Guitar Hero casebuild by M4r1hu4n3

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Guitar Hero casebuild by M4r1hu4n3

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Magic carpet

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Na lepení zatím padlo skoro půl kila Chemoprénu, lepit kobercem se bude pak už jen zadní strana. Vnitřek příjde ještě zaříznout do roviny. Zítra bych chtěl dodělat přední panel s potenciometry a spínačem. Až se dostanu do obchodu tak bych chtěl dokoupit držáky pro diody a dvě zdířky pro jack. Koberec se nakonec ukázal jako skvělá volba, dobře se s ním pracovalo a spoje nejsou vidět.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Vypadá to líp než jsem myslel. Ano koberce se dost dobře lepí bez viditelnách spojů. To s kůží nejde a proto by si musel použít železný L viz link na podobný project :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

JJ, vypadá to pěkně.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

osobne by se mi vice libil ciste cerny koberec, ale tohle je taky fajn. ta svetla alespon lepe vynikne.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Hliník se odstěhoval...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Výroba panelu byla celkem jednoduchá, s dremelem jsem si uřízl potřebný plát hliníkového plechu, zarovnal pilníkem, vyvrtal otvory. Poté proběhla zkouška tvorby broušeného povrchu, ta se myslím celkem povedla ale není ještě dobroušeno - mám siestu. Až budu ve městě tak v barvách-lacích koupím bezbarvý sprej pro dosažení stálosti a hloubky povrchu. Teď přemýšlím jakou barvou nastříkat prvky jako je zadní mřížka zde zveřejněná a další které tu vyfoceny nejsou. Uvažuju nad metalickou barvou v červeném/modrém/žlutém odstínu, která by se vám líbila? Případně navrhněte jinou, zlobit se nebudu ;-)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Osobně bych přemýšlel mezi červenou a žlutou, světlé odstíny modré se mi moc nelíbí, a tmavá, no to by bylo už asi hodně tmavé když tam je ten černý koberec.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
mamutik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mamutik »

Vyzera to super, hned by som to bral aj na moj home server, len sa chcem spytat jak budu tvorene bocnice?
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Žlutá metla? To jsem ještě neviděl...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Pěkný, pěkný...

Že ty posloucháš rádio Beat?
(Hliník se odstěhoval...) :razz:
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Osobně si myslím že to u mě vyhraje ta červená, je sexy v kombinaci s černou :oops: .

Trinome, asi to blbě nazývám, je možný že to není vůbec metla, nevyznám se v tom - jsou to takové ty barvy s jemnými třpytkami, viděl jsem žlutou i červenou v barvách-lacích.

Mamutíku, jestli to bereš z pohledu jako na normální pc, tak ty bočnice jsou pro mě předek a zadek. Předek by měl být tvořen černou (prostě pěknou) látkou nataženou na rám ze železných L profilů a uprostřed bude asi z hliníku moje příjmení. Zadek by měl být tvořen že stejné, možná slabší dřevěné desky která bude zajštěna v rozích čtyřmi šrouby.

Ne, neposlouchám Míro. Mimochodem, každý nadpis u fotek má zatím nějaký význam.

Napadlo mě narušit souosost přidáním čtvrtého potenciometru do leva, v levo by pak zůstalo místo jen na jeden možná dva jacky, ale vypadalo by to mozná lépe i když pro ten čtvrtý potenciometr nemám zatím využití.
Naposledy upravil(a) M4r1hu4n3 dne sob 1. srp 2009, 17:27, celkem upraveno 2 x.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

cervena se k tomu nebude moc hodit, protoze tam mas uz moc svetly prvek - ten bily chlup v koberci. osobne si myslim, ze ta zluta bude lepsi.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

M4r1hu4n3 píše:Osobně si myslím že to u mě vyhraje ta červená, je sexy v kombinaci s černou :oops: .
To rozhodně, se mi líbí taky. Ale tak nechtěl jsem tě nějak ovlivňovat. Jinak ten poťák tam dej, já moc nevím jak to bude vypadat, ale jestli to tam bude vyzerat lépe, tak že využití nebude nevadí, a pak někdy v budoucnu...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Za sebe bych použil kombinaci černá+žlutá. Ještě se zeptám, krycí růžky jsou v plánu?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak, tento mod, celkovo, sa mi páči. Len dúfam, že tú hliníkovú lištu nenecháš tak ako je :) lebo je to hrozne prázdne, resp. to tam nepatrí (moj názor). Chcelo by tam ešte aspoň mechaniku (zakrytú hliníkom samozrejme).
Ale inak ten koberec vyzerá výborne :up: len tak ďalej
GL !
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Jj, ochrané rohy jsou v plánu. Společně s gumovými nožkami a pokud seženu materiál a soustružníka tak budou vylepšeny.

Na tu lištu přijde ještě jeden potenciometr, a do leva jedna nebo dvě zdířky pro jacky. Mechanika nebude, není v plánu protože ji nepoužívám a bez ní je tam i menší spotřeba. Jinak ten hliník bude buď jen stříknut bezbarvým lakem, ale rád bych sehnal lak s jemným nádechem žluté nebo zlaté.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

M4r1hu4n3 píše:rád bych sehnal lak s jemným nádechem žluté nebo zlaté.
Tak to leda nechat namíchat.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Mno právě, jako přístup k pistoli a kompresu bych měl, ale je to prarodičů a ty nijak nemusím :roll: .
`x3on
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od `x3on »

pekna kombocase .. ;) jen tak dal
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Ted koukam na Dit tech a co nevidim.
Nekdo dela neco podobneho.
Aspon nejaka inspirace. :)
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=168438
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Taky jsem na to koukal když to tu někdo na první stránce odkázal :) Má štestí že má možnost si vše takhle dělat, já jen měsíc čekal na truhláře :( . Zkoušel jsem si ty desky nařezat i sám, ale přímočarka od Fermu (bože, ferm) mi odmítala jezdit podle pravítka, to se radši ohnul plát. Jinak teď se zdá že práce ústály, ale jen potřebuju koupit lak a nalakovat ten hliník, vše je na něm už vyvrtané a díly jsou taky připraveny. Nakonec jsem zůstal u tří potenciometrů, ale tu prázdnou plochu vykrývají dva konektory na jack.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“