Command and Conquer 4: Tiberain Twilight

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Command and Conquer 4: Tiberain Twilight

Příspěvek od orgasmic »

Tak uz mam odehranou tak ctvrtinu hry a zmenou systemu ma ode me studio velke minus. Tohle neni vubec C&C, jen nejaka jeho napodobenina. Pekny shit s tim omezenim jednotek...asi pujde hra do kose a sanci ji uz nedam.
Cela serie vzdy stavela na jednoduchosti ovladani.
Rozhodne se za ty penize nevyplati.
Asus Rog Strix G18
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Ten limit jednotek je šílenej hnus - skoro pokaždý mi chybí jeden bodík pro jednotku, co chci stavět , tohle mě snad štve skoro nejvíc, celkově je fakt, že jsem nikdy nečekal od filmečků kdovíco a líbilo se mi to u každého dílu - tady nevím proč mi přijdou nejslabší ( neřeším, zda v tom hrají nějací super herci ) Jak jsem psal - ty peníze co za to chtěj jsou neadekvátní, nějaká pitomá ochrana se kterou taky asi leckdo má problém to jenom dovršuje. Poslední díl měl být skvělý !!! a ne tohle.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Stačí pár jednotek a k tomu 2-3 inženýry pro opravování vozů a jedeš, mě většinou ten limit bohatě stačí :)
MIZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIZ »

Tak jsem to koupil až teď ve slevě, ale i tak lituji vyhozených peněz, protože:
1/ Není to C&C. Toto legendární jméno nemělo být vůbec použito. Z C&C tam jsou použity jen jednotky a tím to končí.
2/ Není to ani opravdová strategie. Nemáte žádnou základnu, nestavíte žádné budovy, netěžíte tiberium ani nic jiného, nefigurují tam nějaké peníze, zásoby, hospodaření. Máte místo toho všeho jedinou přesunovatelnou budovu, která vyrábí jednotky.
3/ Je to pravděpodobně určeno jen pro multiplayer, a to ještě pro více hráčů na jedné straně. Na začátku si totiž hráč musí zvolit jeden ze tří typů výrobní budovy - buď pro pěchotní jednotky nebo pro pojízdné jednotky [tanky] nebo pro letectvo. To je jediný strategický prvek ve hře - volba výrobní budovy.
4/ Single player je tam jen pro matení veřejnosti, ve skutečnosti je nehratelný. Máte totiž jen jedinou zvolenou budovu a 50 bodů kapacity pro jednotky. Silnější jednotky zaberou 6 bodů, slabší 3 body, tak si spočítejte maximální možnou velikost své "armády". Podařilo se mi projít jen několik prvních misí kampaně, ale jednotky jsou k dispozici stále prakticky jen ty první úrovně. Nepřítel má zato k dispozici i nejmodernější zbraně a klidně i několik základních budov. Bojujete tedy neustále proti přesile nejen technické, kdy na zničení jediné nepřátelské jednotky padne několik vašich, ale i proti přesile početní. S tak malým počtem jednotek jediného typu [tj. např. buď tanky nebo letectvo, ale nelze obojí] je nesmysl ubránit svou základnu a ještě k tomu udržet dobyté pozice, zejména když těch pozic musí být několik pro vyhrání mise. A to mluvím o hraní na nejlehčí obtížnost.
Takto brutálně zkripleným singleplayerem nám zřejmě EA vzkazuje: "Hrajte jen multiplayer! Jen tak budete in! Copak to nechápete, vy trotlové?!" Hrál jsem hodně titulů z řady C&C, ale tohle je fakt totálně mimo.
5/ Je to určeno na multiplayer, protože mj. musíte být neustále online. Pokaždé se musíte přihlásit. Pokud už máte EA účet, na stejnou e-mail adresu nezaložíte další. Musíte si tedy vzpomenout na přihlašovací heslo, které jste si před 3/4 rokem vytvořili pro předchozí hru série C&C. To by se i dalo zkousnout. Horší je, pokud vám při hraní připojení vypadne: Konec, šlus, ende, smůla. Začínáte znovu.

Pokud účelem bylo nas*t všechny fanoušky legendární série C&C, aby na to zapomněli a šli hrát něco jiného, povedlo se dokonale. Spíš si ale myslím, že někdo uklízel prázdné stoly po bývalých tvůrcích, našel připravených několik jednotek pro další datadisk a udělal z toho jakoby další pokračování herní série, které je ale akční klikačka, nikoliv strategie. A jednotky z jakékoliv hry kalibr typu C&C neudělají.
Najdeme si tedy něco jiného ke hraní, ale už se naučíme dívat, aby to náhodou nebylo se značkou "EA", protože ti zjevně jsou schopní zprznit cokoliv. C&C si zaslouží mnohem vkusnější náhrobek. Amen.
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
W7 64b: Namoroka (FireFox 3 64b), MS Visual FoxPro 9, Open Office 3, C&C3
Mé skóre v distribuovaných výpočtech:
BOINC projekty, český projekt
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“