice fyzika a grafika nic moc, ale jsou tam na výběr nejlepší káry, jako mustang, 300 SL nebo 911. Všechny svorně líp akcelerujou než brzdí a na ně si zapínám 900° rozsah otáčení volantu a řadící páku na manuál, řadím dolů s meziplynama a ještě stíhám levou nohou dobržďovat, jak jsem z videí odkoukal od Waltera Rohrla http://www.youtube.com/watch?v=yyVHj3sHVHQ. To pak nemůže nikdo tvrdit, že mi po pár hodinkách hraní schází pohyb.
U LfS postrádám vizuální pocit rychlosti, rFactor není špatnej, ale fyzika se mi zdá nuzná a RBR jsem po pár dnech jezdil s prstem v nose a to jsem měl tehdá ještě rozštípanej volant bez FF, v technickejch pasážích stačilo nazdařbůj mačkat brzdu a plyn abych měl rychlost a stabilitu
- Maddogg
- Čestný člen

Skus www.gtcup.com, tam taky jezdí s vlastní fyzikou. Adheze je taky snížená a auta jsou celkově upravena. K tomu rbr, skus se podívat na rbr.onlineracing.cz a srovnat svoje časy s tam zajížděnými myslím že ten prst v nose dlouho mít nebudeš 
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Novy simulator.
netKar Pro
ohlasy nan su velmi pozitivne, osobne niesom hrac simulatorov, ale mozno by sa mohla tato hra zaradit medzi moznosti v hlasovani.
netKar Pro
ohlasy nan su velmi pozitivne, osobne niesom hrac simulatorov, ale mozno by sa mohla tato hra zaradit medzi moznosti v hlasovani.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Lojza
- Začátečník

Pro mě jednoznačně Carmageddon 2