HTC Touch Pro 2
Moderátor: CageJ
- Maddogg
- Čestný člen

Re: HTC Touch Pro 2
Mám dojem že nová verze iGo (tuším 8.3xx) by měla fungovat i na tomto displeji. Jinak na ty zvuky je myslim documents/ringtones, tam to nakopiruješ a pak by to mělo jít normálně vybrat...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jop:
My Documents\My Ringtones
Windows\Ringtones
root karty
Do jednoho z těch umístění dej svojí mp3/wma a objeví se v seznamu.
My Documents\My Ringtones
Windows\Ringtones
root karty
Do jednoho z těch umístění dej svojí mp3/wma a objeví se v seznamu.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Soran
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ta muzika se mi sice nepovedla... pořád to jde jenom u vyzvánění telefonu, ale i tak dík. Jo a pro to IGO8... kdyby měl někdo stejnej problém jako já, tak stačí do sys souboru, který je v hlavní složce dopsat rozlišení telefonu. Defaultně tam je 240x240. A je to.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si Touch Pro 2 pořídil, ale mám pocit že na něm nefunguje GPS.
Když na googlemaps zapnu "využívat GPS", tak to furt píše "nalezeno 0 satelitů".
Mám staženo aktuální quick GPS a zkoušel jsem to venku několik minut.
Nemám někde něco zapnout?
Když na googlemaps zapnu "využívat GPS", tak to furt píše "nalezeno 0 satelitů".
Mám staženo aktuální quick GPS a zkoušel jsem to venku několik minut.
Nemám někde něco zapnout?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Stano K.
- Středně pokročilý

HotFix od HTC máš na GPS?
V Google maps máš nastavenia GPS. Máš na výber Spravované systémom win a manuálne nastavenie COM portu skús nastaviť jedno či druhé.
PS. občas aj mne sa stane že hľadá pár min ale softreset pomôže.
V Google maps máš nastavenia GPS. Máš na výber Spravované systémom win a manuálne nastavenie COM portu skús nastaviť jedno či druhé.
PS. občas aj mne sa stane že hľadá pár min ale softreset pomôže.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jinak jak jsi s TP2 spokojený? Na XDA ho má Da_G a Twopumpchump a oba mi říkají, ať upgraduju
.
Ty jednotlivé klávesy na qwertyně jsou plastové nebo kovové? Není mi to jasné z fotek
. (Preferoval bych kov, třeba Al.)
Ty jednotlivé klávesy na qwertyně jsou plastové nebo kovové? Není mi to jasné z fotek
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Něco z HTC na GPS jsem stahoval, ale už nevím co to bylo. Mohl bys mi poslat odkaz?
Spokojenost zatím nejsem schopný vyjádřit - mám ho dva dny a zatím se jen seznamuju.
Klávesy jsou plastové.
Spokojenost zatím nejsem schopný vyjádřit - mám ho dva dny a zatím se jen seznamuju.
Klávesy jsou plastové.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Stano K.
- Středně pokročilý

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak tenhle update jsem předtím stáhnul, ale v TP2 nešel spustit, tak jsem to pustil z hlavy. Teď jsem to zkusil spustit v počítači a ejhle on se spustil. Updatoval jsem tedy ROM.
Ale rozdíl je jen v tom, že předtím mi to říkalo 0 satelitů (automatické nastavení) a cca 800.000.000 satelitů (ruční nastavení), kdežto teď mi to říká 0 resp. cca 200.000.000 satelitů... Prostě to furt nefunguje.
Asi je to rozbitý, co?
Ale rozdíl je jen v tom, že předtím mi to říkalo 0 satelitů (automatické nastavení) a cca 800.000.000 satelitů (ruční nastavení), kdežto teď mi to říká 0 resp. cca 200.000.000 satelitů... Prostě to furt nefunguje.
Asi je to rozbitý, co?
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Divný.
Ten update co postnul sTano vypadá jen jako update Radia (software mezi systémem a hardwarem), který právě obsluhuje i GPS.
Updatuj celou ROMku na oficiální WM6.5 update a co to udělá.
Ten update co postnul sTano vypadá jen jako update Radia (software mezi systémem a hardwarem), který právě obsluhuje i GPS.
Updatuj celou ROMku na oficiální WM6.5 update a co to udělá.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem tento oficiální upgrade na WM 6.5 http://htcpedia.com/ruu_rhodium_s_htc_e ... tml?page=1
Je Evropský, což nevím, co znamená, ale asi to, že nebude český.
Vzhledem k tomu, že je telefon starý asi 4 dny, tak bych se v něm nechtěl moc hrabat, abych nepřišel o záruku nebo spíš o možnost přijít do obchodu a na místě ho vyměnit.
Napíšu do CZC, kde jsem ho kupoval, jestli můžu udělat upgrade na tuto ROM, případně, jestli je možné telefon na místě vyměnit.
Je Evropský, což nevím, co znamená, ale asi to, že nebude český.
Vzhledem k tomu, že je telefon starý asi 4 dny, tak bych se v něm nechtěl moc hrabat, abych nepřišel o záruku nebo spíš o možnost přijít do obchodu a na místě ho vyměnit.
Napíšu do CZC, kde jsem ho kupoval, jestli můžu udělat upgrade na tuto ROM, případně, jestli je možné telefon na místě vyměnit.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Ak máš zakúpenú CZ verziu tak samozrejme môžeš mať upgrade (ak je) na CZ. V opačnom prípade máš licenciu iba na ANG verziu (ak sa jedná o ANG zariadenie).
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám CZ zařízení.
Jsou upgrady v různých jazycích a pak celková Evropská verze, tak to je možná myšleno jako upgrade pro všechny nevyjmenované... http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=905
Ale zkoušet to radši nebudu a reklamuju to, zařízení by mělo fungovat i v prodejní verzi.
Jsou upgrady v různých jazycích a pak celková Evropská verze, tak to je možná myšleno jako upgrade pro všechny nevyjmenované... http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=905
Ale zkoušet to radši nebudu a reklamuju to, zařízení by mělo fungovat i v prodejní verzi.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Aha, sorry, já myslel že máš EN. Samozřejmě že s českým CID zámkem ti nepůjde WWE ROMka.
- Stano K.
- Středně pokročilý

6.5 WM ešte v cz nie je.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takže po reklamaci už vypadá, že vše funguje. Teď budu řešit první kroky s mobilem.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz týkající se e-mailu.
Mám Outlook a přes něj přijímám a posílám e-maily. telefon tento účet našel a vypadá to, že se synchronizovala složka Doručené.
1) Jak udělat, aby se synchronizovaly úplně všechny složky (a podsložky)?
2) Vypadá to, že e-maily se přijímají a odesílají jen, když je mobil připojený k počítači (to zní logicky, prostě řekne Outlooku, co má odeslat). To je značně nepoužitelné. Zkusil jsem nakonfigurovat v mobilu poštovní účet stejný jako mám v Outlooku a pak se to odesílá a přijímá v pohodě, ale zase se nesynchronizují maily odeslané z tohoto účtu do počítače. Dokáže mi někdo poradit, jak udělat, aby v počítači i mobilu byl jeden stejný účet, který by se kompletně synchronizoval?
Mám Outlook a přes něj přijímám a posílám e-maily. telefon tento účet našel a vypadá to, že se synchronizovala složka Doručené.
1) Jak udělat, aby se synchronizovaly úplně všechny složky (a podsložky)?
2) Vypadá to, že e-maily se přijímají a odesílají jen, když je mobil připojený k počítači (to zní logicky, prostě řekne Outlooku, co má odeslat). To je značně nepoužitelné. Zkusil jsem nakonfigurovat v mobilu poštovní účet stejný jako mám v Outlooku a pak se to odesílá a přijímá v pohodě, ale zase se nesynchronizují maily odeslané z tohoto účtu do počítače. Dokáže mi někdo poradit, jak udělat, aby v počítači i mobilu byl jeden stejný účet, který by se kompletně synchronizoval?
- Maddogg
- Čestný člen

No mí nastavenou i synchronizaci složek i exchange server (nebo jak se tomu říká?) ?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Exchange server je součástí Outlooku, takže jde jen o to někde něco povolit, nebo je to nějaký extra program, který bych musel mít nainstalovaný (případně někde hostovaný), aby mi to chodilo?
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že ais 1000000x opakovaná otázka, ale jak můžu změnit qwerty na qwertz na HW klávesnici?
Prosím o blbuvzdorný návod typu "změň v registrech..., to uděláš takhle..."
Děkuji
Prosím o blbuvzdorný návod typu "změň v registrech..., to uděláš takhle..."
Děkuji