Odhlučnění casu s oknem-Má to cenu???

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
mistrczech
Nováček
Nováček

Re: Odhlučnění casu s oknem-Má to cenu???

Příspěvek od mistrczech »

já uš sem si obědnal 501 o šířce 15mm 8-) tak sem na to zvědavej , dojde mi to mezi 16-18.6 pak napíšu dojmy
Naposledy upravil(a) mistrczech dne pát 12. čer 2009, 15:03, celkem upraveno 1 x.
JAC3k
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JAC3k »

mistrczech píše:já uš sem si obědnal 501 o šířce 15mm 8-) tak sem na to zvědavej
Tak to jo..tak mi pak napis jak to zabralo...Aspon budu vedet...Ja bych radsi sahnul po te 503, nebot ji pouzil STOOBI u projektu "SILENT STORM"... :wink: 8-)
Kollda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kollda »

Nevim, nevim jak je to ale s objednávkou té 503, píšou balení po 24kusech...otázka je kdybys chtěl jen ty 2m2, jestli by ti vyhověli, popřípadě vzít jinou...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

imho jen tyhle penovy hmoty jsou fakt nic moc. chce to dvouvrstvy (pena/tezka guma). navic sebelepsi odhlucneni je k nicemu kdyz vam neco bude v case vibrovat :wink:
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

JAC3k:

zkoušel jsi větráčky, jestli nehlučí? zdroj? možná by bylo napřed lepší začít s regulací otáček...

btw: proved měření teplot teď a s odhlučňovací hmotou. Zajímalo by mě o kolik to vyleze... :roll:
mistrczech
Nováček
Nováček

Příspěvek od mistrczech »

tak mi přišla ta odhlučňovací hmota , hluk pc se mi snížil ale jen lehce pořád komp trochu slyšim ale zlepšení tu je jen nevím jestli to stálo za tu práci (cca 4 hodiny) a cena 750 kč i s poštovným , materiálu je hodně zbylo mi ještě na 1,5 kompa . teploty pc zůstali skoro stejné cca + 1 stupeň a na diskách asi +2 , zejtra nejspíš udělám foto , každopádně kdo uš má trošku pořešené chlazení pc a není uš moc co stišovat každopádně doporučuju pěnu použít a ten typ 503 by asi fakt byl lepší ale todle (501 zas vypadá líp)
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

díky za info ;-)
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“