Jakým způsobem vlastně Epsony nasávají a foukají vzduch? Z boku sají a foukají dozadu?
Kolik potřebují okolo sebe místa, aby se "neuvařily"?
Mají "tepelnou pojistku"?
Na ty fotky se moc těším. A nejen já. Co se ti podaří, to nafoť. I plochu oken, nebo nějakou hru a tak dále a tak dále.
Ono totiž zasvěcené fórum o projektorech dost chybí. Každý má moc dotazů, ale málokdo zasvěceně odpoví. Tvoje fórum je jedinečné.
K tomu ANSI - dlouho jsem byl přesvědčený, že čím více ANSI, tím lépe a ono je to v podstatě blbost, lepší je mít zlatý střed. Taky jsem to netušil.
Plátna - koupím ho pak dle tvého doporučení. Ještě jsem něco zaregistroval o nějakém "černém" plátně, prý je "černá ještě černější", ale mi to přijde jako blbost. Navíc se musí sedět přímo před ním.
3500 a 5000 mají dvě HDMI? Rád bych připojil PC a PopcornHour
Jak je to s projekcí přímo z PC? Projektor snímá pouze tok dat, nebo si to převádí na svou frekvenci? Například u LCD a Plazmy se někdy musí přímo na přístroji volit něco jako "přímý videostream" z PC, jinak to dělá problém. Co na to projektor? Pouze stačí připojit HDMI a jede to přesně podle předlohy? To znamená, že když třebas v gamesce půjdu pod 20 snímků za vteřinu a bude se to škubat, tak se to jen věrně přenese na plátno, nebo úplně vypadne signál?
Předem díky za tvůj čas na odpovědi.